Trópusi Vihar repíti a plakátot

Kevés filmmel vagyok úgy, hogy az amcsi (vagy európai) plakátok után a nyilván teljesen hasonlítót kitegyem magyarul, de mivel már hétfő van, így a heti TT kvótának neki kell állni. /Kacag

Magyar Tropic Thunder plakát

38 hozzászólás a “Trópusi Vihar repíti a plakátot” bejegyzéshez

 1. Hát ahogy elnézem ez vagy k. jó lesz, v. szar. :)
  Azt nemtom Nick Nolte-t hogy sikerült összekaparniuk a piálásból meg a drogok közül, De annak mindig örülök ha egy régi nagy név visszaköszön és összeszedi magát. Mint pl. Downey is. & még Tom Cruise is benne van! Ha Stiller balszerencseszériája nem dönti romba akkor ez bizony jónak ígérkezik. :P

 2. Nick azért nemrég volt a Peaceful Warriorban is, szal annyira nem kellett kapargatniuk.

 3. Itt csak az a szar, hogy Stillert nagyobb színésznek tartják jelenleg, de felkapottabnak biztos, mint Downey-t. Pedig az utóbbi mérföldekkel nagyobb színész!
  A filmet nagyon várom, de baromira gáz, hogy Amerikában már lassan dvd-én fog kijönni, mikor mi a moziban nézhetjük! pfff

 4. Süci: ezt így komolyan gondolod? Downey most főszerepelt egy 300 millió fölött kaszáló filmben, ez olyasmi amit Stiller rég cisnált, ha cisnált valaha. Absz nem tartják (kik?) jobb színésznek mint Downey..

 5. Jó akkor azt mondom hogy inkább felkapottabnak, Downey droggproblémái miatt mág annyira nem bíznak benne, vgay érted mit akarok…
  Itt is a Tropic Thunder borítón is Stiller van a legjobban kiemelve (középen, elöl), meg mindenhol, ahol olvasom, azt írják, hogy Stiller új filmje, stb. Szal én nagyon jól tudom, hogy a két arc ég és föld, de ezzel sokan nem így vannak MÉG. Ennyi

 6. mert ő az action guy. Komolyan, nézd már meg mennyi filmben volt mostanában Downey, már visszafogadták. Hidd el, nem bíznak csak úgy egy Iron Man-t instabil emberre, annál ebben sokkal több pénz van. Értem mit akarsz mondani, 2 éve még igazad is lett volna, de már nincs, pont a vasember miatt. Az h pár ember meg Stillerre kíváncsibb az az ő dolga – kicsit sznobizmus a “nem ismerik el downeyt, de én látom a fényt” dolog, nekem most úgy tűnik.

  btw: azt gondolom láttad, hogy Stiller rendezte (és írta félig), szóval mindenképp ő a főkolompos valahol ennél a filmnél, úgy mint a Zoolandernél, így akár erre is érthető simán a Stiller új filmje duma.

 7. az a telibe, hogy kerül oda?
  bár legalább annak örülhetünk, hogy a címet most nem kúrták szét :D

 8. jah a “telibe” alszlogencímet vagymit én se értem de nem akarok kötölőzködni,mert a címet kivételesen tényleg nem rontották el :,)

 9. “A filmet nagyon várom, de baromira gáz, hogy Amerikában már lassan dvd-én fog kijönni, mikor mi a moziban nézhetjük! pfff”

  Süci, már ne haragudj, de nincs egy hónap se az amcsi és a magyar premier között…
  és ha jól tudom, még nem tartunk ott, hogy ilyen gyorsan adják ki a filmeket dvd-n :)

 10. Lehet, h a film jo lesz, de ez a plakat a jelenlegiek kozul kimagasloan tragya ( ( ( igen, maganvelemeny ) ) )

 11. “ogy Amerikában már lassan dvd-én fog kijönni, mikor mi a moziban nézhetjük! pfff””

  egy posztot megárhetne, hogy mi ez a nagy türelmetlenség, miért kell mindenkinek azonnal birtokolnia valamit.

  sok minden, ha megjelenik máshol, több időbe telik míg ideér.

  ha 20 éves vagy, akkor hol számít az, hogy valami a születésed után 20 év 1 hónappal vagy 20 év 4 hónappal ér el hozzád?:) mindegy, nem. a film nem szalad el. egyszer én is megnézem a karib tenger 3-at, felőlem egy évvel később is bemutathatták volna.

