“Post judgment day, it’s like after judgment day”

Azt hiszem meg kell osztani ezt a vágott videót a Terminátor előadásról. Baromira hangulatos lett, amikor először elkezdtek káromkodni, meg Bloodgood poénja. Olyan félig kötetlen, közönségkérdezős, és aki eddig nem hitte el milyen geekek vannak ott, az most láthatja, hogy páran beöltözve mentek erre a bemutatóra. Amúgy mintha beszélőképesség szerint ültették volna a készítőket és színészeket, mert McG fogalmazott a legjobban talán, és a végén az a csaj követte el a címben szereplő idézetet.

A tömegből kérdező Sarah Connoros poénhoz azt kell tudni, hogy egy életnagyságú Terminátor bábú volt ott az előadáson, ha szemből nézzük akkor balra McG-től.

29 hozzászólás a ““Post judgment day, it’s like after judgment day”” bejegyzéshez

 1. már csak azért és valószínű, mint a ‘to judge’ igéből származtatható, így a két helyes közül talán a judgement a helyesebb. :)

 2. a brit angol szerint “judgement”, az amerikai angol szerint “judgment”. a t2 amerikai film, az alcíme “judgment day”.

 3. Különben csak úgy szólok, hogy egyik szó sem jó, sem rossz. Az egyiket amerikai a másikat angol angolban használják és ennyi… :)
  Mindkettő létezik, és senki sem tudja rosszul, ez amolyan tájszólás csak leírva :)
  Mielőtt még egymás torkának ugranátok :D:D:D:D

 4. ez tényleg fontos vita, javítottam mert a t2 címe tényleg ez, de ha csak úgy általánosan beszélünk róla akkor lehetne angol angolul is írni simán.

  dimitrij: köszönöm a kötözködést, de nem tudom miért pont ebbe kell belekötni, amikor csak pontosan leírtam mire gondolok, nehogy valaki abba kössön bele hoyg a jobb kezére esett a robot, csak mert nem fogalmaztam tisztán a baloldallal. De valaki mégis belekötött. Ez az amikor van sapka nicns sapka eset…

 5. Ez nagyon jo volt. McG teljesen meggyozott, talpraesett(hogy kivagta magat a Sarah Connor szituaciobol:) es tehetseges embernek tunik es kivaloan mutatta be az elkepzeleset. Worthington is odatette magat rendesen, kar, hogy Bale nem volt ott. Na de amit a tobbi szinesz osszehabogott…bazz…szanalom:(

 6. Szövegértés 1-es, leülhetsz!

  “ha szemből nézzük akkor balra McG-től” => McG szemszögéből nézve tőle jobbra volt, de aki McG-vel szemben van az tőle balra keresse

 7. akkor sorry dimitrij, csak kcisit sokan kötekednek errefelé manapság szinte felesleges dolgokon.

 8. DooM: tessék? ezt most kinek miért? Ott volt ahol én írtam. Mi ebben a szövegértés 1-es?

 9. Még nem láttam (és nem is nagyon hallottam) McG-ről, de egész szimpatikusnak (és profinak) néz ki. Well said, McG.

 10. Én bírom Commont, de jobban örülnék neki ha inkább zenélne mint filmezne, nem mitha rossz dolognak tartanám hogy színészkedik, csak úgy érzem az az ő területe inkább az mint ez.

 11. “McG szemszögéből nézve tőle jobbra volt, de aki McG-vel szemben van az tőle balra keresse”

  az MCG-től balra kifejezés kizárja, hogy jobbra legyen tőle, tehát az ő szemszögéből nézd. ha viszont egy rögzített kamera szemszögéből nézed, és mivel egy netre feltöltött felvételről van szó, így csak onnan nézheted, akkor az egyetlen opció, hogy szemből nézd MCG-t… ami miatt nekem feltűnt ez a leírás az, hogy a néhai Knézy volt képes ilyet mondani egy közvetítés alkalmával. a kérdés már csak az, hogy te mit nem értettél pajti? :)

 12. To Doom meg a tobbi okoskodo: Vegyetek mar eszre magatokat. Itt filmekrol beszelgetunk. Mar bocs, de ki nem bassza le, hogy szerinted jobbra vagy balra? Ilyen hulyesegekbe belekotni…Ha nem tudsz ertelmeset hozzaszolni, akkor inkabb ne irj;)

 13. pistike jól megmondta.

  Na kiváncsi leszek azokra az új robot cuccokra amiről McG beszélt.

 14. Eddig nem bíztam ebben a Terminator projektben ,de a videó alapján nagyon szimpatikusnak tűnik ez a McG gyerek !Én szurkolok nekik …

  Jó lesz ez !

 15. sokan szidjak mcg-t a charlie angyalai miatt, de ne feledjuk el, h guillermo del torro is egy b horrorral kezdett halivudban, a tagnak minden lehetoseget meg kellett ragadnia, most vegre megmutathatja, h igazabol milyen rendezo…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.