Che trailer spanyolul tudóknak

Egy kamerás felvétel, amiben méghozzá spanyolul beszélnek, de még így is nyomasztónak tűnik a film.

human
írta
2008. 07. 31. 21:18
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Che trailer spanyolul tudóknak” bejegyzéshez

  1. Én amikor anno elsőre láttam Bel Toro-t valamelyik filmben,már akkor azt mondtam,hogy ez kiköpött Che.

  2. a vágatlan verzió hossza 258 perc, a Cannes-ban alig bírták végignézni, csak érdekességképp mondom. :) ugyebár nem egy pörgős akciófilmről van szó.

  3. remélem ebben a filmben nem fogják az egekig magasztalni Che Guevarát, mert rohadtul nem érdemli meg…azt sem tudom elképzelni, hogy az emberek mért hordanak che g-s kitűzőket, felvarrókat…stb…meg ugye ott van a fesztivál is…szegénységi bizonyítvány…

  4. a filmet én is tuti megnézem, tuti érdekes lesz, a “egy motoros napljója” c. filmet is megnéztem…ezt is várom! Del Toro meg állat lesz tuti Che-nek…majd látjuk…

    Ökörkör…áhh…hagyjuk..

  5. Én is hallottam hogy elég húzós filmnek titulálták és sokan végig sem bírták nézni, de valahogy nem tud ez a tény sem elriasztani a film megtekintésétől, ami ki tudja mikor lesz majd. Az előzetes alapján nagyon jó lehet, Soderbergh meg mindig képes meglepetést okozni a nézőknek, Benicio meg folyton zseniális, plusz szeretem az eposzokat, úgyhogy…Engem megvettek.

  6. Amiket én olvastam, azok alapján nemcsak a film hosszával van probléma, a minőségével is… Mondjuk azt is írták, hogy Soderbergh rohamtempóban vágta össze a fesztiválra, és hogy egy nem kész film volt még… Na mindegy , várós, Beniciot persze mindenki dícsérte (ld. konkrétan a díjat is Cannesban). :)

  7. most nem azér, de így ezzel a zenével, szerintem tré az egész.
    del toro jó arc, de félek, hogy őt azért akarták, mert trailerben kiírni jó móka a nevét… hadd gyűlöjn rá a nép.
    che meg amúgy is egy olyan figura, aki megosztja a közvéleményt, szóval nyilván nem egyhangú lesz róla a kritikusok véleménye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.