Pride and Glory trailer!

Colin Farrell játssza a korrupt zsarut, és Edward Norton az utána nyomozó tesóját. Hát lehet ebből szar film? Persze hogy lehet, a trailer alatt viszonylag gagyi grafikára kiírt szlogenek egyszerűen nevetségesek, de ha attól eltekintünk, akkor egy korrekt filmnek tűnik a Pride and Glory.

20 hozzászólás a “Pride and Glory trailer!” bejegyzéshez

  1. nem tudom mi gondod van a feliratokkal, szerintem nem gázos. a trailer hangulatos, a filmre kiváncsi lettem. Ferrel, Norton, Jon Voight – egyik sem gyenge színész, még sokat dobhatnak a filmen akár.

  2. Csak azért mert mostanában már láttunk testvérpárt akik zsaruk és nem jönnek ki jól egymással,lehet hogy hasonló a film de zsírnak tűnik! a színészek nagyok,és ha a story nem is, de őket igazán érdekes játék közben nézni! nekem kedvenc színészem Colin már csak ezért is nézős! és mit tudjuk Norton nagyon tehetséges…

  3. Erről a filmről írták, hogy a Colin Farell itt jössze a Lake Bellel? Mit eszik azon a nőn?

  4. Edward Norton, Jon Voight es Colin Ferrel egy zsarus filmben a Narko forgatokonyvirojanak a sztorijaval – mi van ma, gyereknap?:)

  5. Szerintem a “We own the night” elég gyenge eresztés volt ,de ez határozottan jónak néz ki :)
    Norton miatt tuti nézős …

  6. off új posztot akarok! /off

    a tréler jó, és a grafika se olyan gáz, nézősnek tűnik

  7. A felirat még csak-csak, de mikor beköpik, hogy “This goes deeper than you think…” Félek kliséhalom lesz, persze megnézzük.

  8. Nagyon vitatkoznék azzal a véleménnyel, hogy a We own the night gyenge eresztés, hihetetlen feszültség van benne, 3x is megnéztem, ami nálam nem gyakori. Ez is jónak ígérkezik, tuti megnézem.

    [akkor írd a we own the night kritikához. geez. – a szerk]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.