Dragonball pózolás

Jöttek megint képek a Dragonballból. Van amelyiket már láttuk, de ez msot jobb minőségű, szóval miért ne tegyem ki?

human
írta
2008. 08. 01. 17:17
megjelenés
78
hozzászolás


78 hozzászólás a “Dragonball pózolás” bejegyzéshez

 1. hát nem tudom, de ezen az utolsó képen Goku úgynéz ki, mintha most jött volna ki a Retro-ból, közveltlenül azelött mielött a Hajas szalonba ment volna, hogy felkészüljön az esti Bank4Ever-partyra.
  A képek alapján “mítosz” rombolásnak leszünk szemtanúi :(

 2. Még én sem nézem jó szemmel, de azért egy trailerre kíváncsi lennék! :)
  Most néztem csak h James Marsters lesz a Sátán? :D WOW!

 3. maradjunk annyiban, hogy odavissza végignéztem 100x a sorozatot, és a képek nem sok jót sejtetnek, de én csak a film után döntök. Amúgy a 3. képen Chi-chi (már ha ő az) eléggé hasonlít :)

  A 2. képen meg szerintem Bulma lesz :) bár csak tippelem, mert több női szereplő nem nagyon volt akkortájban.

 4. chi-chi az goku nője? annyira nem vagyok képbe, de ha az az a 2.képen lévő csaj, bulma meg aki az utolsón van gokuval

 5. a főszereplő nem néz ki elég infantilisen, Gokura az animben pedig elég jellemző volt :/
  arról nem is beszélve,h elég furcsa szerkó van rajtuk,ennél még a klasszikus karatefilmes ruha is jobb lenne.

 6. hao

  nem értem , hogy mi a gond goku külsejével? kocka fej: megvan, hülye szétálló haj: megvan
  volt még valami jellegzetes? mert mozgóképek nélkül eddig csak annyibe lehetne belekötni.

 7. Sztem hozta a Calgont! :) A csajok meg azért vannak hogy termékmintákat kínálgassanak körülötte. XD

 8. Sztem elég nagy probléma, hogy a karakterek nem felismerhetőek. Legalább ruháról lehetne tudni, hogy ki-kicsoda. Na mind1, a 2. képen Mai van, a 3. Chi Chi, a 4. pedig Bulma… elvileg, bár nem értem Bulmának miért van olyan haja, mint Chi Chi-nek az animében…

 9. És olyan lesz majd, hogy Zseniális Teknősnek elered az orra vére amikor meglátja Bulma cicijeit?

 10. nagyon keveset tudok a dragon ball-ról konzolokon játszottam a játékokkal ismerőseimnél egy-kétszer belefutottam egy-egy részbe a rajzfilmből is, de ennek ellenére is zavaró, hogy Gokun mennyire nincs izom a rajzfilmhez képest.

  De ez legyen a legkevesebb gond!

 11. azon gondolkodtam, hogy ha a filmben sok bunyó lesz, gokunak végig betonkeménységgel így áll majd a haja?

 12. Értsétek már meg ez nem a Dargon Ball Z!!! Ez a Dragon Ball! A Dragon Ballban Goku egy nyüzüge apró törpée volt nagy erővel!!!! A végén mikor 18 éves lett akkor nézett ki kb így! Nem sok izom volt rajta! A Z-ben szedett fel sok izmot! Itt is épphogy betölti a 18-at a afolytatásban nyilván kigyúrtabb lesz!!! A karatepózban lévő lyány csi-csi!!

