Wolverine bemutató!

Két részletben (nem tom minek kettévágni kétésfél percet) kijött a Wolverine trailere is, igen az amit a Comic Conon mutattak és amitől betojt pár geek a gatyójába. Nem kicsit megy az éljenzés a videó alatt. IMGONNA CUT UR GODDAMN HEAD OFF!

Rozsomák és nem Farkas! Terjesszétek a normális nevet, hátha rendesen fordítja majd le a Wolverine fordítója. Még mindig hihetetlen amit a trilógiával műveltek.

human
írta
2008. 07. 28. 12:28
megjelenés
137
hozzászolás


137 hozzászólás a “Wolverine bemutató!” bejegyzéshez

  1. Igazad van Vötyi! Ez már így jobb, mint az Xmen filmek! végre a jó karaktereket rakják bele! Gambit, Deadpool. Blob is érdekes. :D
    Amúgy még a Magneto jöhetne! :)

  2. Mondjuk én sem értettem hogy a f**zba lestt Farkas. Elvileg a képregényfilmeknek már a szinkronjához is szoktak szakértőt (Harza Tamás) felkérni, pont azért, hogy ne legyenek ilyen bakik. A trilogiát még elnézem, de ha itthon ez Farkas címmel kerül mozikba, akkor falnak megyek:S

  3. Ja igen, meg most akkor hogy lesz ez Kardfoggal? Összekötik ezt az első résszel? vagy csak amolyan újragondolás?…

  4. Kardfog a képregényben Rozsomák ősellensége. Ebben a filmben valószínűleg az első találkozásukat mutatják be.

  5. Nagyon ütött. Ha a tangerine lehet mandarin, akkor nem lehetne Rozsomák Farkarin?

  6. Ez üt de csunnnyán! Egyébként csak nekem rossz a szemem, vagy Deadpoolt csak egyszer lehet látni azon a bizonyos képkockában?

  7. Vötyi: inkább azt ahoyg ellenségek lesznek, mert itt az elején még bajtársak.

  8. Tetszik, bár az elég meredek amikor végig karmolja a Hummer oldalát az meg felborul.:) Ha ezt még egy Die Hard 4-es helikopter leszedéssel is összekötik az meg nagyon béna lesz.

    Nekem az a félelmem, hogy elkövetik azt a hibát, amit az X-Men-nél. Vagyis, hogy túl sok érdekes karakter lesz és nem lesz elég idő rendesen foglalkozni velük. A X-Men elején is felvillantották Kitty Pride-ot, meg Kolosszusnak is volt egy jó jelenete a 2 elején aztán annyi. A harmadikban már ott voltak, de akkor is csak inkább a háttérben a “főhősök” mögött.
    A fehérré változó csaj az ki?

  9. nem úgy van, hogy ez egy II. VH-s történet? a nácik kisérleteznek mindenfélével?

  10. “nem úgy van, hogy ez egy II. VH-s történet? a nácik kisérleteznek mindenfélével?”

    láttál te egy nácit is benne? Én maximum valami Vietnámot. A filmről beszéljünk ne feltételezett dolgokról…

  11. Rozsi és Kardfog régen cimbik voltak, szal itt majd a Weapon program alatt kissé összezördülnek és csak utánna lesznek ősellenségek. Amúgy a trailer isszonyatosan isszonyatosan és még iszonyatosabban ütött! vááááá :D
    Csak az zavar, hogy Kardfognak nincs hosszú haja, de hát mondjuk hadseregben érthető a rövid haj… Sok érdekes karakter lesz ebben a filmben, ha túl leszek a Dark Knighton (csak jönne már) akkor már legalább megint várhatok valamire! XD

  12. ezt a filmet már azóta iszonyatosan várom hogy bejelentették, de messzire el kell majd kerülni a szinkront. Biztos vagyok benne, hogy borzalmas lesz.

  13. és azt tudja valaki hogy mért lesznek ellenségek kardfog és rozsomák?
    am nagyon nagy a trailer kösz Human

  14. na, én nem kedvelem rozsit. nagy küklopsz, kolosszus fan vagyok:) de… ez határozottan tetszik és jobbnak is tűnik mint az x-men trilógia!

  15. Hááát, a trilógiánál azért jobbnak tűnik, bár inkább akciófilm a bemutató alapján, mintsem vmi szuperhősös ,mutánsos képregényfeldolgozás

    Hozzáteszem az origins-t nem olvastam képregényben.

    Human: nem néztem meg azt a linket, emiatt ott sem láthattam, h check part 2:)

  16. Nem rossz. Remélem, hozza az eddigi részek színvonalát. A Farkas név meg valószínűleg azért lett bevezetve, mert menőbben hangzik, mint a Rozsomák. Különben meg bírom a közönséghangos trélereket, hangulatba hoznak :)

  17. igen mondtátok már de én a falnak megyek farkastól. ez szánalmas már komolyan. rozsomák ..sza meg rozsomák. ajjjj

    hát nekem a az x-men filmek nem tetzsettek, de ez nagyon várós.:)

  18. Ja a hummeres jelenetet leszámítva ez eddig tényleg ütősnek tűnik. Abban is egyetértek hogy felülmúlhatja az X-men trilógiát, de hozzátenném, nekem tetszett az is, szóval nem lesz könnyú dolga Rozsomáknak:)

  19. nem vagyok nagy szakértője a témának, de én vmi olyasmiről tudok, hogy rozsomák a 2. vh.ban megmenteti magnetot egy koncentrációs táborból, vagy vmi ilyesmi…persze, lehet, hogy téves feltételezés ez…
    kiderül, mert várólistás film :)

  20. Copkuler: hútényleg még posztoltam én is, de a trailerben ebből nincs sok, legalábbis ha jól láttam. Lehet vlamai flashback csak a 2vh rész? Mjad meglátjuk

  21. Ű… rendesen kirázott a hideg. Frenetikus egy nép volt ott :)

    Nagyon tetszik az eddigiek alapján a produktum. Már csak azért is, mert a kártyás srác volt a kedvencem a sorozatban :)

  22. Én remélem Farkasnak fordítják, mer rozsomák olyan szarul hangzik… Meg már az x-men(film nem a képregény) rajongói is megszokták a Farkast

  23. Azért jó lesz, hogy ott volt a piros rucis kis Wolvie. Úgy látszik a Wolverine Orgin (asszem ez a címe) minisorozatot is használják

  24. Human: na ugye. én tökre arra számítottam, hogy ez olyan nácis kísérletezgetős dolog lesz, amiből aztán előáll Wolverine. A második X-men részben volt egy ilyen flashback, amiben a náci haláltábor előtt volt valami eksön. már nem emlékszem. A Hellboy első részéből is hiányzott a II.VH-s rész. A képregényben az is erőteljesebb. Talán ott is lesz majd egyszer egy Little Hell Boy spinoff:)

  25. Jaj! Ez kellett nekem! Kicsit félek, hogy nem hozzák ki a mellékszereplőkből a jót (pölö Deadpool és Gambit), de majd meglátjuk!
    Amúgy kicsit össze vagyok zavarva, meg rossz is a kép, az a kisgyerek a karmokkal rohangálva a kicsi Logan lenne csontkarmokkal vagy valami X-23 dolog?

    spyblat: Hiába kérnek fel szakértőket mint Harza Tomit, ők sem tudnak sokat segíteni a dolgokon, hiszen nem sokan ismerik az eredetit.

