37 hozzászólás a “Fejbelőtték” bejegyzéshez

 1. az orra és a felső fogsora között fura… meg nem is normális fogakra hasonlítanak, szóval “művészi”

 2. Szerintem fasza a poszter, nemtom mit nyammogtok azon a robot fejen…de most komolyan, miert nem tetszik?

 3. Nah egy ilyet kitennék a szobám falára :D
  Bár a fogak tényleg fémből vannak pedig igaziaknak kéne látszódniuk.

 4. nem mindegyik terminátort bőrözik fel, csak azokat amelyeknek el kell vegyülniük az emberek között.
  mellesleg az a fejlövés nemsokat ér, mert a termosz központi egysége a mellkasában van. (legalábbis a gólem c. könyv szerint)

 5. Wow! Elég pazarul fest, nekem tetszik.:) Van egy olyan érzésem hogy sokkal jobb lesz a 3. résznél…

 6. brianspirin: Akkor a fején oldalt az az agyszerű rész csak dísz? :D
  Mellesleg hol van a jellegzetes headshot hang?

 7. Jó poszter ,de beszarás hogy az emberi koponya anatomiáján nyavjogtok! EZ EGY ROBOT VAZZE! és nem a kialvatlanságtól vörösek az üvegszemei. :P

 8. Ja, de ha nem bőrözik fel, akkor minek az antropomorf külső? Egyébként tényleg jó félelmetes, még éppen a hűdegonosz-giccshatáron belül.

  A szemében a DNS minta az szintén valami művészi dolog? Vagy az az összeszűkült gonosz Szauron pupilla?

 9. Ha már hülyességekről beszélünk: A sötét és felhővel borított Földön csoportokban bújkálnak az emberek. Ha mondjuk látsz valakit a hullahalom tetején és ugy néz ki mint egy ember leszólítod nem? Aztán kapod a golyót a buksiba (hehe) mert csak egy emberalakú robot volt…

  Egyébként remélem ilyen depresszív világ ábrázolást fognak nyomatni a filmvégiig. érzésem szerint hatalmas poszt.apok. filmet lehet kihozni az egészből. Hajrá ,hajrá!

 10. 1. tényleg nemkell emberszerű fogaknak lennie, mivel ez nem beszivárgo egység, tehát bőrt se kap
  2. tényleg semmit nemér a fejlövés, max dísznek, az ostyaáramkörös proci valóban a testben van, mert ott jobban van védve

 11. Na, azer szenzorok meg ilyesmik vannak a fejeben, szoval nem olyan rossz helyen van az a lyuk. Teny, hogy ettol a Terminator meg nem all le.

 12. Vannak csakhogy semmi komoly veszteség neméri egy ilyen lövéstől, mivel vannak másodlagos érzékelői a testében stb.

 13. Az mondjuk kicsit vicces lenne ha fejnélküli Terminátorok rohangálnának a filmben orrocskákká alakított újvégekkel. :)

  Remélem a T1000-est nem hozzák be a filmbe, mert akkor elég rövid időn belül annyi lenne a menekülőknek, mert ugye nincs minden sarkon egy kohó, márpedig őt nem lehetett másképp likvidálni.

 14. nem hozzák be a t1000-rest, modnták h fejletlenebb gépek lesznek mint amiket eddig a filmekben láthattuk. Mindjárt felrakom a videót amiben ezt is mondták.

 15. Öregem, micsoda év lesz 2009!!

  Terminator 4, Watchmen, Avatar, Transformers 2, GI Joe és még ki tudja….

 16. Wolverine. Hát igne, lassan leköszön az idei nagy blockbuster korszak, így idénről a legnagyobb filmek szépen alssan elfogynak.

 17. (off: nemtom, én a második rész könyv változatából úgy emlékszem, hogy a processzora a fejében volt. a testében a minireaktor volt…)

 18. Látom egyszeriben majdnem mindenki Terminator szakértő lett. Nekem küldjetek már egy összeszerelési útumtót! Kéna vmi ami reggel behozza az újságot. :D

 19. Én is úgy emlékszem, hogy a második részben Schwarzeneggernek a fejéből vették ki a chipet.

 20. Jol emlkszel, a proci tenyleg a fejeben van, a T2 rendezoi valtozataban mutatjak is amikor Connor kiveszi Arnibol a procit, majd vissza rakja neki a fejebe!

 21. Aki olvasott valaha terminator könyvet az tudja, hogy a T-800as chipje nem a fejében hanem a mellkasában van:P

 22. dimitrij: nyugi van mindkettő. :) Azért egy ilyen kis robot jól jönne a háznál! :)

 23. eric nekem megvannak az itthon megjelent terminátor könyvek (asszem egy kettő hiányzik, nagy fanatikus voltam :D), de ne feledjük hogy azok kb 90%a magyar írók által elkövetett ponyva, minden jogi hozzájárulás nélkül! Szóval azt nem lehet autentikusnak tekinteni, sajna bármilyen szórakoztatóak. És a filmben (legalábbis a második részben, az elsőben az eltörtet a testéből is kivehették…akár)Swarci barátunk a fejére mutat a végén amikor azt mondja van még egy chip. Még ha a rendezői változat extráit nem is tekintjük “hiteles forrásnak”, bár szerintem az.

  Jah, hogy a képhez is szóljak: Állat! De ha egy ilyen hozná be az újságot akkor akár egy tiszta alsót is hozhatna :)

 24. behozná az újságot…
  …de akkor elmondhatnád h “ez az, van saját terminátorom”
  :)

 25. Régebben szó volt róla, hogy a film egy részét Magyarországon forgatják majd. Erről nem tudtok semmit? Vagy csak kacsa volt?

 26. Igen ugy volt, de Mexico kozelebb volt, olcsobb es ott tobb a sivatag is. Uhogy azert nem itt forgattak sajna.

 27. Igen troyz és Zego már leírta, amit az első pár komment után én is le szerettem volna. A robotok procija a fejben van, az “elem” van a hasában. Valóban nem minden robot beszivárgó egység, nem kell nekik igazi fog és tényleg hülyeség a könyvekre hagyatkozni. Az igazi Terminatort James Cameron álmodta és alkotta meg, az a hiteles, minden azon kívül csak rajongói dolog. Jó a poszter. Egyébként nem hinném, hogy a robotok nagy része fejlettebb lenne az eddigieknél, max lesz egy két újabb prototípus. Ne feledjük a T800 asokból és később a T850 esekből is nagy számban gyártanak hosszú szolgálati időre, nem avulnak el gyorsan és a filmek vszínűleg 2015 től max 2035 ig tartó időintervallumban fognak játszódni.
  Nekem nagyon várós, már a 3. résztől is azt vártam volna, hogy a jövőben játszódik majd jó kis epikus robotok vs emberek csatákkal stb de nem jött össze. Christian Bale viszont garancia a sikerre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.