Brad Pitt és a második világháború

Quentin Tarantino megszerezte a rögtön két részletben (legalább nem kamuzza, hogy “jaj olyan sok volt, hogy muszáj volt kettévágni”) készülű Inglorious Bastard egyik szerepére Bradet.

Aztán meg fel fog tűnni Eli Roth is, de szereplőként. Ezen kívül, de ez már pletyka, Simon Pegg és Nastassja Kinski is várható lehet.

human
írta
2008. 08. 09. 03:52
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Brad Pitt és a második világháború” bejegyzéshez

  1. Oké, fél5kor már álmos vagyok ehhez:D Erről a filmről csak ennyit tudni? Mármint olvastam róla de valami infó. Álmos vagyok, aludni kellene.

  2. Nem ez az a filmje amit már vagy 10éve meg akar csinálni és vagy 15féle szereposztási terve volt? Majd ha már forgatják akkor elhiszem, egyébként meg Tarantinotól jöhetne már valami jó movie is,mint rendező azért az utóbbi 10 évben eléggé felemás dolgokat rakott le az asztalra (jó persze a Sin City király volt, de 10év alatt egy azért kevés,és azt se csak ő csinálta). Sajnos Tarantino a pályája elején sokkal jobb filmekben volt benne mint mostanában, úgyhogy a neve már nem garancia semmire. A Death Proofon 3szor aludtam be mire a végére értem.

  3. Na végre! Azt hittem már sohasem lesz semmi ebből a filmből. Már régóta várok egy háborús filmet a “mester” szemszögéből. Így meg, hogy Brad Bitt is benne lesz… Ez király.

    (Amúgy a Death Proof is igazi mestermunka)

  4. jó pár évvel ezelőtt (tényleg régen, kb 10 éve) még azt olvastam, hogy a piszkos tizenkettőt akarja remake-elni. van ennek a mozinak valami köze ehhez az infóhoz, vagy az már egy másik történet? vagy csak a dirty dozenből jött az alapörlet, és azt csűrte-csavarta, amíg valami teljesen más nem lett belőle?

  5. A filmre én is kiváncsi vagyok főleg amiatt, hogy a Piszkos 12 és a Kelly hősei is a kedvenc filmjeim közé tartoznak, témájában pedig ez is közeláll az előbbi kettőhöz.
    Annak nagyon örülök, hogy Pitt is szerepelni fog a filmben, annak viszont kevésbé, hogy Eli Roth is. Valamiért soha nem bírtam a fejét, a Death Proofban is idegesítőnek találtam, nameg az a tény, hogy a szerepét Leonardo DiCaprio is játszhatta volna…
    No mind1 Tarantino biztos tudja mit csinál, habár a legutóbbi filmje tényleg nem ütötte meg a régiek szinvonalát, nameg a Motel filmek fölötti producerkedése is rossz választás volt(legalábbis szerintem). De azért a Kill Bill első része nagyon ott volt még nem is olyan rég…

  6. Tarantino (meg Rodriguez is) állandóan a terveiről beszél, szóval legtöbbször szarni kell rá sajnos. Ennek semmi köze semmihez, nem remake, csak egy régebbi háborús filmtől kölcsönzi a _címet_.

    És mivel úgy látszik nekiállt tényleg, így már komolyan vehető ez a project, kivételesen nem a levegőbe beszélt QT Cannes-ban.

  7. jó lesz ez, de hova tűnt Madsen és Tim Roth? korábban őket kész tényként kezelték hogy szerepelni fognak filmben, imdbn is fent voltak mint biztos szereplők, de már levették őket:c

  8. ha tarantino, remenykedhetunk meg bruce willis-ben, v samuel jackson-ban, jacksonra mar kifejezetten raferne egy pofazos tarantino film, amugy az h kamuzta, az szerintem tulzas, a kill bill 2 mas, mint az egyes, de a szovegek viszik azt a filmet, es en elek halok a tarantino dialogokert, sokaknak nem tetszett a death proof, de az egesz filmet vittek a dialogok, amugy meg tarantino ritkan csinal filmet (viszonylag) de meg nem kellett csalodnom benne, bar a 4 szoba elso ket szobaja elegge unalmasra sikeredett, de ahoz nem volt koze…

  9. A forgatókönyv már kész van, Lt. Aldo karaktere egy újabb jutalomjáték Pitt-nek. 1 éven belül meglátjuk, hogy milyen lesz a végeredmény. :)
    A Death Proof után jó lenne ismét a régi QT-t látni (forgatókönyvíróként és rendezőként egyaránt)…

  10. “..es en elek halok a tarantino dialogokert..”

    én is. :)

    kicsit off: a kedvencem a tiszta románcból az a beszélgetés, ahol Denis Hopper fejti ki Christopher Walkennek, hogy a szicíliaik tulajdonképpen “niggerek”… :)

  11. dimitrij
    nekem meg az a kedvencem, amikor a Kutyaszoritoban Tarantino elemzi a Like a Vergin-t :D
    Na meg a Ponyvaregenyben a holland elmenybeszamolo :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.