 12. Jack Blacknek ez a mostani feje eléggé hülyén néz ki szerintem. A régi rocker fej jobban állt neki.

 13. Három dologra is reagálnék a postokat olvasgatva:
  -Downey És Stiller véleményem szerint 2 teljesen különböző színész (műfajukat tekintve), még a filmjeiket is kár összehasonlítani, Stiller egy egészen jó komikus a mai kínálatot tekintve, Downey pedig bármikor el tudna játszani egy drámai szerepet is pislogás nélkül.
  -Szerintem meg az utóbbi idők egyik legjobb plakátja:lényegre törő tiszta körvonalak, 0 felesleges sallang, ehhez a filmhez ez így jó ahogy van(szerintem…:))
  -És végül Winnie mondott egy hatalmas igazságot (nem nyalni akarok, de maximálisan egyetértek vele), annyit még hozzátennék, hogy rendesen elbaszarintották a kiadók ezt a “lefutott a film a mozikban, 2 hónap múlva kiadjuk a picsába dvdn, hadd örüljön a paraszt otthon”, emlékszem gyerekkoromban( nem volt annyira régen) remegve vártam, mikor jön ki a Godzilla DVDn és bozony ott fél évet kellett még minimum várni, ha nem többet, de az úgy volt jó, ez már csak üzlet.

 14. Három dologra is reagálnék a postokat olvasgatva:
  -Downey És Stiller véleményem szerint 2 teljesen különböző színész (műfajukat tekintve), még a filmjeiket is kár összehasonlítani, Stiller egy egészen jó komikus a mai kínálatot tekintve, Downey pedig bármikor el tudna játszani egy drámai szerepet is pislogás nélkül.
  -Szerintem meg az utóbbi idők egyik legjobb plakátja:lényegre törő tiszta körvonalak, 0 felesleges sallang, ehhez a filmhez ez így jó ahogy van(szerintem…:))
  -És végül Winnie mondott egy hatalmas igazságot (nem nyalni akarok, de maximálisan egyetértek vele), annyit még hozzátennék, hogy rendesen elbaszarintották a kiadók ezt a “lefutott a film a mozikban, 2 hónap múlva kiadjuk a picsába dvdn, hadd örüljön a paraszt otthon”, emlékszem gyerekkoromban( nem volt annyira régen) remegve vártam, mikor jön ki a Godzilla DVDn és bozony ott fél évet kellett még minimum várni, ha nem többet, de az úgy volt jó, ez már csak üzlet.

 15. “ott fél évet kellett még minimum várni”

  Mert most nem annyit kell általában? Pl az Iron man 5 hónap után jön ki, ami most hirtelen beugrik, az Indy még később, lehet több mint 6 hónap lesz..

 16. Érdekes egy film lesz ez, de a trailerek alapján nem mondok semmit. Stiller neve nem garancia, bár tény hogy van 1-2 hatalmas filmje(There is something about Marry nagy kedvencem pl.), amit bármikor meg tudok nézni. De sajnos úgy érzem hogy amikor ő “határoz meg”(nem csak szinészkedik hanem producerkedik vagy ne adj isten ír,rendez) egy filmet akkor az nem szokott túl jól elsülni.Olyan fura humora van. És mivel ez egy hardcore Ben Stiller filmnek néz ki-rendező/író/főszereplő/producer is ő- , kétségeim vannak. persze megnézni tuti megfogom.
  A dvd megjelenésre meg az a jó ha minnél kevesebbet kell várni, én nem bánnám a szimultán mozipremier/lakossági megjelenést sem. Geroge Lucas is beszélt erről, hogy a jövő az hogy a moziban jóval kevesebb filmet fognak játszani és inkább minden egyből “videon” fog jönni, erre van igény, igy lehet még több embernek eladni a filmet és több pénzt besöpörni.

 17. hu de várom már! leszarom kinek milyen drogproblémái vannak meg ki van elől a plakáton….

 18. “inkább minden egyből “videon” fog jönni, erre van igény, igy lehet még több embernek eladni a filmet és több pénzt besöpörni.”

  Sajnos ez a blockbusterekre pont nem áll, mert nekik fontos h pár száz millát összeszedjenek aztán dvdn még 50-et, de egy indie filmnek pl simán jó koncepció lenne a dvd/mozi, azok amúgy is csak limited vetítést (100 vászonnál kevesebb) kapnak általában.

 19. Nos ezzel azért kicsit vitatkoznék, azt én sem állitom hogy a blockbuster jellegű filmeknek nincs létjogosultsága a moivetitésre, de épp most olvasgattam egy tanulmányt, ami 2007ben 1 Milliárd !!!! eladott műsoros dvd ről számolt be , és talán mellette voltak eladási adatként a legnagyobb eladott számú dvd filmek és a belőlük befolyt zsöci, nem mernék megesküdni de mind a top 10 film blockbuster volt, és ha jól emlékszem a transformers volt az élen 400 milliós bevétellel csak a dvd bevétel volt ennyi, azért ennyiért megéri blockbustert is csak dvd n kiadni, és a piac nagyon gyorsan , évről évre, sok-sok százalékkal növekszik.

