Saw 5 képek

Jött két darab, és a második még spoileres is picit talán. Ideje játszani kicsit.

human
írta
2008. 08. 05. 04:10
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “Saw 5 képek” bejegyzéshez

  1. Alsó nem spoileres, mivel a 4. végén bezárják no meg a teaser / trailerbe is látható a csávó! :)

    Részemről is nagyon várós a film, ahogy eddig minden évben!

  2. Ennek a kockafej ketyerének mi a lényege?
    Mit csinál szerencsétlennel? :D
    (Mondjuk az is érdekes hogy vérspricces a ruhája szóval vkit már megöltek elötte…)

  3. Lehet hogy sutának tűnök de a kockába zárt emberke talán azért véres mivel Ő az a zsaru a 4.részből aki a legvégén rendesen megszívta! az Ő társának az arcába fúrodtak a fűrész bábúból a kis szögecsek vagy mik?!! és talán ezért lehte véres mivel ezután nem sokkal már be is zárták,és lehet hoyg a Fűrész nem saját kezűleg gyilkol de azért annyira sem jófej hoyg váltás inget tegyen minden csapdája mellé…de a képek jók! várós a film! csak már lassan oda jutnak hoyg beérik a Péntek 13. Rémálom Halloween részeket és már nem olyan jók a sokadik rész után..

  4. Dejdő, azok sörétek, amiket kilő a Saw baba.
    Azért ez kicsit más mint a freddy, jason stb.. “sorozatok”
    Itt a történet 5 részen át teljesen összefüggő!
    Nem pedig mindig más történik… és nem minden részbe legyőzik és visszatér efektus van!

    Szerintem a Saw első részével egy új utat nyitott, amit szerintem sikerült tartani és szerintem jó hogy van folytatás, mert legalább csomó dolgog kiderül. mit hogy mikor meddig és miért. :)

  5. Tényleg amúgy én is gondolkoztam,hogy a kockafejes csapda milyen módon onthatja ki a szegény fószer életét,és arra juttottam,hogy kb 15 perc alatt megfullad (vagy kevesebb),de ez túl egyszerű szóval biztos nem jó a tippem

  6. Nekem a Saw 1 az tetszett nagyon, és jó volt a csattanó a végén, a kettőt még megnéztem, de az hatalmas csalódás volt, onnantól valahogy nem érdekelt a film, sztem nem tud újat mutatni! De persze ez egyéni vélemény! :)

  7. nekem az egész sorozat feledhető.
    átlagos szarnál jobb,de jó filmnek nem nevezném ezeket.

  8. A felső képen a jóember úgy néz ki mintha Al Gore lenne.
    Az első rész az tényleg jó volt de a harmadik rész óta nem igazán vagyok kiváncsi az újabb részekre. Valahogy ez az egész Fűrész-Motel zsáner nekem nem jön be annyira.

  9. a fűrész egy más féle öldöklős műfaj,mint a megszokottak, freddy és jasonnak is megvolt/van a maga “varázsa”, de ez… vmi elképesztő,és remélem nem állnak meg 4-5 résznél, mert amig ennyi várakozo és mozibajáró van (nem mo-n :)) addig csak nyereséges nekik, mi meg nézhetjük lehet e ennél pszichopatább egy rendezőgárda? lehet.. :)

  10. A kocka: szerintem a csöveken keresztül szívja ki a levegőt, lecsökken a légnyomás és szétroban a feje :)

    Szerintem is az első volt a legjobb, amit valószínű sosem tudnak űberelni. De a többit is megnéztem és azok is jók, de a színvonal az első óta esett jócskán.

  11. Első rész tetszett nekem is a legjobban.

    Ezt a kockafejet meg ismerem a Gilmore Girlsből aki adja a kávét, nem?:D

  12. Nem irok semmi kedveset bakker, televan a tököm azzal, hogy mindenkivel kedvesnek kell lennem ebben a rohadt velejéig korrupt világban! Velem sem kedves senki, soha nem kapok senkitől egy jó szót se, senki se szeret, hát mi a fenét érdekeljen, hogy ki mit gondol! Destroy! Halááááál! Háborúúúúúú!….. No meg Holocaust fajra, nemre, felekezetre tekintet nélkül! BRU-HA-HA-
    HA

