A folytatások már megint

Az egyik legfontosabb hír, hogy a Ghostbusters folytatásának a pletykája alól ki lett húzva a talaj. És úgy néz ki, hogy sajnos a videójáték sem közeledik annyira sebesen.

Aztán egy nem teljesen folytatás, de felütötte a fejét az a pletyka, hogy a Pókember filmekből egy spinoffot kéne cisnálni, mégpedig Venomra építve. jelenleg az írókat keresik, de az már valószínű, hogy a Spidey 3-ban látott csávót lecserélik, és nem ő lesz Venom.

És végül pedig a Disaster Movie tv-spotja, tele eddig nem látott jelenettel. Végtére is a Disaster is folytatás, hiszen az utóbbi évek katasztrófális kifigurázó filmjeit folytatja.

17 hozzászólás a “A folytatások már megint” bejegyzéshez

 1. ghostbusters jöhetett volna, de ez a venom film hogy jött szóba………aztán meg sírnak mint a macskanőnél

 2. ,,a Spidey 3-ban látott csávót lecserélik, és nem ő lesz Venom”-Hála az égnek köszönöm ,köszönöm! Az a gyerek merénylet volt a képregényes Venom ellen!

 3. ki lehetett volna nyugodtan hagyni venomot a 3-ból és a következő részben kellett volna beiktatni, mint főgonoszt szerintem

 4. Hát…ez a Disaster Movie trailer most engem sem győzött meg. A filmet azért valószínű megnézem. (Bár szerintem megvárom, amíg kiadják DVD-n)

 5. es a gonosz halott 4-rol szo se esik?
  ugyanis raimi a comic conon azzal lepte meg a kozonseget, h bejelentett, amint testverenek ideje lesz, hozzafognak a gonosz halott 4-nek, es bruce campbell-el mar szoban megallapodtak

  Amugy a Diseaster Movieban az egyetlen dolog, ami miatt lehet, ha beprobalom, az Kardashian mellei :D

 6. Disaster Movie várós, mint a többi eddigi.
  Persze szarok de egyszer kibírható mindegyik a 60-70 percükkel, és még ha kevés értékelhető poén is van bennük, de mindig van egy pár ami teljesen kész.
  Csak már divat lett fikázni ezeket a paródia filmeket

 7. “Az a gyerek merénylet volt a képregényes Venom ellen!”

  Az egész Sony féle Pókember franchise merénylet a jóízlés ellen – ebben egy karakter már nem oszt, nem szoroz. Még szerencse, hogy a Marvel a filmek tekintetében végre a saját lábára ált, és nem árusítja ki ezentúl a szuperhőseit…

 8. Gratulálok a Sony-soknak…és így most hogy csinálnak spinoffot a Venomnak,ha kiiktatták sikeresen,valamint az eredetét is alaposan elcseszték???…Srác maga szimpatikus volt..de nem Eddie Brock figura,az egy gyúrós monstrum basszus:)

 9. “Csak már divat lett fikázni ezeket a paródia filmeket”
  na de meg is erdemli, en szemely szerint a Friedberg-Seltzer duot (beceneve nalam mostmar diseaster team) rosszabb rendezonek tartom, mint uwe boll-t, mert inkabb nezem meg 10x az Alone In The Dark-ot (ami szerintem kozepes film, picit el van tulozva, itt is szoba johet a divatfikazas) mint megegyszer a date v az epic moviet. en tized akkora koltsegvetesbol jobb parodia filmet tudnek forgatni, mert pl en nem elegednek meg a fingos viccekkel…kb mintha Jay es Nema Bob irna a forgatokonyveket

 10. Néma bob ír forgatókönyveket Madcows. :) Csak nézz bele a kevin smith filmek stáblistáiba. :)

  Hát Venom tényleg el lett tolva azzal a sráccal a 3-ban. De sztem az egész Spiderman is el lett tolva úgy ahogy volt. Sam Raimi meg nem kellett volna hogy Spidermanhez nyúljon, mert abszolút nem sikerült a képernyőre vinnie a dolgokat semmilyen szinten.
  Az egyetlen jól eltalált karakter Maguire-en kívűl az újságíró főnök lett.

  Ugye senki nem fogja leírni többé Evil Dead helyett hogy Gonosz halott? Lécci-lécci-lécci! Olyan gázul néz ki ez a tükörfordítás.:S

 11. Sztem ha Jay és Néma Bob írnák a forgatókönyveket, akkor jobbak lennének. Aztán persze ki tudja… én is megnézem, de olyan céllal, hogy tudjam, mit fikázok. Sztem nem jó ha az ember úgy szól le valamit, h nem is látta, pontosabban lehet, hogy hallott már olyanról, aki látta, hogy valaki ránézett egy kritikára a filmről, de azt se olvasta.

  Blabla

 12. Kíváncsi vagyok, az új Evil deadben folytatják az Army of darkness-féle fél badass-fél corny (aki tud magyar megfelelőt, az szóljon) hangulatot, vagy visszatérnek az első rész művéres, műbeles slasher hororjához

 13. Hát ez a Venom spinoff elég gázos ötlet ! Komolyan, ezt miért akkor csinálják ,amikor már elcseszték az egész Spiderman sorozatot ???

  Egyébként Topher Grace (aki Eddie Brock-ot alakítja) nem annyira tehetségtelen színész ,mint amilyennek a Pókember 3-ban kinéz ,de Eddie Brock szerepére valóban nem szerencsés választás volt …
  …Eddie Brock egy olyan igazi kigyúrt “több az izom ,mint az agy” karakter ,nem egy ilyen tenyérbemászó kókler mint a filmben .

 14. úristen milyen kis faszpedál volt az a gyerek de megcsaptam volna! a nagyobb gáz az volt h Venom-ként még nagyobb szégyen volt. én szégyelltem magam mikor azokat a gáz szövegeket és grimaszokat tolta legalább olyan rossz volt mint Peter Emo Parker táncjelenete.
  komolyan életem egyik legnagyobb csalódása volt az a film. Úgy tűnik szemrémi tényleg nem szereti a “fiatalabb” (20 éves) pókellenségeket azért bánt olyan mostohán venommal. hát ez van ha a marketing osztály belepofázik a forgatókönyvbe csak h egy félével több akciófigurát adhassanak el

 15. Venom az egyik legkirályságosabb Marveles karakter. Hogy minek kell külön filmet csinálni neki? Talán az előbb leírtakért, azért mert a pókember 3-ban elég keveset szerepelt és mert a képregényben tényleg egy kigyúrt fickóról van szó. Mivel szerencsére a Marvel a saját lábára állt, én alig várom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.