 13. ez is igaz,h aprónak kell lennie,tehát a főszerplő max 140 cm lesz hiteles. ja meg hol a ,,majomfarka”? gondolm ha ez bevező akar lenni ,akkor bizonyára át is fog változni, kiváncsi vok h ezt kihagyák-e…

 14. Shongokut hívták egyáltalán Gokunak a sorozatban? nekem furcsa, hogy mindenki lehagyja a Shon-t.

 15. Az a legviccesebb hogy én elsőre gokun kívül egyik szereplőt sem ismertem fel egyszerűen nem értem a jellegzetességeket miért kell letudni a nagy dudáknál és a feszülős cuccoknál,jellegtelen az egész,

 16. a legtöbb mangában nagydudás csajok vannak,nagy szemekkel talán pont ez az egy ami hiteles :b

 17. “Shongokut hívták egyáltalán Gokunak a sorozatban? nekem furcsa, hogy mindenki lehagyja a Shon-t.”
  nekem volt szerencsém angolul is nézni a sorozatot, és ott gokunak hívták, amúgy az IMDB-n megnéztem és SON (nem shon) Goku és Goku két külön karakter, de a főszereplő a külföldiekben mindig Goku volt…
  ittvan az IMDB szerint Goku rövid története és itt is Goku-ként említik…
  “Originally named Kakarotto (Kakarotto?, Kakarot in the English adaptations), Goku is born a member of a race of extraterrestrials called Saiyans. Shortly following his birth, Goku is sent from his home, Planet Vegeta, to prepare Earth for sale on the intergalactic market by destroying all its life. Due to an injury to his head that caused him severe amnesia, Goku forgets his purpose, and instead focuses on becoming stronger for little more than the pleasure of it. Goku meets a brilliant teenage girl named Bulma, the desert bandit Yamucha, and two shape-shifters named Oolong and Pu’ar. As the series continues, most of the characters introduced are basic parodies of characters found in Wu Cheng’en’s Journey to the West. He also encounters one his closest friends, Kuririn, and others during his training. Participating in several Tenkaichi Budokai, Goku also battles foes-turned-allies such as Tenshinhan and Chaozu, as well as Piccolo Daimao’s offspring of the same name.”

 18. A éppenrugú csaj az a Csi csi,
  a másik csaj meg MAI azaz elvileg az aki pilaf-nak volt a csatlósa egy szamurájkutyával együtt. És az a csaj Piccolo segédje?! merthogy ő szabaditotta ki, a rajzfilmbe. :) lvileg ő lesz ez a csaj. Majd ha kijön a teaser, vagy a trailer akkor majd egyszerübblesz leszűrni hogy milyen is lesz…

 19. Nerazzuri:
  Külföldiek máshogy fordították a neveket sajnos, Szerintem baj, hogy csak Gokunak hívják az angol verzióban, remélem a filmben nem így lesz. Son-nak (goku nélkül) Piccolo meg később Bulma kezdi el hívni (vezetéknév szerű), Kakarotto-nak meg a többi csillagharcos hívja, főleg Vegita. (ha megfigyeled minden Saiya-jin-nak zöldség neve van, Vegeta, Brolly, Raditz, Kakarotto, vagyis zöldség, brokkoli, retek, répa; földieknek meg ruha nevük van. Chi-chi, Bulma, Trunks, vagyis melltartó, bugyi meg gatya. A fantázia nem halt ki!)

  De a többi karakternek is változtatták a nevét: Tien-Shin Han (tien), Kuririn (krilin), Mr. Satan (Hercule), szóval én nem IMDBre hagyatkoznék, hanem valami szép eredeti japán leírásra.

  Amúgy szerintem nem szép, hogy Pl Kurirint kihagyják meg hasonló alap szereplőket, de remélem, hogy ZseniTeki csak akkor adja Gokunak a sárkánygömböt oda, ha Bulma ad neki egy Melltapit:P

  Arky:
  Goku külsejét én már elfogadtam, meg még ki is nézem belőle, én csak a nagy vigyorgást hiányolom, az értelmes harci arcot aki alig várja már, hogy küzdhessen, meg persze hogy megeszik 3 tonna kaját ülőhelyben, de remélem ezt még pótolják!

