Informers trailer!

Szinte érteztem, hogy valami nagy dobás jön estére, de erre nem számítottam. Itt a trailer korunk egyik legfaszább írójának, Bret Easton Ellisnek a művéből készült filmhez. Tudom, hogy elsőre kicsit unalmasnak tűnik, lesz ennél még faszábban vágott trailer is, nem kell aggódni, a könyvben meg olyan dumák meg helyzetek vannak, hogy ilyen szereplőgárdával egyelőre nem merül fel az elbaszás gyanúja. (akkor sem, ha a vámpíros részt kihagyják)

Amúgy hiába összevissza kicsit a trailer, én sem tudom milyet csinálnék egy sok különálló novállából összefűzött filmhez, és valószínűleg te sem tudod.

human
írta
2008. 08. 06. 22:19
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Informers trailer!” bejegyzéshez

 1. Human:
  Olvastad? Mert nagyon régóta szemezek vele, csak hogy a 2000 ft-t megéri-e. Nullánál is kevesebb, Amerikai Psycho tetszett, hasonló esetleg hangulatban?

 2. persze h olvastam, a nullánálra hasonlít leginkább, ha valamelyik könyvéhez hasonlítanom kéne.

 3. Én mondjuk nem ezt a könyvet ajánlanám, mert habár szeretem Ellist és Palahniuk-ot, de én az Informátorok könyvet letettem Az első 6-7 fejezet után. Uncsi volt. Inkább ajánlanám Palahniuktól a Halálkultuszt, vagy az épp most megfilmesített Cigányút(choke) c. könyvet.

 4. de az volt a kérdés hogy ezt az Ellist is-e, pedig ellistől a Holdpark ami nem ajánlható nyugodtan. Chuckot most marhára felesleges idekeverni.

 5. ez a trailer alapjan jobb filmnek tunik, mint az amcsi psycho, az is jo volt, csak nekem nem volt elegge durva…

 6. Ez finomlesz. Ellis novella megfilmesitésből -bár nem sok volt – eleddig a Rules vitte a pálmát, az nagyon jól sikerükt. A trailer alapján az Informators is jónak tűnik, mondjuk én szivesen láttam volna, ha kevésbé ismert szinészekkel forgatnak.

 7. Előre is bocs az offért, de remélem hasznos lesz az info:
  Szerintem aki Ellist olvas annak a Holdpark is nyugodtan ajánlható (és mivel mindenki oda van Tropic Thunder ötletes kampánytól – én is – ezért itt jegyezném meg az író refénybeli szinésznő álfeleségének volt/van honlapja a filmekkel amiben játszott!)
  Különben engem valahogy mindegyik könyve beszippantott… eszméletlen hangulatot képes teremteni, akkora nihilt mikor olvastam őket nem éreztem még :)
  Chuck könyvei is mint ajánlandó művek idekeverhetőek, de ha Ellis megfogott akkor javaslom még Jay Mcinerney-t (ő is létező személy nem csak a Holdpark egyik szerplője) és kezdetnek az ‘Életem története’-t, valamint a nálam Ellis műveit is ‘lenyomó’/túlszárnyaló Lángos csillag fakul-t, vagy amiből film is lett a Fények nagyvárost.

  Azt néztem volna meg a Glamoramaval mit kezdenek, ahogy az eredetileg tervben is volt.

 8. Tetszett a trailer hangulata, lehet, hogy gyorsan el is olvasom megint a könyvet (bár én is továbbra is várok a Glamorama megfilmesítésére, az betyárul ütne).

  McInerney-től szerintem Az utolsó Savage a legjobb, tiszta szívből tudom ajánlani.

 9. Azért annak örülök, hogy a roksztár és a gyerekrablós móka is benne lesz!Igy már megbocsájtok ha a vámpírosat kihagyják.:)

 10. azért olyat nem mondanék, h “sok különálló novállából összefűzött”, mert lehet h a film ilyen lesz, vagy ilyen, de a könyvről azért ez nem állítható. merthogy bár finoman és halványan, de a novellák szereplői között van kapcsolat.. szóval amikor a válófélben lévő férj a lányával utazik az egyik sztoriban, és a másikban meg a feleség fekszik össze valakivel, azért ezek összefüggő dolgok.
  a filmet várom én is, és szintén nagyra becsülöm ellis-t.

 11. Én mondjuk nem bírtam végigolvasni hogy teljesen összeálljon a kép, de addig amíg olvastam csak sok különálló sztori volt.:S Bár gondoltam hogy összefüggnek valahogy, de engem nem fogott meg.

 12. vector20:
  Tényleg megy benne Blue Monday a New Ordertől, de engem a végén lévő dal címe, előadója érdekelne (nem fogalmaztam meg világosan).

  Amelyik így kezdődik: “I can feel, feel your love…”

  Ha valaki tudná esetleg, ne kíméljen! ;)

 13. Easton Ellis tényleg az egyik legfaszább író nem véletlenól álltam sorba 3 órát a szignójáért. de én voltam a 3. így sokat fog érni pár év múlva eredeti angol olvasatlan kiadáson olvasható aláírás ha érdekel vkit szóljon és megegyezünk :D De nem ez a lényeg hanem h jó kis filmnek tűnik az informers bár én az amerkai psychot is szerettem persze leginkább Bale miatt

 14. Én is akartam Ellis aláírást, de aznap pont melóztam, így kimaradt. Azért szóljon valaki ha Palahniuk erre járna, feltétlen veszek ki szabadságot, mert nekem ő a favorit! Ajánlom egyébként a Choke-Cigányút c. film könyv változatát, mert magyarul is kapható! Sokan nem tudják, én is véletlen akadtam bele. Szerencsére, mert jó kis könyv egyébként nagyon!

 15. Én is várakoztam egy pár órát Mr. Ellis :) aláírásáért másoddiként az óriási sorban. :D Abszolút megérte várni, ha vkinek van kisugárzása, akkor ennek az írónak van. :) A műveiről már ne is beszéljünk… :-) Épp a Holdpark végén járok és tudom ajánlani mindenkinek. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.