Neeeeee

Csütörtök délután, az ember nyugodtan beül A sötét lovagra, felszisszen az üveges itala amikor kinyitja, és elmosolyodik amikor felismeri a Max Payne film trailerét az első szóról. Felnéz nyugodtan a vászonra, és hiába szinkronos, befogadja a látottakat. És akkor beüt a sokkolás, az amit sosem értettünk még meg: az alcím. Nem néz ki A-listás szuperprodukciónak a Max Payne, ez tény, de azért elég korrekt játékfelolgozásnak és akciófilmnek tűnik, erre megalázzák ezzel B-f*aszsággal: Max Payne – Egyszemélyes háború.

Annyira nem ciki, mint a Superbad miért ciki a szex, inkább csak egyszerűen gagyi. Aki ezt kiötölte az egyszemélyesen csökkentette az idővel kulttá válást szerintem. Remélem észbe kapnak, még van idő a bemutatóig.

human
írta
2008. 08. 09. 00:59
megjelenés
42
hozzászolás


42 hozzászólás a “Neeeeee” bejegyzéshez

  1. Már csak egy kérdés maradt: Miért nem hagyományos vizes csapolt kólát iszol a moziban? :D

  2. mert vizes, és nem kóla. inkább midnig üvegest veszek, bár kurva drága

    utálom is őket mert az ice teat is bepoharazzák már.

  3. nah igen… 2 haverral amikor meghallottuk ugy egymásra néztünk.. ez vért kiván xD(többszemélyesen)

  4. Én is lebuciztam a széket amikor elhangzott ez a marhaság…de a trailer még mindig tök jó:)

  5. nem mind1 úgyis előre lehetett tudni hogy elcseszik az egészet a magyar szinkronnal

  6. Egen, de ezen kiakadtam! Miért cseszik el? Miért? Mikor jön már egy vízválasztós játékadaptáció, ami tartja a jaték szintjét, meg a rajongók elvárásait, és tényleg jó? Olyan nehéz lenne?

  7. Kövezzetek meg, de szerintem a Resident Evil 1-2 hozta a szintet, mindhárom PC-re megjelent részt jó sokszor végigtoltam és főleg a 2. rész hozzza a hangulatot. :)
    Persze lehetne jobb is, de semmi sem tökéletes.

  8. Kb. én is úgy ültem be ahogy te human, csak azzal a különbséggel, hogy belőlem hangos röhögés tört ki az alcím hallatán…néztek is rám rendesen a tömött teremben :D De ennél szarabbat képtelenség kitaláni az is biztos. Mindenesetre én már annak örülök, hogy egyátalán behozzák a magyar mozikba (csak légyszi ne szinkronosan), én meg biztos megnézem.

  9. Én is haverommal néztem a The Dark Knightot és elötte lement ez az előzetes is, aztán mikor jött a cím, szarrá röhögtük magunkat! XD LOL

  10. Számomra a silent hill-ből készült film hozta a szintet amit elvárt tőle egy rajongó.

  11. Játékkal nem játszottam és az ízlésemmel is baj lehet, de nekem ez bejön. Szerintem jól hangzik, bár feleslegesek az alcímek ez tény.

  12. Szerintem sem annyira gáz. Mondjuk tény, hogy az alcím hallatán valami gagyi Rambo-klónnak tűnik…

    Egyébként a trailer felemás érzelmeket keltett bennem. Egyrészt sok helyen árad a Max Payne feeling, másrészt teli volt olyan jelenetekkel és szereplőkkel, amik és akik még véletlenül sem voltak a játékban (már rég volt, amikor játszottam vele, de csak emlékeznék egy bazinagy fekete madárszerű izére…).

  13. Azért remélem, hogy az ilyen hülye állatok, akik kitalálják ezeket a szerencsétlen félidióta magyar címeket, olvasnak ilyen blogokat, mert ez már tényleg vicc. Lassan oda fogunk jutni hogy beviszik a kópiát a szinkronstúdióból a VIII. kerületi Pipacsvirág általánmos iskola 1. b osztájába, hogy a Kovács Tibike meg a Kis Vanessza szinkronizálja le, a Bobó Jocika meg kap egy kindertojást, ha kitalál valami hülye címet szabadon a pokemon után…Vannak emberek akik becsületesen dolgoznak, hogy megéljenek. Kurvára kíváncsi lennék mennyit keres az a fasz, akinek az lenne a munkája, hogy rendesen lefordítson egy címet magyarra és/vagy megírja a szinkront. Mert az az ember egy elbaszott petákot nem érdemelne a szar munkája után.

  14. ha öszinte akarok lenni, akkor tényleg kifejező az alcím a játék alapján. ennek ellenére én is felsziszentem, amikor meghalottam a moziban. marha gagyi lett.