  13. RDH köszönjük az értékes kommentedet:)

    Szerintem az lenne a legdurvább ha patkányokat vagy bogarakat engednének a dobozba:)

  14. Hehe szerintem meg savat vagy valami vegyszert töltenek bele a dobozba:)valahogy az tünik nekem a legkézen fekvöbbnek:)

  15. sztem a furesz egy nagyon ertekes film!persze nem csodalkozom ha nem ez a velemenye mindenkinek hisz ezt a filmet megkell erteni…nem ragnak mindent a szadba ;)
    a lenyege nem a gyilkolas hanem h megtanuljak az emberek ertekelni az eletet (gondolom enyire mindenki rajott).
    fantasztikus pszihologiai ertelme van ami elegge elgondolkodtatott…oszinten en nem untam vegignezni egyik reszet sem…ha meg kovetkezne egy furesz 100% megneznem de azert ennyi szerintem eleg.tudni kell hol kell megallni ;)

  16. aba a kockaba nem tesznek semijen patkanyt es nem is szivjak ki a levegot :P…hanem vizet engednek a csoveken keresztul es az ember ha nem szabaditja ki magat idoben belefullad :(…d ezt majd meglatjatok mikor megjelenik ;)

  17. Az a legjobb az egész negatív kritikátokban, hogy mindegyőtök azt írja az 1. bejött a többi szar, meg már a második rész tök szar volt, meg ilyen szövegek, de azért mindeni tudja mi volt a 4. részben is. Tehát egyértelműen megnéztétek, ami nálam azt jelenti, hogy én nem nézek meg egy olyan folytatást ami nem érdekel. Szerintem ez a logikus. Akinek nem tetszik ne nézze.
    Amúgy BlackAngel-nél a pont, a film értelmével kapcsolatban, mert ez a: legtöbben nem elég hálásak az életükért filózofia nagyon ott van a szeren, és tényleg hatalmas ez a felfogás, én azóta máshogy fogok fel egy gyenge kis veszekedést is valamelyik családtagommal vagy ismerősömmel akit szeretek.
    Tök jó, hogy olyan ez a film, hogy ad valamit számodra és megértet veled olyan dolgot-dolgokat, amit a mai rohanó világban észre sem veszel.
    Én imádom az összes részét, és biztos nem mindegyik ugyanolyan van gyengébb és erősebb is, de én mindegyik részét 100-szor megtudnám nézni.
    Nagyon várom már! :D

  18. Amúgy stomachh tippje elég ütős a kockával kapcsolatban..Valahogy el is tudom képzelni, az elég brutál lenne:) A vízes, megfulladós trükk olyan túl egyszerű a SAW csapdáihoz képest..:) Főleg az 5. részhez..
    Kár, hogy a magyar mozikban csak január -ha nem később fog menni, mondjuk például itt ebben a városban nem is ment a 4. rész, tiszta szégyen..:S

  19. Most nem akarok beleszólni Human, de az ilyen sutyerák hozzászólásokat mi a faszért nem törlöd mint a 15 ös???

    Amúgy meg szerintem is rég abba kellett volna hagyni ezt a sorozatot. Nem minden ötlet bír el szerintem ennyi folytatást. Nekem pont ott veszett el az egész varázsa, hogy az első rész után minden film végén már vártam a menetrendszerű csattanót és bizony úgy már nem üt akkorát.

  20. Sztem mind a 4 rész naon ütős de nekem az 1. és a 4. tetszett leginkább.Az 5-öst már nem birom kivarni.Kivancsi vagyok arra a kockafejre.

  21. Többnyire az ilyen csapdákból az öncsonkítás a kiút, csak a 2. részben Odi-nak vagy kinek nem volt esélye kijutni. Ez a kockafejes csapda megint arra emlékeztet mikor a csaj a 2. részben bedugja a 2 kezét egy kockába h kiszedje az ellenszert, de a kezeit nem tudja egyedül kiszabadítani csak ha megválik tőlük. Onnan lett volna egy kiút, ha vmelyik csávó vagy csaj lett volna olyan rendes és felhajtja neki a pengéket( háhá viccnek is rossz). :D

  22. én tudom miért van benne abba a kockába , mert már megnéztem a filmet másfél órás ,de még csak angolul lehet leszedni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.