33 hozzászólás a “A fiatal Tom Riddle” bejegyzéshez

 1. Tom Riddle az Lord Voldemort gyerekként.
  Nem rosz ez a kép, mert kb a könyvbe simán igy képzetem el.
  De majd ha lesz mozgóképanyag akkor elváik. :)

 2. Hm.. egész jónak tűnik.
  A kedvencem a 6.ik volt könyvben, úgyhogy nagyon várom:D

 3. De a második részben nem Tom Riddle-nek, hanem valami Tom Denem-nek hívták. Vagy rosszul emlékszem? (Nem olvastam.)

 4. egész jól beletaláltak ezzel a gyerekkel, ez a “le se sz..lak” tekintet nagyon jó. habár kíváncsi leszek, hogy milyen mélységig mutatja be a film Denem és Albus kapcsolatát. (sztem is a 6. volt a legjobb könyvben, szurkolok a filmnek is)

 5. Én úgy emlékszem, hogy csak a magyar fordításban lett Tom Denem, az eredetiben Tom Riddle volt. (De lehet hogy én emlékszem rosszul)

 6. Igen, csak magyarul Denem. Asszem Tom Rovle Denem és ebből kijön a Nevem Voldemort vagy valami ilyesmi, már nem emlékszem. :)

 7. Igen-igen, magyarul Tom Rovle Denem volt, az eredetiben pedig Tom Marvolo Riddle. (Mivel az angolban az “I am Lord Voldemort” jött ki-legalábbis a filmben)

 8. A vicc hogyha megnézed jobban az arcát tökre hasonlít a felnőtt voldira. Mondjuk Dumbledore is érdekesen néz ki. :D

 9. Jó fotó, várom a mai trailert, ha valóban ma jön! Könyvben nekem a 3. és a 6. rész tetszetta legjobban. Illetve most nyáron tudtam csak elolvasni a 7. részt, de az is piszok jó volt… :)

 10. ati mert ha jól tudom Ralph Fiennes rokona játssza a kisgyereket, azt már nem tudom kije-mije, valószínű közeli rokon.

 11. Most néztem meg az IMDB-n. Ez a gyerek Ralph Fiennes unokaöccse. Egyébként meg menő a kép.

 12. Szerintem is ez a legsikerültebb kötet mindközül. Csak össze ne csapják a filmet. Apropó ki rendezi ezt a részt?

 13. Ugyanaz, aki az előzőt. Ja, és ha jól számoltam, akkor éjjel 2-3 óra körül várható az előzetes.

 14. Filben viszont az 5. rész pocsék volt, én majdnem elaludtam rajta. Mondjuk nehéz volt megfilmesíteni, de lehetett volna jobban is, szal én örültem volna egy rendező cserének!

 15. Hát nem tudom gyerekek, szerintem a könyvben a 6. rész a legrosszabb, nekem a 3. és az 5. a fav, illetve a 7. is nagyon tetszett. A filmre kíváncsi vagyok, mert az 5-et szerintem is elbasz…. khmmm…. elrontották (főleg Bellatrix nem tetszett, Helena Boham Carter túljátszotta szerintem). Amúgy meg állandóan váltogatják a rendezőket, ami eléggé meglátszik, és szerintem ez sem tesz jót a HP-filmeknek.

 16. Nekem a Dámböldóros linkről egyből a Gandalf jött be.XD Hiába! Ezek a nagy mágusok annyira egykaptafák. :)

 17. Szerintem Helena nagyon nagyot alakított az 5ösben. Nekem a filmmel se volt semmi bajom, azért a leghosszabb HB könyvet nehéz vászonra vinni.
  Egy újabb Finnes. Ebből csak jó sülhet ki.^^ ;) Így képről tiszta Denem, tetszik.

 18. Jajj, ez a régi teaser megint nagyon megfogott!!!
  És nekem is egyből Gandalf vs Balrog jutott eszembe.

 19. edemem: Tom Riddle = Voldemort, de ha magyarul olvastad akkor Tom Rowle Denem (így jön ki a mondóka: Nevem Voldemort).

 20. én a könyveket imádtam kedvenc nagyon nincs – najóvan a főnix rendje sztem kicsit ütősebb nekem, mert nem kicsit depressziós, abszolút negatív, reménytelen hangulat jön le… a filmekkel az azkabani fogoly óta nem vok kibékülve (az első kettő még egész jó volt, nem hiába a jó rendező). viszont a 3. résztől folyamatos minőségcsökkenés. a legszörnyűbb nekem a tűz serlege volt, sohasem bocsátom meg a labirintusos jelenetet. ennyire elszúrni vmit nem lehet. a főnix rendjéhez nagy reményeket fűztem, de nagy pofáraesés lett a vége. így mostmár nem fűzök nagy reményeket a félvér herceghez sem. talán így nem lesz akkora csalódás.
  természetesen nem lehet jobb a film mint az alapjául szolgáló könyv, de azért lehet azokból is minőségi anyagot készíteni: gyűrűk ura trilógia. sajnos a jól csengő és ismert név miatt mindenki elmegy és megnézi a moziban, ill. megveszi dvd-n. én nem fogom rá pazarolni a pénzt és az időt, inkább megvárom a dvd-t.

  ui.: fogadok h még az én életemben (88-as vok) meg lesz csinálva a remake legalább az első résznek. lehet h 60 évesen láthatok egy jó hp filmet. ha megérem….

 21. “a filmekkel az azkabani fogoly óta nem vok kibékülve, az első kettő még egész jó volt, nem hiába a jó rendező” cöcöcö :D Chris Colombus azért nem az a húúú de nagy rendező…. :D Nekem spec Alfonso C. és Mike Newell stílusa jobban bejött.. Dehogy őszinte legyek még olyan igazán nagy név, vagy nagyobb.. nem rendezett HP filmet…… szerintem. Zeneszerzők terén viszont szépen odatették magukat + színészek is.. :)

 22. Már ami a nagy neveket illeti… Persze ebbe is bele lehet kötni… Kinek mi a nagy név… És ha ő, miért ő… stb.. :)

 23. voldemort már it is milyen gonoszan nézett XDDDDDDD és dumbledor olyan mint egy majom aki éppen szarik XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.