 20. En meg kiskromban neztem a sorozatot, igy olyanok, hogy Mai, Chi-Chi meg ilyesmi nem maradtak meg, csak Songoku. Es azota nem neztem meg egy reszt se, valahogy elfeledkeztem rola. De mire kijon a film, addigra kikupalom magam Dragonballbol, hogy legyek kepben es ossze tudjam hasonlitani a filmet az animevel. Amugy a kepek eleg jok(foleg a 2 es a 3 :P) de egy trailer mar jo lenne. nembaj, majd lesz az is, mint Rozsomaknal…

 21. Most komolyan a legnagyobb problémátok az hogy a így a nevek meg úgy? :) Egyébként meg miért raktok h betűt bele? Sztem Songoku volt simán eredetileg is.Persze ragaszkodhatunk ahhoz is hogy Son Goku. A Goku is megállja a helyét, sokszor hívták úgy sok helyen, mindúgy a sorozatban és a játékokban is. & az a p*csköszörű Krilin benne sem lesz? Pedig vele együtt talicskáztak még a simában is. :)

 22. Na igen, de keressél egy orr nélküli törpe színészt a szerepre. Pedig amikor jött az első pár hír akkor emlegették, hogy még Oolong meg Puar is benne lesz mint CGI karakterek (az alakváltó disznó meg macsek), de aztán mégsem. Nem tudom így hogyan fognak Dermesztőt belerakni, mert az már lehet CGI-vel kellene.

 23. Hát ez kész!:D
  Anno néztem a sorozatot de a gokun kívül meg nem mondom hogy itt ki-kicsoda akar lenni.Ez a haj meg,hát kb ilyet hordanak a vérbeli magyar emo-sok…
  Remélem mikor kijön az első trailer lesz benne 1-2 kame-hame XD Na akkor majd megmutatja mit is tud.

 24. nem tudom mit izéltek.,.jön majd a trailer és mindenki ájuldozni fog már msot előre megmondom:) nagyon város ez a film és semmi baj nincs a gyerekkel meg a csajokkal..

 25. persze a film nagyon sz*r lesz meg senkit nem érdekel,meg ilyenolyanimígyamúgy de azért csak kommenteljünk vadul!
  emberek…

 26. Ehh azt hogy hogy hivják shon gokut , el lehet dönteni általában, ugyanis a japán nyelvű verziókban sokat van emlegetve és szinte mindig Goku-ként, Shon nélkül.
  A sorozatot még néztem vagy 10 éve mikor ment, jobban mondva láttam néhány részt de nem volt rám különsebben nagy hatással,az utóbbi időben netről is lekaptam egy-két részt, de gyorsan törölve is lettek. A filmből meg bármi lehet,mert azért nem olyan rossz azaz alap, de azért nem számítok valami túl nagy dologra.

 27. Az első képen hogy néz má ki. A harmadik képen a csajnak meg hány percig kellett ilyen pózban lennie? :D
  Legyen benne az alakváltó kismalac is.

 28. Emberek, mivel Japánban úgyanolyan sorrendben írják a személyneveket mint nálunk –> Son Goku (vezetéknév + keresztnév). Említik a sorozatban az első nagytornán, hogy Zseniális Teknős harcolt Son Goku nagyapjával, Son Gohannal, aki anno örökbe fogadta mikor lezuhant az űrhajója Gokunak. Valamint Guku gyerekeit is Sonnak hívák: Son Gohan, Son Goten.

 29. ezt nem mondjátok komolyan h Krilin ki lesz hagyva….. hát azér ő elég egy alap karater volt….
  sztem siralmas 1 film lesz… összebassza az egész Dragonballt…:(:(

 30. Aztakurva. Oké én is geek vagyok pár dologban (képregény, film stb.) de ennél a postnál lehidaltam…
  Nagyon keményen nyomjátok, nekem erről az egészről fogalmam sincs hogy micsoda és miért jó…

  de szórakoztatóak vagytok:D

 31. Laudemona:
  a Dragonball azért elég kommersz cucc, kertévéből ismereheti mindenki. Watchmenről meg Ironmanről én csak a film kapcsán hallottam. De jók lehetnek :)

 32. Én inkább a DBZ filmet várom.
  Nem igaz má’ hogy nem lesz benne Vegita!!!!!:(
  Legalább a végére berakhatnák úgy 10 mp-re.
  Mint egy bevezetésképpen!!De azért ezt a filmet is
  nagyon várom.Krilin ki lesz hagyva?? :((
  Azt nem tudjátok hogy az a béna Yamcha benne-e lesz?
  Mer’ ha nem lesz benne akkor nemtom kire lesz féltékeny
  majd a köv filmben a Vegita.(Természetesen a Bulma-ra
  gondolok) XD

 33. Goku nem volt izmos dragonball ba csak egy gyerek késöbb meg tini volt még a dbz elején sem izmos. Amugy az elsö kép: Goku második kép:mai harmadik kép chi-chi negyedik kép goku és bulma.