  26. Szerintem jó a magyar címfordítás!!! Milyen ütősen hangzik az, hogy “Rozsomák”,wow mindenkit tűzbe hoz!:)

  27. A trailer odab@sz:)

    Egyebkent Wolverinnal nam a nacik, hanem a kanadaiak (jenki penzen) kiserleteztek a Weapon X nevu programban.

  28. Holy crap o_O De sokára lesz 09.05.01.
    (miért lett Farkas: akkor még nem kértek fel képregényszakértőt a nevekehez, ezért lett Farkas, Kardfog meg Ciklon Rozsomák, Kardfogú és Vihar helyett…)

  29. Úgy lenne a jó, hogy Wolverine-t elküldik Japánba, vagy hova, ha sárgák lesznek benne, meg ugye lesz a szerelme, szal ide küldik harcolni és itt találkozik Kardfoggal. De az eéjén összefut Amerika Kapitánnyal is, csak Steve Rogerst meg Európába küldik. Na ez így faja lenne. Remélem a 2. világháború nem flashback lesz. Amúgy Rozsinak eredetileg is vannak karmai, csak azok csontkarmok, nem véletlenül kapta a rozsomák nevet a képregényben, mert az állatnak is visszahúzható karmai vannak és széttép egy grizlit is. Szal a kicsi Logannak ott még valszeg méág a csontkarmok állnak ki a kezéből, amire megy majd az adamantium! :D
    Deadpool-t meg jó színész játsza és remélem, hogy a program elején még sima ember lesz, aztán elcsesződik és a film végén ragyás lesz meg humoros és felvezetésként fog jönni egy nagyfilmhez. Silver Fox is benne van juhééééé hát ez atom lesz

  30. Szerintem azért fordítják Farkasnak, mert az mindenki tudja mi. A Rozsomák szerintem sokkal jobb, de valljuk be kevésbé ismert állat (pedig a tualjdonságai jobban jellemzik a mutánst).

  31. A náci haláltábor egyébként Magneto sztorija ;-) (és ha nem Rozsomák lesz, akkor nem nézem meg magyarul, ilyen sgyszerű)

  32. tom h nem mervado, de az x-men evolutionben is volt egy flashback ahol logan kimenti a gyerek magnetot egy koncentracios taborbol.

    amugy blob borzasztoan nez ki:DDD

    ugy tunik (dejo dejo) wolverine-bol is hasonlo mozikult van keszuloben mint mondjuk batmanbol, vagyis h tobb idosikban torteno eletet is filmesitik.legalabbis remelem, mivel ez a nacis dolog ezt sejteti, csak ugy nem fognak magneto nevevel dobalozni.

  33. Semmiféle nácis dolog nem lesz itt. Maximum visszaemlékezés, Logan elég idős, részt vett a II. világháborúban is, de ennek semmi köze ehhez a történethez. Rozsomák egyértelműen a kormány Weapon X programjának az eredménye.

  34. a rozsomaknal mar csak a wolverine masik magyar megfeleloje hangzana hulyebben a forditasban:

    .
    (wait for it!)
    .

    torkosborz.

    ugye, megmondtam.

  35. “A rozsomák, vagy torkosborz hírhedten falánk ragadozó, a nála ötször nagyobb méretű rénszarvasok sem érezhetik magukat biztonságban tőle. ”
    De most komolyan, nem jobban hangzik a farkas? :)
    Nna most látom megelőztek az infoval. Mindegy, csatlakozom az előttem szólóhoz! :)

  36. a jetix-es x-men rajzfilmben még jobb szinkronneve van rozsinak: PÉZSMAPATKÁNY!!!

    ez halal komoly. szakadtam rajta, ennél csak mister sinister neve jobb: Miszter Gonosz!!!

    esetleg megjegyzendo az ottani ironman cartoon foellenegenek neve, amit MANDARIN-ra forditottak. micsoda badguy nev, nem?:))

  37. Wolverine Rules, talán az egész X-men univerzum legkirályabb karaktere.

    és akkor most OFF-olnék egy kicsit mert kéne egy kis segítég és hát sok itt a filmbuzi, szóval hátha, please ne töröljétek ki :-)

    szóval szokott is más is rendelni az xpresstől? hibásan állították az össze a csomagom az e-mailemre amit írtam nekik meg nem igazán válaszolnak, személyesen most meg nem tudom bevinni, szóval volt már másnak is ilyen problémája? nem könnyű elérni őket az biztos, legelőször az e-mailemre visszaküldtek egy üres e-mailt, a 2.-ra meg már azt se, honlapjukon meg olyan diktatúra van hogy képtelenség ott hozzászólni bármihez is. szóval mit lehet ilyenkor tenni?

  38. mellesleg ha jol sejtem az über bishop koppintás, a gyilkologep maverick (kósza) is szerepet kap ebben a filmben. legalabbis deadpool, wolvie, sabretooth meg ő voltak egy cssoportban a weapon-xnél.

  39. Nem ugranánk már át azon a témán, hogy most Farkas, vagy Rozsomák. Valakinek ez tetszik, valakinek meg az…
    BEszélhetnénk végre a filmről!? :)

  40. egy kis deadpoológia, a kepregeny adattarbol: lehet h spoileres!! mondjuk egy nem letezo filmnél eleg hulyen hangzik:)