 20. NO közben megtaláltam miről beszéltem , kicsit benéztem amit mondtam. Csak az USA ban ment el 1millirád+ dvd 2007ben. Pl a happy feet a nr1 dvd eladásban, 200milliót hozott a moziban, és mellé 100at dvd-n. Azért ez nem csak mellékes szerep, vagy pl a Departed moziban 130 milliós bevétel dvdn mellé még majd 70, stb. Úgyhogy komoly jövője van a bolti forgalmazásnak, és egy nap, lehet hogy már inkább megéri egyszerre inditani a filmeket moziban és a boltok polcain.
  És itt most csak az usa adatok vannak , ki tudja lehet hogy az egész világot nézve még inkább a házimozi megközeliti a a “rendes” mozik bevételeit.
  És valószinüleg az esetben ha egy időben lehetne boltban kapni egy filmet és moziban megnézni a mozis bevételek csökkennének és a dvd eladásokból még több pénz folyna be. Úgyhogy lehet fogunk mi még Blockbustert is “dvdonly” nézni(dvd valószinütlen de mondjuk BD vagy utána, ez nem 2-3 év mig kialakul).
  LInk:
  http://www.mpaa.org/USEntertainmentIndustryMarketStats.pdf

 21. Units in Millions: 2007 total DVDs 1255.8
  a linken amit küldtem a a 16-17. oldal környéki táblázatok vonatkoznak ide.

 22. de épp ezt mondom bence, ha nem megy moziban, akkor szerinted csak dvdn hozott volna a talpak 300 milliót? ezért nem opció még a blockbustereknek

  mellesleg a bemutatás sem, mert le kell gyártani a tekercseket, a warez picit komolyabb tényező lenne rögtön a dvd minőséggel, ha kevesebb mozi élne meg belőle akkor onnantól megindulna ott is a hanyatlás mert leépíülnének mozik így még több ember fordulna a dvd-hez vagy máshoz… stb

 23. Nem azt mondom hogy jelenleg ,hA most azonnal ha elkezdenék a mozi premierrel egyidőben dvd-n kiadni a filmeket az szerencsés lenne. DE nagyon úgy néz ki a dolog hogy hosszabb távon ilyen irányba mutatnak a dolgok. A dvd eladások magasak (gyanitom hogy a műsoros videokazetta eladások a csúcson meg se közelítették a dvd eladásokat mennyiségre), egyre inkább terjed az otthoni filmnézés,a mozi helyett(és annak kárára). Ez hosszabb távon pedig igenis azt fogja maga után vonni, hogy a “bolti premier”, és a mozi premier időpontja egyre inkább közelíteni fognak egymáshoz, és meglehet hogy valamikor a jövőben a kettő egyszerre lesz. Sőt akár azt is hogy csak az igazi blockbusterek fognak moziban menni.
  Persze ezt sok minden befolyásolhatja(pl az online terjesztés ki tudja hogy hat majd a piacra, ha igazán beindul).

 24. Nem azért, de (bocsi) ki le nem sz@rja hogy ha Dawni drogozik, drogozzon, ha neki jólesik! Mért mitgondoltok, Ben Stiller nem kokós? vagy pont Jack Black az aki full tiszta. peersze… Anyi pénzük van mint a szemét, persze hogy drogokra külti. Én ha filmet nézek, eszembe se jut a szinész neve. A Film a lényeg nem a színész magánélete. Ironman nagyon jó film, Dawni jót alakit benne.

  Szerintem ez a trópusi vihar jó kis film lesz, 3 jó szinész, mi kellhet még? :):)

 25. Azt birom hogy néhány szájkaratés olyan okos és anyira jobban tudja adogokat. Holott gőzük sincsen semmihez.
  A film szakma is mint minden a pénzről szól. És a pénzért mindent. Ezért van a dvd-megjelenés ezért vannak a premiek csúszások stb….

  Nagy okosság lenne ha mozibemutató után 1 héttel megvehetnék a filmet, senki nem menne moziba, de legalábbis marhára visszaesne és azt érnék el hogy nem érné meg! Mit számit 4-5 hónap??? Mikor bemutatják és később kiadják és megveszed, felteszed a polcra és arra se emlékszel hogy hogy vártad a filmet. Minden csoda 3 napig tart.

 26. Nyilván megvan az előnye hogy elöször moziban megy csak.
  Tiszta sor hogy a több lóvéért megy a dolog.
  Stiller-t én nem tartom olyan nagy színésznek, a Keresd a nőt-ön kívűl nem tudnék mondani jó filmet tőle.
  Sajnos Hollywood egyből elássa a drogos színészeket, kíváncsi vagyok hogy Downey mennyire tud visszajönni majd az élvonalba ezután. Tény hogy a Vasemberrel nagyot ütött, de ott volt pl. Mickey Rourke aki a Sin Cityben elég zúzos lett és mégse hallunk felőlle nagyon.