 34. tul nagyok az elvárásaitok.. én még várok egy trailert mielőtt itéletet modnok, de a ruhák már most szarok. pedig azokkal a hangulatot már hozni lehetett volna.

 35. Én nem tudom hogy vagytok vele ,de szerintem ez ugy s..ar ahogy van. A Dragon ball-nak a legjobb az anime ,semmi több.
  Ez lesz a leggagyibb film.

 36. Hát nagyon várom, de nem azért mert biztos vagyok a sikerben. A magasfokú kíváncsiság hajt, de nagyon. Nem sok jót remélek, de látnom kell! :D Én Goku szerepére leginkább Robin Shou-t tudtam volna elképzelni (a Mortal Kombat filmekben játszotta Liu Kang-et). Chow-Yun Fat viszont szerintem jópofa választás Zseniális Teknős szerepére! :) Kíváncsian várom mikor szivárognak ki infok a történetről! :) Rohadtul nem tudom elképzelni, hogy hogy fogja visszaadni a film a rajzfilm feelingjét. A Kamehame-Ha meg legyen benne, mert ha nem ott helyben megölök valakit a moziban! :D:D:D

 37. Hát eddig az ilyen típusu filmek nem voltak nagy durranások, lásd Street Fighter, Mortal Kobat. Sokat nem várok tőle, eleve az ötlet is bizarr, filmrevinni egy ilyen típusu rajzfilmet. Na majd meglátjuk…

 38. Hát sztem lehet hogy a Kamehamha-t nem rakják bele, úgyhogy remélem nem ülök majd a moziban a közeledben Laki!!XD

 39. Szerintem a Dragon ball Rajzfilmben az igazi.Nem az a fajta amit meg lehetne filmesíteni.(márcsak a hajak miatt sem:)Szerintem a képek sza.ok!Olyan amatőrnek tűnik az egész.Grafikusnak tanulok és bár nem vagyok sem művész sem profi,de szerintem ez szar lesz.Imádom a Dragon ballt!Kiskorom rajzfilmje.Nem egyszer sprinteltem haza a suliból tesómmal h ne késsük le,és milliószor szorítottunk Gokunak h elpicsázzon minden köcsögöt.De nekem ez nem adja.Egyszerűen a DB a nem megfilmesíthető rajzfilmek ritka példánya.Egy animációs film talán oké lenne,de egy filmet szerintem szinte lehetetlen csinálni a DB-ból!Bocs mindenkinek a pesszimizmusomért de ez az őszinte véleményem!

 40. Hát én most kezdtem el újranézni a sorozatot… Nem az igazi a szereposztás, márcsak a mgasággok miatt sem. Végülis a gyűrűk urában is a törpöt egy 2 m magas faszi játszotta. Szal ha szgéppel belenyúlkálnak, akkor még menthető a feeling alapja. Gondolok itt Son Goku magaságának meghatározására, Bulma kék hajára, a Goku hajának felnagyítására, a kame hame-ra stb. De az alap ruhákat megtarthatták volna tényleg.
  plussz Krilin nélkül olyan lesz mint a szerelem szex nélkül… van de minek?

 41. Bat még én is emlékszem napiközi utáni hazarohanásra nehogy lekéssem:D A legjobb anime ami valaha volt és szerintem a film nem tudja visszaadni az egésznek a feelingjét..

 42. “Végülis a gyűrűk urában is a törpöt egy 2 m magas faszi játszotta.”

