Terminátor-propaganda

Comic Con-on volt Terminátor bemutató is természetesen, és elejtettek pár infót. A legfontosabb az, hogy a stúdió akár egy R besorolásban is benne lenne, ha a művészi vízó azt kívánja. Ez azt jelenti, hogy ha az MPAA azt kéri a final cut után, hogy vágjanak ki sok a készítők szerint fontos apróságot a pg-13-hoz, akkor nem fogják megtenni. Azaz támogatják McG vízióját, aki alapból nincs a pg-13 ellen, de azt nyilatkozta, hogy számukra a legfontosabb a film, a bizonytalan jövő ábrázolása, és csak utána veszik majd figyelembe a besorolás dolgot. Azaz még van remény.

A másik, ami ebből a “film a fontos” mentalitásból következik, hogy a sorozat idővonalát hagyni fogja elvileg a fenébe. Nem közösködnek.

Mellesleg a filmben lesz CGI, de rengeteg trükköt hagyományos módon csinálnak, így már sok robbanást, meg kaszkadőrös cuccot tudott bemutatni a Comic Con-on kinn levő geekeknek, akik teljesen eljáultak mondhatni. Úgyhogy méginkább van remény. Aki még nem látta az új Terminátor film teaserét, azt itt teheti meg. Az érdeklődést a film iránt mi sem bizonyítja jobban, hogy talán a legtöbb kommentet szülő teaser eddig a siteon. Pedig csak 1 perces, és egy igazi trailer információözönétől nagyon messze van (azért a t3 folyékony fémjét üti).

Most pedig pár kép, két poszter, és a harmadik pedig egy modell terminátor. A jövőből jött, hogy a gépek üzenete is meghallgattassék a Terminátor Comic Con paneljén.

btw: az ott egy golyóütötte lyuk az első termosz homlokán ;)

12 hozzászólás a “Terminátor-propaganda” bejegyzéshez

 1. ez az idővonalas dolog tetszik h felboritják:) Pont a sorozatba is ez tetszik h a 3. részt semmisnek tekintik mivel 1997 ben kezdődik de utaznaka jövöbe , igy megváltozik és a 3.rész meg sem történt:) (nekem azzal sem volt bajom mondjuk)
  Nagyon város, lehet 2009 -ben a legjobban várt film lesz

 2. Nekem is tetszettek ezek az infok. Tetszik, hogy sok robbanás lesz benne. :D Mi más kell még! ;)
  De ahogy elnéztem egy a terminátoros posztert, eszembe jutott, hogy Schwarzi nélkül nem lesz ugyanaz. Hacsak egy kis, háttérszerepet kapott volna, már az is király lenne.
  Jó tudom, valószínűleg nélküle is ütni fog, de hát Schwarzi, Schwarzi!
  Én jó lenne ha az utolsó szerepében tényleg vmi normálisat alakítana, nem pedig egy meleg török szultánt… :D
  Na mind1…eltértem a témától!
  Szóval jó film lesz ez! :)

 3. egy kicsit megint felcsigázott a dolog, de annyira nem mint a trailer mikor kijött:(.
  már ugy vagyok vele h hiszem ha látom (h jó lesz)

 4. Az a fejes plakát nagyon béna. Tisztára gagyin van megrajzolva a terminátor fej. Tisztára más mint az igazi terminátor fej. Pedig az nagyon jó! Az első posztert inkább nézném a sorozat poszterének. kb az van ilyen szinten.

  Hát kiváncsi leszek erre a Terminátor szalvatiónra..

 5. Maga a Terminátor is egy picit más mint megszokhattuk. Ezeken a képeken nem látszik, de a “lábfeje” sem ugyanazz. Remélem azért mert ez még egy korábbi verzió akar lenni.

 6. Nézős lesz :)

  A harmadik képről nekem első pillantásra C3PO jutott eszembe a Star Warsból :))

 7. Nagyon ott lesz,főleg,hogy már nappali jelenetek is lesznek,nem csak a sötét,gyalogló terminátorok..
  Kenterbe fogja verni az eddigieket….

 8. Akasha ez de lol atyég! Egy emcégé(öhm Charlie angyalai) rendezte film nehogy már kenterbe verje a legendás T1 és T2-t..szánalmas lesz, már a harmadik is az volt de ez….

 9. legyen ugy ahogy mondod verje kenterbe :)
  mert attól nem lesz szarabb az első kettő
  (én már a 3ra inkább nem emlékszem)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.