    A szabad szájú zsoldos katona, akit ma Deadpoolként ismer a világ, nem más, mint egy balul sikerült orvosi kutatás eredménye, amelyet a kanadai kormány finanszírozott. Az X Fegyver Program valódi célja, vagyis genetikai módosításokkal létrehozott szuperhősök �gyártása�, csak magas kormánykörökben volt ismert. Ez a program adta Wolverine adamantium csontvázát, a Kardfog bestiális természetét, és ez változtatta a Maverick nevű kalandort kíméletlen gyilkoló-géppé. Wade Wilson akkor került a középpontba, amikor a kormány három fent említett csúcs ügynöke megszökött a testülettől, és a maga útját kezdte járni. Miután Wade-nél az orvosok gyógyíthatatlan rákot (és elmebajt) diagnosztizáltak, elhagyta szerelmét, és elfogadta az egyetlen lehetőséget az életben maradásra, önként jelentkezett az X Fegyver projectbe. A program kutatói lemásolták Wolverine öngyógyító képességét, és mesterséges úton átültették Wade-be. A meglehetősen bizarr eljárás mellékhatásaként Wilson bőre és arca rettenetesen eltorzult, és leginkább egy félig megrágott tehénlepényre emlékeztetett. A terv totális kudarccal végződött, és az elkábított Wade-et átszállították egy börtön kórházba, ahol magához térve, az első keze ügyébe kerülő tárgyal kicsinálta a teljes személyzetet, akiket az őrzésére rendeltek oda. Wade megszökött és elrejtőzött, de hónapokkal később visszatért Deadpool álnéven, mint profi zsoldos és bérgyilkos. Miután bérgyilkosként és különc szuperhősként is megerősítette hírnevét, Deadpool leszerződött egy Tolliver nevű terroristával. Új célpontja az időutazó mutáns szabadság harcos, Kábel lett. Deadpool értesült róla, hogy ex-nője – a Copycat néven ismert alakváltoztató, Vanessa Carlyle – éppen Kábel barátnőjének és csapattársának, Dominónak a bőrébe bújt. Wilson többször is támadást indított Kábel és csapata, az X-Force ellen � és az egyik támadás során megölte Tollivert, Vanessát pedig súlyosan megsebesítette. Wade végül megkegyelmezett egykori szerelmének, és öngyógyító képességének átirányításával sikerült megmentenie a lányt. Deadpoolt később elmegyógyintézetbe zárták, ahonnan sikeresen meglépett (némi rombolás árán persze), ez után felkeltette egy interdimenzionális kutatásokat végző cég (Landau, Luckman & Lake) figyelmét, amely azt hitte róla, hogy ő Mithras, aki elhozza majd a Föld új aranykorát. De a prófécia hamisnak bizonyult: ugyanis ha beteljesedik, a világ összes lénye átváltozott volna agyatlan tahóvá. Deadpool megakadályozta a közelgő katasztrófát, és leszámolt a LL&L-el, utána pedig visszatért az egyetlen munkához, amihez értett, a gyilkoláshoz, amihez tökéletes társra talált egy Vak Alfred nevű idős, hmm� hölgyben, aki foglya/szobatársa és tanácsadója lett egy személyben. Lopott személyiségekkel és sötét titkokkal terhelve, a nagyszájú zsoldos a rejtélyek embere. Hős? Bűnöző? Pszichopata? Vagy talán mindhárom egyszerre? Wade Wilson a saját szabályai szerint él, és nem játsza mások játékait. A káosz ügynöke, a kibírhatatlan rend világába korlátozva, ő Deadpool. Az ég irgalmazzon annak a szerencsétlennek, aki keresztezi az útját.

  41. Kár, hogy a magyar mozikba, nincs ilyen sikoltozás egy egy várt film trailere közben…:(

  42. Azt hiszem mondhatom, hogy ez az előzetes minden képzeletemet felülmúlta! És még Gambit is…Hát szóhoz nem jutok!:))) Remélem minél hamarabb felrakják normál minőségben, huhúúúú!! “I’m gonna cut your goddamn head off.” állat!

  43. na most nezem imdb-n h gambit is szerepel, csak a nemtom h a vérbe mikozben o eredetileg ekkor meg nagyban tolvajkodott new orleansban…

    ennél mar csak az megrazobb h a stablista szerint BEAK is szerepel, méghozza dominic monaghan eloadasaban…nemtom ki mennyire van otthon, de BEAK-et az Exiles kepregenybol vagom, ahol o volt sztem mindenidok legbugyutabb, legrondabb karaktere…akinek a mutansereje a gyors BARÁTKOZÁS(!!!)

    itt egy kép rola: http://www.marvel.com/universe/Beak

    ezekutan kezdek ketelkedni a film mennyire igazodik a kepregenyhez…

  44. ja, es ha jol kovetkeztetek a “fehérré változo” csajszinak emma frostnak kell lennie, aki ugye telepata meg kepes gyemantszeruve alakulni.

    na mostmar vegleg kezdem elveszteni itt a fonalat, kivancsi leszek h a rákba fogjak osszefuzni wolvie storyját az olyanokeval mint frost, beak vagy gambit.

  45. Azert sajnalom, hogy nem most vagyok mondjuk 10 eves…Mekkora elmeny lehet egy ilyen cuccot latni gyerekfejjel:D

  46. Egyszer (többször is persze) jó lenne részt venni egy ilyen “premieren”, jó hangulata lehet.

  47. Aki a Comic-on kintvan az mindenki geek?
    Csak mert a postok alapján ez jön le – amúgy várós a film.

  48. kb mindenki, kivéve aki a twilight panelra ment ;) de meg is köszönik a geekeknek készítők

  49. AZ Xmen 1 és 2 között játszódik egy filmalapján képregény, amiben találkozik Rozsomák meg Kardfog (túléli az X-men 1 et), abban az volt hogy amiatt dolgozott Magnetónak Kardfog mert nem tudta ő sem a múltját és magnetó infót igért neki.

  50. nagykár, hogy mi kimaradunk ezekből a “trailer-őrjöngésekből” mert mire odakerülünk a moziba, már úgy is láttuk valahol, vagy annyira jelentéktelen a film, hogy nem érdekel…

  51. Mért ne lehetne Rozsomák? Ja várjatok…mert ilyen címmel ember el nem menne rá itthon. Nem mintha a Farkas jobb lenne. fel van adva a lecke a magyar fordítóknak ezzel a címmel. Rozsomák az jó lenne

  52. Azért ezeken a trailer alapján jobb, mint az X trilógia jókat nevetek. Mennyi ütős trailert láttam már, ami után egy vacak filmet kaptunk…
    Az X filmek a legjobb képregényadaptációk között vannak, főként az első kettő. Elég jól ismerem az X-Ment, sok sztorit olvastam és olvasok most is, én mégsem voltam úgy vele, hogy elkezdem sorolni ki hiányzott, kinek kellett volna még benn lennie vagy miért nem az a történet van benne stb.
    Singer nem tehette meg, hogy mindenkire odakoncentrál, pár karaktert kiválasztott, de őket jobban bemutatta. A második rész talán a legjobb, de az első sincs sokkal lemaradva, a harmadik ugyan gyengébb, mint az előzőek, de ahhoz képest, hogy Ratner rendezte még pozitív csalódás volt.

  53. “A Hellboy első részéből is hiányzott a II.VH-s rész.” – nem azzal kezdődött a film?!

    II. vh majd Magnetonál lehet vagy a jó öreg Amerika Kapitánynál.

    Beak is benne lesz?? vele a New X-Men-ben találkoztam, ott egész korrekt volt a karakter, mondjuk ha Morrison írja, akkor nem is csoda. De őt bármelyik filmbe is betenni nagy butaság lenne.

  54. Sparkie azt nemtom honnan szedted hogy Beak ereje a barátkozás. Beak mutáns ereje az hogy tolla van meg csőre

    azaz volt. az M-day óta tiszta jóképű keményfiú lett belőle
    http://i108.photobucket.com/albums/n4/MyWordsA/beak183.jpg

    az hogy könnyen szerez barátokat a személyiségéből fakad

    és mellesleg fogalmam sincs hogy kerül a képbe. a magnetos origins filmbe talán el tudnám képzelni Xorn kapcsán, de Wolverinhez nem sok köze van

  55. En nem birom az X-men-t (legalabbis a v1 v2-t), nem annyira erdekes szamomra, egyedul gambitot es rozsit birom belolle, na meg arnyekot, de a rozsomak kepregenyeket nagyon birom, deadpoolrol most hallottam eloszor, rogton el is olvastam egy kepregenyt, es legalabb egy filmtrilogiat neki :D

  56. Az a csaj aki fehérré változó csaj lehet Emma Frost is, de számomra Alison Blaire alias Káprázat sem kizárt.

    Amúgy neten láttam olyan forgatási képet a filből, ahol erősen a II. világháborúban játszódhatott a sztori. De ebben az előzetesben egyértelműen Vietnám látható. A stúdió által kiadott első hivatalos képen meg a háttérben olyan házak vannak mintha Japánban lenne Rozsi a ketrecbe zárva.