  (John Rhys-Davies? 6 láb magas, azaz kb 180 centi… persze a film kedvéért rövidítettek rajta egy kicsit, de akkor sem 2 méter…)

 43. Ha már mindeki felsorolta kik láthatóak szerinte a képeken, akkor én se maradjak már ki, mindössze csak egy kicsit más megvilágításba helyezem a dolgot.

  1.kép: nem qrnám
  2.kép: +qrnám
  3.kép: +qrnám
  4.kép: +qrnám a jobb oldalit

  remélem segítettem :)

 44. matyik9!

  Vegita + Dermesztő NEM fog szerepelni a filmben. Ez egy sima Dragonball film, nem pedig Dragonball Z. Az majd esetleg egy folytatása lehet ennek a filmnek. Ebben csak az alapszereplők lesznek benne. Gonoszként Pilaf fog feltűnni, de persze a főmufti Ifjú Sátán lesz!

  Amúgy marhára kíváncsi leszek egyrészt a szinkronokra. Nem gondolom egy percig sem, hogy az eredeti rajzfilmes hangokat használnák, el sem tudom képzelni, de kíváncsi vagyok. Másrészt meg a nevek érdekelnek nagyon! Vajon Son Goku Son Goku marad, vagy az eredeti nevén simán csak Gokunak fogják hívni a magyarok? Na és Sátán esetében vajon Piccolo lesz, oder Ifjú Sátán? :)

 45. Alap h a SonGoku, a nagyapjától kapta a nevet és a Son a családi név vagy mi a szösz, szóval hogy elhagyják-e a külföldi csatornákon az szívük joga, de vki irta h a Songoku, meg a Goku az két teljesen más személy, ezt fejtse ki vki mert én végignéztem a DB-t meg DBZ-t, meg a GT-t elkezdtem de nem emlékszem külön Gokura, meg Songokura.

  A trailer eldönt mindent, megnézi csak akkor fogom ha bejön a trailer, nem teszem tönkre az Anime fiilingjét.

 46. A Son az nem családnév! Ha megnézel egy japán részt, akkor hallhatod, hogy a világon senki nem szólitja Goku-t SONGoku-nak! A Son a franciáknál (akiktől mi átvettük a sorozatot ugye), a San szóból jött, mert a japán részekben ugye sokszor fordul elő a “Goku San” szófordulat. A San ugyebár egy elég gyakorik megszólítás japánban. Ezt a franciák valószínűleg félreértették. Mellesleg Goku igazi, születési neve Kakarotto, és Vegita mindíg így is szólítja az eredeti japán részekben. Lényeg a lényeg, Goku az Goku, nálunk meg a franciáknál Son Goku… Ennyi! :)

 47. nekem a dagadt kölyökfejű boo hiányzik. tudom hogy az már nem sima db, de annál flessebb főellenséget nem láttam mint egy nagy rózsaszin baba lyukakkal. lol XD

 48. Laki: én japán hanggal néztem és nevezték Son Gokunak. Főleg a narrátorra emlékszem h így hívta, bár a Goku és Goku San volt a gyakoribb. És igen, ahogy azt [39. Hmmm, ekkor: 2008. 08. 02. 16:55] már írta a Son családnév szerű holmi.

 49. Miért kell így elrontani a dragon ball hírnevét ? :'(
  Annyira tökéletes lenne enélkül az ocsmányság nélkül… ez nem anime … ez botrány… még a gagyi otthoncsinált 1-2 megás játékoknál is cinkebb hogy ezt is megvették és feldolgozták … ha megtalálom a rndezőt akkor tutira nem fog már több filmet rendezni mert lekámehámézom az agyát a torkán keresztül és az ánuszán fog kijönni , hogy aztán szétkenődjön az aszfalton.
  Legalább a főszereplő hasonlíthatna 1 kicsit gokuhoz…de neeeem … ez valami nyomi amcsi vagy európai gyökér… mér nem valami ázsiait raktak be ???? Még ha legalább kínai vagy mongol lenne… maximum fél vagy negyed vér ha egyáltalán van benne valami ázsiai :(
  Én már előre utálom és tutira nem lesz jó!!!

