21 hozzászólás a “Péntek 13 teaser poszter” bejegyzéshez

 1. jó nagy sz*r rakás lesz ez a film!! búúúú Jason, 1 forintot nem költök rá! ne támogassátok ti se! nem kell több Péntek13

 2. Hát… én megnézem az tuti. De ez a poszter nem valami nagy szám, de több mint a semmi.

 3. Mentholos: Micsoda “pozitív” hozzáállás! Attól, hogy neked nem kell több Péntek 13. még lesz!:)

 4. fúú, tök jó… tipikusan olyan film, amiből volt egy, max kettő jó rész… ebből remake-t csinálni nevetséges dolog. micsoda meglepetésekkel teli film lesz, belegondolni is borzasztó. :)

 5. Szerintem marha nagy lesz!A 11.rész iszonyat gáz volt…Az űrben…Viszont kiváncsian várom az újat!Jöhet!!!!Egyébként ne ítéljétek el mai szemmel a filme(ket)t!!Anno nagyot ütöttek!!

 6. Mai szemmel is ütnek azok. Az első rész sztem benne van minden idők 10 legjobb krimijében. Iszonyat hangulatos. Ez az űj pedig nagyon várós, kellenek a jó horrorok.

 7. Komolyan mondom Nolan-ek kéne rendezni ezt is,szerintem átalakítaná ezt is jó irányba,mert manapság inkább nevetnek a ezeken a filmeken ahelyett,hogy beleborzongnának.A poszter-ről meg annyit,hogy egyszerűségében megfelelő.

 8. lehet freddy is vissza fog térni egy film erejéig
  A Nightmare on Elm Street 2010

 9. dimitrij
  most tenyleg nem kotozkodesbol, de szinte minden pentek 13 postnal volt legalabb 3 komment, h nem remake lesz

 10. idaig joker tevekenykedett poszter rongalasban, most batman megirigyelte :D
  UI: en meg mindig varom, h joker mosolyt varazsoljon jason arcara :P

 11. Nagyon várom kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle mert ugye a 9-10-rész nagyon el rontotta a New Line Cinema! Érdekes lesz! Péntek 13 Rul!!!

 12. R.P: az a 10 rész volt!
  A jel a homlokán pedig majnem minden részben ott volt! Én biztos h megnézem, nekem sokkal jobban bejönnek ezek a régi stílusú horror filmek mint a mostaniak! Jason élt él és éni fog… mert mindig újraéled!:) Nagyon várom!

 13. Sziasztok!
  Sajna nem láttam a Péntek 13.-bol egyetsem modnjuk a Jason x-et megtudtam volna nézni de az nem érdekelt belenéztem és szarnak tartottam…
  A Fredyset sem láttam csak az elsö részét régen, d emegnézném szivesen öket. Am a Freddy vs. Jason naygon jó volt nem volt félelmetes de a történet és amikro végén ahrcolnak az kuuuurva nagy volt, Hajrá Freddy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.