    Egyébként nem tudom mennyire Spoileres, de Rozsi a képregény szerint a 19. század végén született, és részt vett a II. világháborúban, valamint a Vietnámiban is.
    A sztorit illetően én csak attől félek, hogy ezt a rengeteg sok mindent majd túlságosan “besűrítik”, és rámegy a történet javára.

    De Gambit várja mikor meglátja Gambit-et a vásznon! :)

  57. Amúgy van egy olyan rész a trailerben, ahol futnak és tank csapdák látszódnak, nem tudom de nekem az olyan tipikus WWII

  58. Donnie23:
    “Beak is benne lesz??”

    Rajta van az ájemdíbín hogy igen.
    Komolyan lehetne már egy fórumszabályzatot csinálni aminek az lenne az első pontja, hogy ígérem mielőtt kommentelek, megnézem hogy fentvan e a válasz az IMDB-n.
    Meg lehet hogy csak engem zavar, de néhányan rájöhetnének ha 32 millió sorban írják le a véleményüket, azt senki se fogja elolvasni. Szorítkozzunk kicsit a lényegre.

    Egyébként nekem is bejött. :) Várós a cucc!:P

  59. nem tudom mit pöcsöltök ezzel a cim forditással. simán “Wolverine, a farkas” lesz a cime:)

  60. Én szeretem a hosszú kommenteke, ha valaki ötletet tippet mond egy film kapcsán, vagy háttérinfóval szolgál egy-egy karakterrel kapcsolatban, pl jó volt az a Deadpoolos kis infó is. Szal felőlem írhattok 3000 karaktert is! XD

  61. A stáblistában Fantomex(Weapon XI), az überügynök is szerepel. Szerintem Haspók béna lesz ;-(. Remélem modja Rozsi, hogy bub(pubi), mivel képregényben sokszor mondja.

  62. Sparkie: Mandarin a képregényben is Mandarin, magyarul is, és angolul is. Hol itt a gond?

    Jóll láttam a második videó végén, egy szőke csaj aki kristály alakot ölt… talán Emma Frost…?

  63. Amúgy szerintem az X-men 1 Kardfog keményebben nézett ki mint az itteni, csak hát ott egy sima verőlegény(van annyi szövege hogy “sikits”) itt meg biztos hogy jobban ki lesz dolgozva a karakter, a kettőt kellet volna vegyíteni. De lehet itt kezd átalakulni az X-men 1 Kardfoggá, ha jól látom még az elején amikor foglyok normálisan néz ki, a trailer végén meg már ki mutatja a foga fehérjét. Majd meglátjuk király lesz az biztos.

  64. A II. vh-s rész van a trailerben, szóval benne lesz a filmben. Az első részben 0:32-nél. Azok között az akadályok között mennek amik a fenteb linkelt képeken is vannak. Valami partraszálós jelenet.
    Újra megnézve az előzetest az jutott eszembe, hogy a pofaszakál vajon a regenerálódás mellékhatása, mert Rozsomáknak és Kardfognak is van?:)

  65. Amúgy az a rész amikor kivégzik őket egyértelműen látszik ,hogy se nem japán se nem vietnámi (ja és a fizimiskájuk sem ferdeszemű), hanem szerintem valamelyik dél-amerikai ország egyenruhája van a katonákon, vagy valami hasonló. De mondjuk a fegyverek meg elég régi beütésűek, szóval tudja a franc.

  66. Brekicc:
    kicsit fogd vissza magad… ha elolvasnád és értelmeznéd is amit írtam, akkor rájöhetnél, hogy nem kérdésként tettem fel, csak meglepődtem és utána írtam le, hogy én hol találkoztam a karakterével. Előtte volt egy komment, amiben leírták, hogy szerepel, ezen lepődtem meg.
    Legközelebb talán olvasd el a kommenteket és utána reagálj thx.
    Biztos vannak olyanok is, akik feltesznek hasonló kérdéseket, pedig ott van az IMDB, ez engem is zavar, de ez maradjon az ő bajuk…remélem nem volt túl hosszú, amit írtam.

  67. Remélem nem Dögkút ahogy már valaki írta, DP maradjon csak DP, úgyis az idióta név többször fel fog jönni mint a neve.

    Amikapi nem lesz benne, mert Kapi jogait nem vették meg, itt Kanada lesz a gonosz nép, és arra is kíváncsi leszek, hogy Rozsi e az első mutáns?!?!
    (most megy egy Ultimate sorozat ami azt taglalja, hogy Rozsin kísérleteztek mint saját szuperkatona, találtak egy érdekes gént benne ami a mutációért felelős és csinálnak egy vírust ami ezt előhozza bárkiből akiben benne van vagy valami ilyesmi)

    Sparkie: Mandarin az Mandarin, ott nem volt sokat fordítani, szóval nem a mi kedvenc magyar tolmácsaink butították a nevet. (amúgy valszeg ő lesz a kövi IronMan főgonosz, majd lelopják az új Múmia 1-2 jelenetét)

  68. Nem személyeskedtem, csak a stílusod miatt válaszoltam így, amely kioktató volt, ráadásul mindeközben még alapod sem volt rá … off vége

    Én is félek, hogy túl sok karaktert és történést akarnak belevinni, és Gavin Hood neve sem tölt el bizalommal.

  69. sorry,a mandarinos infom telleg teves volt^^;

    herczeg: beak erejét az Exiles sorozatbol vettem ahol neki koszonhetoen gyilkoltak le a foellenseget, m minden dimenzioban levo hyperionnal osszespannolt és asszem ott mondta vmi geci okos mutans (talán mimic vagy morph) h ez az o kepessege. aztan lehet h csak ironia volt…

  70. A trilógiában azt tetszett, amikor felvette a billétáját a földről, amiről írták a vászonra, hogy Logan aka Rozsomák, szóval feltették maguknak a leckét a fodítók is. Arról nem is beszélve, hogy mi a k%!”va élet volt az a jelenet, hogy belement a golyó a fejébe? Hogy tudott, ha admantium extrával van megerősítve a koponyája? + a Rozsomák állatnak: 4cm-es ki-be húzható karmai vannak, alacsony a marmagassága, eredetileg a képregényben is max 160cm magas volt a figura, a farkasok csak csapatosan okoznak neki problémát, megtámadja akár a grizzly-t is ha éhes (50-50%), soha nem hátrál meg, egyedül él, nem társasági lény, Kanadában őshonos (a karakter kanadai). A Hulk képregény 180. számában volt vendégszereplő, de a sikere után a későbbi X-men képregény alapcsapatába került.