 50. Ez a baj a meséből készült filmekkel.Ezen a téren mindneki olyan földhöz ragadt..1böl azzal kell jönni,ha valami hiányozni fog a filmböl vagy másképp lesz megcsinálva tuti h az ienek mint az ezt kommentezök legalább 70%-a belefog kötni.HÁT NE NÉZD MEG!szánalom..

 51. 68. GrimM itt nem arról van szó hogy szar lesz a film, hanem az anime-t aki látta az semmi mással nem fog foglalkozni csak azzal, hogy ezt kihagyták belőlle az meg hogy jön ide, stb.
  Sosem adja vissza egy 1,5 órás film azt amit egy 200 részes sorozatban benne volt.
  És tudod mi ebben a szar? az h azoknak fog a legjobban tetszeni a film akik nem is látták csak hallottak esetleg a DB-ről, mert nekik nem fognak hiányozni részletek, mert nem ismerik.

  SZERINTEM

 52. Láttam a minap egy DB filmes plakátot, amin Cell volt. Persze csak az árnyéka. Gyanítom, hogy fake volt (mert hát a Z-ben tűnik fel, nem pedig a sima DB-ben). Kuririn nem lesz benne? :( Pedig fasza lenne látni, ahogy versengenek Gokuval, hogy ki a jobb. :D

 53. Zsolt! Azt a plakátot én is láttam. Az egy régi Batman Begins poster, csak Batman fejét kicsit csúcsosra montírozták, meg a háttér színét változtatták meg. :D Eléggé szánalmasaknak tartom az ilyen képeket, főleg ha simán levágós, hogy honnan lopkodott az illető. Ha már valaki nagyon ki akarja élni a photoshopos készségeit akkor csináljon olyan fake cuccokat, mint amilyenek pölö az ide kirakott Batman poszterek! :) Na azok jók! :)

 54. Ez… Mi, az, hogy nem lesz benne Vegita, meg Krillin? XD
  Ilyen rossz hírt még nem hallottam… Legalább beadhatnák a végére őket.. mondjuk 8-10 mp-re, nehogy már! XD
  A képek meg… elég furcsák, Bulmát, Chi-Chit sem így képzelem el… És Goku XD Pff XD
  Na, de remélem azért nem lesz annyira rossz, bízom a filmben, hogy legalább egy kicsit vissza tudnak adni a sorozatból! ;)

 55. Régebben sokat néztam a Dragonball-t. Szerintem képek alapján jobb embert nem tudtak volna találni gokunak most nemazért. Gondoljatok bele, őt nem megrajzolták. Szerintem jólesz, bár ha a kamehame jelszóval olyan csillaggal diszített golyót fog küldeni akkor kiröhögöm az alkotókat XD

 56. Olvasok itt mindenfélét és örülök….mindenki szitkozodik, hogy xar lesz meg ilyesmi, igy helyes…legrosszabnak állitja be mindenki is lehet meglepetés lesz az egész és jo lesz a film! Irta itt valaki hogy kivi lesz a szinkronokra….ha egyáltalán magyar mozi fogja játszani…én ebben nem lennék totál biztos…

 57. Hát mondanám, hogy “szerintem sem fogják nálunk a mozik játszani, mert még egy darab trailert sem láttam”… de ezt nem mondhatom, mert még nincs is trailer! :D:D:D Mondjuk egy teaser plakátot kirakhattak volna már a jobb helyekre. Mindenesetre ha a mozik nem is játszák idehaza, DVD-n előbb utóbb tuti megjelenik itthon is, és azon meg kell lennie szinkronnak! :)

 58. Csak 2009-ben fog megjelenni a film szóval kb 1-2 hónappal előtte már jön a trailer!!És én úgytudom hogy Magyarországon is ki fogják adni!!!Az viszont nem biztos hogy szinkronizálják..sztem feliratos lesz..

 59. Remélem azért lesznek olyan rendesek a Tv-sek, hogy a rajongóknak leszinkronizálják… :-)
  Most elképzeltem Goku animés magyarhangját ehhez a karakterhez… Érdekes lenne! :D
  Bizakodjunk, hogy pozitívum lesz a film, és a szinkron is! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.