 27. “Azt birom hogy néhány szájkaratés olyan okos és anyira jobban tudja adogokat. Holott gőzük sincsen semmihez. ”
  A szájkaratézás az amikor az a levegőbe beszél, ír valamiről úgy hogy alátámasztani nem tudja, pont úgy mint ahogy Te csináltad az előbb. :)
  Az utóbbi időben tény hogy visszaesett a mozi bevétel a filmekből, az egész világon, kevesebb ember jár a mozikba, míg a filmek készítési költségei az egekbe szöknek, ráadásul pl a mozijegyárak sem növekdtek ezzel párhuzamosan. De mint az eladási adatok mutatják 2003 és 2007 között az a dvd eladások 50%al emelkedetek és ez százilliós darab számokat jelent plusszban (bár tény hogy pl 2007ben, kevesebb lemezt adtak el, mint 2006ban vagy 2005ben, de csak kb 10%al, és ennek megvannak az okai is).
  Ebből persze nem lehet azt mondani hogy uhh a mozi hallott és gyújtsuk fel az összeset , de következtetésként le lehet vonni hogy komoly potenciál (az emlegetett pénz) van a lakossági terjesztésben, könnyen lehet hogy még több is mint a mozikban és akkor eljöhet az az idő amikor az kerül előtérbe, a mozival szemben.Persze ettől a mozik nem szűnnek meg csak a bennük játszott filmek száma csökken.

 28. ez mrá eléggé offtopik, de amgy pont tavaly meg valszeg idén keztek megint növekedni az összebevételek moziban, szal ez félreinfó volt szerintem.

 29. Engem az zavar, hogy az előzetesben Jack Black hangja Kálloy Molnár Péter, aki viszont Ben Stiller magyar hangja szokott lenni. Ha ez így kerül moziba, az igen csak fájni fog.

 30. Ugyan olyan jól el lehet erről beszélgetni, akkor miért ne lehetne offolni? :)
  Egyébként a lakossági forgalmazásban sokkal nagyobb pénz van mint a moziban, csak épp nincs 100%ban “kihasználva”, mert ugye aki moziban néz meg egy filmet az 100%hogy fizetett is érte, de ha otthon, akkor egyáltalán nem biztos hogy megvette/kölcsönözte a dvd-t, videokazettát,Blu-Ray-t HD DVD-t,stb…vagyis a “házimozi piaca” bővithető már önmagában azzal is, ha lenyomnák a warezt több még több lemezt lehetne eladni, még nagyobb eladások/bevétel lenne ebbő(pl olyan formátum bevezetésével ami nem másolható).. Mig a mozi nem ilyen, nem véletlen hogy a Titanic bevételi rekordja 10 éve meg sincs közelitve.
  és az hogy a mozi forgalmazás bevétele nő egy kicsit vagy csökken vagy épp stagnál, nem számít, a határait nem nagyon tudja kitologatni, erre példa a Titanic rekordja is (tom-tom majd most a Dark Knight :))
  no de nem offolok tovább , megyek alszom inkább, holnap munka van.

 31. Néztem ma moziban a magyar trailer-t, hát mit mondjak, nem szoktam annyira szidni a magyar szinkront, mert van hogy jó, na ennél a filmnél nem lesz az (persze ha a szinkron végig olyan lesz mint a trailer-ben, miért ne lenne, sáde).

 32. Nálam Downey a biztosíték arra, hogy megnézzem a filmet. Ha nem szerepelne benne, lehet, hogy nem is érdekelne ennyire. Pont azért, mert ez egy Ben Stiller film, nekem a Zoolander sem tetszett, a Dodgeball pedig kiírtott belőlem mindent, amit Stillerben szerettem.

 33. HD DVD már nincs. Blue-Ray-re is asztmondták hogy feltörhetetlen. És mégis ott a sok HD film a neten 100-ával!
  Hiába találnak ki bármit, mindig lesz legalább egy ember aki rájön a nyitjára. Ahogy régen voltak a kalóz kazik alámondással, ma van diktafonnal rögzitett magyar hang moziból és R5-ös kép ázsiából. Igazából az embereknek kéne megváltozniuk, de az lehetetlen.

  Egyébként meg Masinának van igaza a 20. hsz-nél! :)

 34. A kritikusok szereteik (rotten: 81 %), Stiller apóék valami naggyon vadat hozhattak össze :D (bár ez látszott a trailer alapján is, de ez már bizonyíték, nem ígéret:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.