    Aki Farkasnak hívja, az sz%pja le magát és harapjon rá egyet. Miért nem az? Mert a fanatikus emberkéknek ez olyan, mintha Batman BékaÚR lenne, Superman pedig Alien, Spiderman pedig Tarantula/Légyember. Ezért vagyunk idegesek, hogy a Marvel X-men világ legnépszerűbb hősét félrefordították azon elgondolásból, h ha néhány szobron/maketten/újságban farkasok vannak mellette, akkor a neve is az. NEM. A magyar hülyék a 70-80’as évek magányos hőséből egy csapatjátékos kutyát csináltak. Kutyát? Igen, mert egy farkas megszelidíthető, ellenben a Rozsomák soha-soha NEM, örökre gyilkos marad, éhsége van a gyilkolásra(Torkosborz neve innét ered, többet gyilkol, mint eszik), és ha rájön az ötperc kivégez egy grizzlyt.

  71. A trilógiából ítélve sajnos a film egy feledhető gagyi lesz, ezt támasztja alá, a rossz színhasználat, rossz színészi játék, az akciók jók lesznek, mert nem kell érzelmet vinni a fejre, de a párbeszédek extra gagyik.
    Mint a Punisher c. film, ami máris jobb lett volna, ha nem a világos szinek dominálnak. Én egy II. világháborús filmet képzeltem volna el, mennyivel jobb lenne, ha egy csitri hammer helyet egy Tigris tank oldalát szedi szét, megment néhány amerikai katonát, akiket már közrefogtak a nácik, segít bevenni néhány várost és kimenti Magneto-t. Persze mindezt sötét szinekkel és rácsapnék a színészek tarkójára egy bazi nagyot, hogyha a traileren lévő nulla teljesítményt hozzák a vásznon, olyan szarul játszanak, mintha magyar lenne a film (a hazai rendezők tesznek ennyire a színészi teljesítményre). Mintha egy 90évekbeli “C” kategóriás akciót láttam volna Dolph Lundgren-nel.

  72. De azért valljuk már be, nagyon szarul/gagyin hangzik ez a rozsomák, én se vállaltam volna be hogy így adok ki egy filmet, jobb a farkas.
    nagy cucc. x-menben is farkas volt, kétlem hogy most átváltanának a rozsomákra, hiába az az eredeti jelentés.

  73. “De azért valljuk már be, nagyon szarul/gagyin hangzik ez a rozsomák, én se vállaltam volna be hogy így adok ki egy filmet, jobb a farkas.”

    Végtére is csak a képregényben volt évtizedekig ez a neve magyarul. Azaz nem fordítaniuk kellett volna, hanem átvenni. És hát Wolverine kinézetben is hasonlít egy rozsomákra, ahogy azt írták is többen, csak páran valmai apró aranyos állatot képzelnek el a Rozsomák név elepján, mert nem figyeltek biológiaórán :)

  74. Én a legtöbb képregényes filmet nem vállalnám be, amit eddig kiadtak, kivéve a Batman 1-2 régi, Dark Knight 1-2, Iron Man, Sin City, Transformers. Ezek a limonádék miatt néznek hülyének az ismerősök, ha megjegyzem, hogy szeretem a képregények világát. Talán 20 év múlva megjelenik egy Remake a Rozsomákból, Rozsomák néven, igényesen és a hős lelkivilágával foglalkozik, ahogy azt az eredeti képregénysorozat tette. Nem keverik majd az időt és a szereplőket és nem hawai napsütésben fog zajlani a történet. Ehhez azonban jelenleg egy Frank Miller kell /Sin City, Dark Knight…/.

  75. Szarul hangzik, na ez a lol. EZ A NEVE. Ha Gábor vagy örülsz, ha lepistiznek? Nem véletlenül lett Rozsomák, mivel NEM farkas, hanem rozsomák. Annyira egyszerű ez pedig.

  76. Marci te miről beszélsz? Mi az, hogy rossz szín használat? Ez nem kifestő könyv hanem egy film. Gratulálok ha a színészi teljesítményt egy 2 perces előzetes alapján már meg tudod ítélni. Egyszer becsmérled a színészeket, közben meg felvetsz egy zs kategóriás egymaga-lehenteli-a-németeket film ötletet, amihez nem kell nagy előadói tehetség.

  77. Örülök, hogy neked tetszik az előzetes. Gondolom az összes magyar filmet szereted, tényleg szívből boldogá teszel, szerinted a Punisher is jó volt, hogy napsütésben mutatták be a karakterét?
    Wolverine az 1. generációs (és első) mutáns már jóval a II. világháború előtt megjelent, nem, Ő nem igazi csapatjátékos, bármilyen film készül is róla(most a kezdeti csapatjátékos éppen), ő általában egyedül dolgozik, mint egy ninja, innét gondolhatod, hogy nem arra gondoltam, h egyedül szétrombolja a nácikat, de attól még megölhet párat és náci ellenfelével is találkozhat stb…

  78. Nem akarok vitába menni, szerintem moderálnak is majd, de amúgy meg egy “kifestőkönyv”,képregény filmes változata, néha rossz megvilágítással, néha túl sok nappal, hogy mi lesz belőle azt nem tudom, majd jővőre májusban meglátjuk, de fogad el, hogy engem ez az előzetes nem győzött meg. Igen, félek, hogy a színészi játék háttérbe szorult a sok effekt és társkarakter miatt. Az egyetlen film amit várok és tudom, hogy nagy durranás lesz az a Sötét Lovag aug. 8-án, ott már az első trailer után tudtam, hogy a főszereplőre is figyelnek, nem csak a cselekményre, nem hiába Mark Miller adaptáció. A Marvelnek van mit tanulnia a DC-s csapattól, marketing szempontból is és szerintem fényévekkel jobb a film szakmai színvonala is..

  79. Nem szeretem az össze magyar filmet, de ott is vannak jók. A Punishert meg nem is láttam, és ha téged egy ilyen egyszerű kommenttel boldoggá lehet tenni, akkor egészségedre. Mindazonáltal – tiszteletben tartva képregények iránti rajongásodat és Wolverine, valamint a mutánsok történetének mélyebb ismeretét -, azért valamit megjegyeznék. A filmgyártás kemény üzlet. Nyílván a képregény eladás se babra megy, de ott egy korlátozott rétegnek adják el a célirányosan nekik készített terméket. A stúdiók azonban nem tehetik meg, hogy kihoznak egy két számot, aztán ha nem megy akkor abbahaják. Ők a profit érdekében “kénytelenek” olyan filmet összehozni, ami nem csak a rajongóknak fog tetszeni, hanem olyanokat is bevonz a moziba, akiknek gőze nincs, hogy kik a mutánsok. Ebben az esetben már valamennyire nyílván építhetnek az X-Men trilógiára, de nem is mehetnek teljesen másfelé, mert ez nem egy Batmen Begins féle újragondolás, hanem “csak” az egyik karakter előéletének bemutatása. És ez miatt nem is fogják túlságosan a leki vívódásra, meg személyes drámára fektetni a hangsúlyt. A képregényfilmek elsősorbannem arról szólnak. De kivételek mindig vannak.

  80. Teljesen egyetértek veled, ez biznisz. Talán a Transformers az a film, ahol a legjobban eltalálták ezt az arányt. Nem vagyok fanatik, csak szeretem a képregények világát és szeretem az olyan hősöket, akik “szenvednek”… utálom Superman-t, a maga sebezhetettlenségével, meg a tökéletes szerelmével(mindene megvan), kiváncsi vagyok mit mutatnak majd a Rozsomák pokoli fájdalmaiból(pl. a karmai mindig áttépik a húsát, a legtöbbször meghalna a fájdalomtól, de a teste nem engedi), lelki vívódásaiból (a düh és a gyilkolásvágy megfékezése)…

  81. amugy annyira adja magat h a xavier akademia eleterol keszitsenek jo kis 40perces sorozatot…akkor mindenki megelégedne sztem…

    hat nem kezenfekvo? a heroes peldaja(is) mutatja h egy sorozat kepes akar 10-12 karakter eletevel is foglalkozni.

    mar latom is magam elott:)

    kuklopsz,rozsomak,jean gray,bestia,kolosszus,jegember,arnyek,arnymacska,vihar,vadoc meg xavier eletet, jo sok flashbackkel mindegyikuk viszontagsagos eleterol.majd az elso szezon utan kepbe jonne a Testvériség és vele Magneto, mint a heroes-ban a villains.

    sztem gecijo lenne.

  82. Marci a Dark Knightal akkor példálózzál már ha láttad, az nem egy Batman film, hanem egy Joker film+sok mellékszereplőszál film, ennyit a karakterközpontúságról. Amúgy de jó neked, hogy már láttad a Wolverine filmet, mi itt tanakodunk egy-egy apró jeleneten, te meg vágod az egész filmet.
    Amúgy ne vedd támadásnak amit írtam, csak inkább várd meg a teljes filmet utána kritizálj, a trailerről nyugodtan írhatsz amit akarsz(nem jön be, színes stb.) de az egész filmet nem lehet leírni miatta.

  83. Nekem kiba*ottul tetszett ez a trailer, bár rengetek kérdést felvetett a film kapcsán: húúú ez most akkor, hogy is lesz, nem lesz? stb. Épp ezért jó ezekről beszélgetni, de itt sokan már egymás hátába állítanák a kést. XD Amúgy mindenkinek igaza van bizonyos pontokban. Superman-t én is utálom LOL. Wolvi az egyik legnépszerűbb MArvel karakter, kint amerikában, híresebb, mint Pókember.Szal nem hinném, hogy elcseszik a filmet, a Pókit sem cseszték el csak a 3. részt.
    Örülnék, ha 2.világháborús jelenetek is lennének benne, akár flashbackben, de kéne. Amúgy kurva sok benne az “idegen” karakter, szal ha normálisan meg akarják csinálni, akkor minimum 2 órás mozifilmnek kellene lennie. Én személy szerint nagyon szeretem a minnél hoszabb filmeket, s kifejezetten örültem neki, hogy a Dark Knight(ami kurvára nem csaj Jokerközpontú lesz, csak itt Batman nem kap MÁR akkora hangsúlyt, mint az első filmben, mert pl. Dent karakterét is ki kell dolgozni rendesen stb.)2 és fél órás lesz, mert lazán végigülök én egy 3 órás filmet is ha leköt, pl.: Gyűrűk Ura…
    A színészi teljesítményről meg annyit, hogy Hugh Jackmant remek színésznek tartom, többek között neki adtam volna James Bond szerepét, nem Daniel Craignek, és pl.: a The Prestige-ben sztem lejátszpotta Bale-t, pedig az is egy mekkora színész!!! Kardfog, meg szerintem jó színészt kapott, mert az első részben Tyler M. nem telsjeített sokat-“sikolts nekem” kész off. Liev meg azért tehetséges színész, a kondijával sincs baj és az a vigyor az arcán egy az egyben a karakter, csak még rövid a haja, ami igazából értehtő itt mg, fiatalabb + sereg!
    A többiről még nem tok nyilatkozni, meg most ennyi egyenlőre elég lesz! :)

  84. “de fogad el, hogy engem ez az előzetes nem győzött meg. Igen, félek, hogy a színészi játék háttérbe szorult a sok effekt és társkarakter miatt.” azaz, nem mondtam, hogy láttam a filmet, sorryka. A Dark Knight 9.4 ponton áll a IMDB-n 160ezer szavazat után, ami jelent valamit és igen, a Batman filmek híresek, hogy a gonosz oldal lelkivilágát is bemutatják, de te sem gondolod komolyan, hogy a Batman csak mellékszál lesz? Ha-ha:)
    Amúgy meg ELNÉZÉST, HoGY VAN VÉLEMÉNYEM!
    (off:Tessék: Sándor, alig várom, hogy lássam a Wolverinet, ami 2009 biztos legjobb filmje lesz!)

  85. Marci teljesen egyetértek amit írtál, én is sötétebb hangulatra szavaznék, én is nagyobb durranásra vártam a trailer kapcsán, (több nagyobb eksönt)de nekem meg pont az jött le, hogy karakterközpontú lesz a film. Tényleg mások vagyunk! Az imdb számomra nem fontos, annak a 160 ezer embernek lehet fontos nekem inkább a saját ízlésvilágom, nekem nem tetszett annyira, jó volt de számomra unalmas egy Batman filmhez képest, szerintem Begins jobb volt(szóval nem vagyok Bőregér ellenes, a BB az egyik kedvencem. Az nem baj hogy van véleményed, csak úgy írtad a hsz-t mintha a film nem lesz jó( pl. hammer helyett tank, fájdalom stb. hsz) várjuk meg a filmet és utána ítélkezzünk magáról a filmről, mi hiányzott, mi volt benne, ne egy trailer alapján.

  86. nem igaz h itt is batmanról kell dumálni. Törlöm a francba innentől, elég hely van batmanről dumálni, nem mondhatjátok, szitne minden hétre jut egy poszt.

  87. Érdekesség:
    A Marvel képregényekben összesen úgy tudom 2x szedi ki a fémet Magneto Wolverine testéből, egyszer biztos, mert azt láttam/olvastam, akkor derül ki, hogy a karmai megvoltak csontból még a beavatkozás előtt már. A képregényben elégé szétesik, amikor megtörténik vele, hogy elveszti a fém páncélját és majdnem elvérzik, amikor újból kinő a karma csontból. Egészen addig nyugdíj fenyegeti, hiszen az elsődleges fegyvere megszűnt, nem találta a helyét, egy öngyógyító képességgel rendelkező szimpla ember lett, míg a csontvázát a fémmel bevonták, addig a karmait teljes egészében csak fém alkotta.
    A koponyája Adamantium bevonattal az egyik részben kivédte a szintén ebből a fémből készült golyókat is, a filmben a szimpla 9mm-es golyó az agyáig hatolt, majd onnét lőkte ki a teste. Gondolom a korhatár miatt így tudták érzékeltettni az öngyógyító képességét, a képregényben általában élő zombiként jelenik meg egy-egy durvább küzdelem után (kilátszanak a bordái, égett hús szaga van).
    A legjobb rész a film sorozatban szerintem az, amikor a tenyerén nyomja el a szivarját.
    Valahogy ki tudja cselezni a reptéri fém-detektorokat és a képregényekben a Sentinelek(?)-et. Sokáig csak legendaként tartják számon, amíg nem csatlakozik az X-menekhez.
    Kardfog alias Sabretooth és Magneto a favorit ellenségei, a képregényben Kardfogat már többször megölte, mivel ő is hasonló képességekkel rendelkezik, de adamantiummal nincs megerősítve, ezért általában levágja a fejét:)
    Ajánlom figyelmetekbe a Kardfog-Rozsomák szoborkollekciót az ebay-en, drága, de úgy is néz ki.

  88. Na, szal eredetileg az amerikai kormány indította el a Weapon Plus projectet, hogy szuperkatonákat fejlesszen háborús és majdan mutáns ellenes célra.

    Rozsomák volt a tizedik alany, ő lett a Weapon X, ami később önálló project lett. A weapon I. egyébként Amerika Kapitány volt, lásd wikipedia.com. Imádom, hogy az angol wikiben minden szuperhősről ezer infó olvasható, összefüggésekkel együtt. Keressetek rá!:)

  89. LEGJOBB JELENET KARDFOGÚ VÉGÉN VIGYOROG EGYET, nekem bejött, tipikus gonosz most heccből kinyírok mindenkit vigyor, ez a jelenet hozza azt a karaktert mint a képregényben szereplő Sabretooth. Nem bíztam a szereplő kiválasztásakor, hogy az a csávó hozza a színvonalat, de ezzel a jelenettel megvettek. (Bár nekem az X-men 1 kinézetre szintén ok)Hát csak tudják mint csinálnak:-)

  90. Christian Bale will kick your ass! Mint ahogy Sandler unokaöccse mondta.
    Ne féljetek emberek! Amíg Pool elegendő szöveget kap, itt nagy baj nem lehet! (plusz remélhetőleg ellestek 1-2 dolgot a készítők a mostani sikerfilmekből)

    edemem: tudom, hogy Apokal volt az első mutáns eredetileg, én csak megjegyeztem, hogy most megy egy sorozat az Ulti Marvelnél (még csak a 3-adik füzet jött ki), ahol a különböző szuperhős programokat taglálják. És ami tetszett benne, hogy Fury is egy “szuperkatona”, olyan AmiKapi előtti kísérlet. A 8 szereplő: AmiKapi, Fury, Rozsi, Póki, Hulk, Magneto. Kanadaiak létrehozták a mutánsokat Rozsival az élen, USA kapta Fury-t, Kapit, majd Hulk és Póki(aki ismeri az ultit az érti miért), Magnetoról még nem volt olvasnivaló, csak egy fénykép, de szerintem ő német fegyver lesz.

    Egyébként csak hozzászólva a Marvel DC vitához: Marvelnek nem nagyon tudott beleszólni a póki és X filmekbe szóval ha már szidni akarsz valakit akkor a filmstúdiót, akiket nem mindig érdekli, hogy történetet kiszínezik, hogy a néző is megértse ne csak a Comic Geek.
    Inc Hulk és IronMan-nél már szidhatod a Marvelt!

  91. Nah, miután “félreinformáltam” az embereket Deadpool arcváltoztatásáról, kicsit felfrissítettem a DP ismereteimet (újraolvastam a két fő szériát :P)

    SPOILER ON

    Hát az agyam eldobtam azon, hogy Ryan Reynolds fogja játszani! Az első részek egyikében elsüt valami hasonló poént hogy: Te is utálnád magad ha úgy néznél ki mint Ryan Reynolds és egy rothadó alma keveréke”

    Csak tipp, de DP csak a végén lessz max ragyás, miután befejezik a programot, tehát maszk meg egyebek esetleg a végén tűnik fel.Addig “csinálják” a csapat tagjait.

    SPOILER OFF

  92. Az imdb szerint a kis (gondolom én) Scott Summers is benne lesz a filmben (Tim Pocock-kép nincs de gondolom azért mert gyerek, lehet ez az első filmje) kíváncsi leszek csak cameo, érdekességként vagy ki is derül valami vele kapcsolatban, lesz-e köze egy kicsit a sztorihoz stb. Mondjuk fura,ha az X-men 1-ben Rozsi nem emlékszik egy palira akinek a szeme szétbont mident, de fordítva is igaz. De lehet ,nem is találkoznak, vagy mind2nél agymosás, hát kíváncsi leszek ha tényleg benne lesz, hogy szövik bele.

  93. sandor8206 nekem lenne egy tippem… Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a film végén az Atomlaza-Mindenki-Se..ét-Szétrúgtam-Szakadt-Rozsi odaadja a mociját egy kiskölyöknek…amit ugya később kölcsön is vesz majd, pontosabban vissza, az x-men 1 részében. Ez csak egy tipp, de úgy érzem akkora zseni vagyok hogy ennek kell történnie :P

  94. Deadpool hivatalos magyar neve Vérfürdő ami szerintem teljesen korrekt. . Az meg, hogy most egy Rozsomákot le farkasozunk azt már az X1-ben elbaszták nem most kell veszekedni miatta. És nem kell találgatni senkit, hogy kapcsolodik Rozsomákhoz mert az egész Marvel világban két ember kapcsolodik TÉNYLEGESEN az ÖSSZES szereplőhöz. Az egyik Rozsomák a másik Pókember.. ők ketten mindenkinél vendég szerepeltek már mindenkit ismernek és ők ketten vezettik a népszerüségi indexet is .. Nagyon várom már ezt a filmet ;) ! !

  95. A youtube-on volt interjú Hugh Jackmannel a comic-conon a film kapcsán, és azt nyilatkozta, hogy kicsit erőszakosabb mint az X-menek voltak. Az előzetesből nem derül ki, hogy ez pontosan mit jelent, de azért értékelni tudnám, ha R-rated-es lenne! A X-menekben is szanaszét szabdalta az ellent vér meg sehol!

  96. kis spoiler lehet, de ugye mindenki emlékszik hogy Sabretooth játsza Magneto egyik csatlósát az x-men 1ben, úgyhogy sanszos hogy túléli az egészet :)

  97. Én is várom a filmet.
    A Rozsomák / Farkas vita szerintem sem éppen most időszerű.
    Talán azért Fakrasozzák, mert ‘jobb a hangzása’ és a Wolverine hasonlít a Wolf-ra legalább a ‘Wol’ erejéig… sajna nem vagyok se nyelvész, se angol, hogy a két állatnév eredetét is össze tudjam hasonlítani.
    Mondjuk úgyse a cím után ítálem meg majd a filmet, a gáz címeket max. egyszer megmosolygom minden filmnél, aztán vállat vonok, mert tudok mit tenni?

    De amúgy meg sose hívom Farkasnak.. miután végignéztem pár évad X-men rajzfilmet XD automatikusan csak Wolverine :)))

  98. Baromi a trailer és tényleg nem kellett volna ketté vágni. Egyébként remélem Farkas lesz a címe mert a Rozsomák piszok idétlenül hangzik. amúgy meg egy régebbi kommentben olvastam, hogy ellent mondásos ez az egész mert valaki szerint azért hívják farkasnak mert az is társas lénya roszomák pedig nem. A magányos farkas kijelentést nem hallotta még senki? Na a főkarakterre ez pontosan ráillik.

  99. Bocs Fiúk ill. Lányok, engem Pl. kifejezetten zavarna ha Rozsomáknak hivnák, mivel nyelvtanilag elég nehezen tudom értelmezni, olyan mintha többesszámban lenne. Plusz meg már így szoktam meg. Egyébként meg ha Rozsomák lenne akkor
    igen gyenge álathoz lenne hasonlítva.
    A Tlailer tényleg ütös és én is várom, csak ne járjak ugy ezzel is, mint az Iron Mannal, mert ott is a Tlailer király volt csak a film lett kicsit elba**arintva.

    No meg az elözetes alapján van egy kis olyan érzésem, hogy itt is az akció fog dominálni és nem a történetiség, bár igaz akció nélkül is rossz lenne, szóval a megfelelő egyensúly kéne.

    Én akkor örülnék igazán ha olyasmit kapnék mint a “Batman Begins” ott kelöen elvolt találva az egyensúly és a második részben”The Dark Knight”-ban meg jöhetett az akiódusabb Jelenetek.

  100. Nézz utána, hogy a rozsomák milyen állít, mielőtt legyengézed. A rozsomák gyakja a farkast simán ha kell.

  101. Gyakja bizony! Gyorsabb, és nemhiába vannak a karmok ott is főszerepben. Ja, és megint egy Batmanes komment :( Komolyan ezek miatt még megútálom a Batmant.

  102. Meg ha már Rozsomák nem emlékszik Küklopszra: az első részben Kardfogra sem emlékszik. Szóval kiváncsi vok, ezt hogy oldják meg!

  103. Rozsomák: Amerikában olykor egész délen is megjelenik, láttak már rozsomákot Kaliforniában is. Csak ott található, ahol ellensége: a farkas nem.

    Ebből nekem nem az jön le, hogy erősebb a farkasnál, de gyakorlatilag teljesen mindegy.

  104. olyan, mint vmi kisebb medve, zömök, a farkas nagyobbra nőhet nála, ezért kerüli csak, hiúzt és rókát sűrűn csapkod, de simán csapná a farkast is, erősebb, szívósabb

  105. Bocsesz, de utánnanéztem és nem is szoktam halandzsából beszélni. A Rozsomák Kb jó esetben is csak 60 cm lehet, igaz, hogy izmos ami jó a mászáshoz, voszont túl zömök a gyorsasághoz, Álkapcsa is erös még gyors is csak kérdés tudná-e azt használni is?!

    Ellenben a Farkas 80-90cm, valamivel gyengébb, de nem is zömök és gyorsabb is 70km/h a kezdősebbesége is nagyon gyors. A Farkas állkapcsa erőssebb mint a Rozsomáké.

    Ha azt vesszük alapul hogy melyik illik jóbban az X-Men es figurára:

    Rozsomák mert: Nagy körmok, famászás(kicsit talán akrobatikus), Agresszvítás, magányos
    Ellenérve: A karakter gyors és, nem zömök, a mesében viselt ruhán a fejénél kiálló “fül” nem Rozsomákos hanem farkasos.

    Farkas mert:Gyor, Karmok, vékony, Agressziv(de visszafogható) paszól a meséhez.
    Ellene:Nem kimondottan akrobatikus, ritka a magényos farkas.

    Természetesen nem akkarok most mindenkit meggyözni arról hogy Stan Lee melyik álatról adta ezt a nevet ennek a Wolvine-nak, mivel szerintem ezt csak ö tudja igazán. Mindkét állatban ott a miért és a miért nem. Aztán meg aki akarja eldöntheti mejiket akkarja benne látni és kész.

    Amugy meg A film (X-Men) alapján egy a II. Világháboruban kikisérletezett emberről van szó akinek a kezéből “karmók” tudnak kijönni és nagyon gyorsan regenálodik (ami egyébként a krokodilra igaz, a benne lévő sok antibiotikomnak köszönhetően).

    Várjátok a filmet, remélem jó lesz és talán azt is megtudjok Hogy Rozsomák vagy Farkas esetleg valami teljesenmás :D!

  106. “Természetesen nem akkarok most mindenkit meggyözni arról hogy Stan Lee melyik álatról adta ezt a nevet ennek a Wolvine-nak, ”

    Mivel egyértelmű nevet ragasztott rá, így nem kell vitatkozni.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Wolverine

    Egy állatot hívnak így, és az nem a farkas.

  107. “Logan álneve eredetileg „X-Fegyver” volt, ugyanakkor Rozsomáknak is nevezték, a kicsi, de erős kanadai emlőshöz való külső hasonlósága miatt.” Ennyi. Szerintem a Rozsomák névvel semmi baj. Ez olyan dolog, hogy aki anno nagy képregény faló volt, annak bejön, mert ezt szokta meg és szereti, aki meg nem olvasott ilyen irományokat, az meg elkezd keresni gizdább neveket. :D Farkas LOL, ennyi erővel akkor lehetne Hiúz, vagy Párduc is. XD na mindegy

  108. Eredetileg Rozsomák, de ez sztem elég hülye név.. már az fasz volt aki így fordította le.. mintha valami tengeri állat lenne.. Farkas sztem sokkal jobb, de én maradok inkább az eredeti(angol) nyelven, úgy igazi filmet nézni, nem a gagyi szinkronokkal!

  109. na most elmondanám nektek hogy amikor kishazánkban kijött az X-képregény sorozat akkor szavazni lehetett az olvasóknak hogy mi legyen a neve a karaktereknek: pl.: rozsomák – farkas… árnyék – éjmanó… stb.. /koloszusra. Kitty Pride-ra is lehetett nevet javasolni!!!!!!!!!!!!!!/Én akkor éltem a lehetőséggel. ROZSOMÁK!!!!!!!! maradnék most is ennél.

  110. “A rozsomák a menyétféle ragadozók legnagyobb testű faja. Népies neve: torkosborz.”(Wiki)

    ez alapján új nevet javaslok:D, Torkosborz tuti siker lenne:D

  111. Nem lehet unatkozni film alatt. Jó a történet (csillagos ötös).
    Várakozásokat nálam mindenképpen felülmúlta.
    Arra sajna nem derült fény h hogyan lesz LOGANből FARKAS (avagy ROZSOMÁK), de ez a ROZSOMÁK színvonalán nem változtat. Az is tetszett, h HUGH JACKMAN jól játssza a makacs, önfejű karaktert.

    SPOILER

    Ez a szerep rá lett “szabva”. Már csak egy kérdésem van: Film végére aránylag elássa a csatabárdot a két testvér. Az eddigi 3 X MEN moziban viszont nem lehetett látni Victor-t. Esetleg a 4ben fogják szerepeltetni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.