  15. Én kuncogtam egy jót a címen, viszont szintén TDK előtt ment a Tropic Thunder trailere, és majdnem elsírtam magam a szinkronján. Szinte biztosnak érzem hogy “kedvenc” Olgánk kezébe kerül(t) a film, és ez szomorú.

  16. human: Pedig csíkos kóla rulez. Legalábbis moziban. NEkem az is hozzátartozik az élményhez legalább mint a popcorn.

  17. ugyanez volt velem is a helyzet human. amikor megláttam a trailer végén teljesen lesokkoltam, hogy ez mi. miért kellett? jó hogy más is felfigyelt erre a debilségre.übergáz.

  18. Balee
    Az ilyen hülye állatok ha olvassák is ezeket a fórumokat, akkor sem fognak változtatni a gagyi alcímen egóból. Valamilyen oknál fogva az ő feladatuk lett a hazai forgalmazás ‘elősegítése’ egy ilyen sz*r alcím adásával, de szerintem így csak mellényúlnak elég rendesen ha marad ez az alcím. Ezzel rányomták a filmre a B kategória pecsétet, amit sajnálok. Olyan ez, mint amikor a forma 1 ben valamit módosítanak a kocsidon még a verseny előtt és már csak a boxutcából rajtolhatsz…

  19. Hihetetlen, mennyire ostoba embereket bíznak meg a címmel. 1-2 hete az Üresfejü (Meet Dave) címadásánál borultam meg.

  20. Übergagyi a cím, de azt is hozz kell tennem hogy nekem Max Payne fanként a film maga is übergagyinak néz ki. A Pg-13 meg
    vér ciki ha tényleg igaz.
    ps – a mozi kóla tényleg nem kóla de én spec jobban szeretem:) , sajna a TDK alatt csak kis kóla volt, mert féltem hogy a 152 perc alatt jön a hólyag-stressz.

  21. Eről nekem a kaptár jútot eszembe ott sem értetem hogy lesz a resident evil-ből kaptár.

  22. Batman: begins. akinek csak egy kis érzéke van az angol nyelvhez, nem adott volna neki ilyen fos címet h Kezdődik.
    Ugyhogy ezen sem kell csodálkozni :)

  23. Szerintem aki ezt lefordította még életében nem játszott a Max Paynel. De kb akkor mellé k*r*s mint a Batman kezdődik, de legalább tudjuk mi ihlette az ‘apa kezdődik-et’.

  24. A mozi és a kola párosításától olyan izmos a hólyagom mint Schwarzeneger……

    szerintem ezzel nem vagyok egyedül XDXDXDXD

  25. Nekem a DarkKnight előtti trailek között kellet szembesülni a magyar kreatív réteg eme újabb remekével. De hát már what evere, megszoktam

  26. van rosszabb, most fedeztem fel a Dark Knight plakaton a Welcome to a world without rules!-t sikerult olyan gagyira leforditani, h: Ki itt belépsz, ne számits törvényre -erre mondom mondom en HEADSHOT!!!

  27. én inkább a “Max Payne: Hipervándor – azaz miért ciki a szex?” címet adtam volna neki, “Kibuksz, ha kidob a buksza?” egysoros szlogennel, de végülis ez is megteszi

  28. ezen az egyszemélyes háborún én is csak nevettem. nagyon gagyi.
    Max Payne hangja lehetne jobb szvsz. a feliratos változatot preferálnám, ha vetítenék.
    ennek ellenére a trailer hangulata továbbra is fantasztikus.
    már várom a filmet.

  29. Hát a cím kicsit gagyi, az igaz! De “plö” (-idézet Farkasházy Réka Samunadrág című gyermekzene lemezéről) engem elszomorít, hogy a világszínvonalon űzött, külföldön méltán elismert magyar szinkront állandóan porba alázzátok. Bocs.

  30. A kommentek 90%át végigolvastam már, és még senki nem vetette fel hogy anyagi okai vannak a címnek. Pedig sztem evidens. A magyar lakosság jó nagy %-nak azt mondod hogy Max Payne és valami ruhamárkára asszociál, vagy akármi másra de nem a videogaméra. Ezért kell szájbarágós film. A fanok meg örüljenek hogy nem hagyták ki a Max Payne nevet a filmből.

  31. öö, asszem meló után már nem kellene megpróbálnom fogalmazni.. mind1 úgyis értitek a lényeget

  32. zorro: és kinn működik alcím nélkül? Kinn is bukott a Max Payne játék, főleg a második rész, mégis kibírják, hogy nem nevezik át, vagy adnak neki alcímet.

  33. én is dark night elött láttam a payne szinkronizált bemutatóját, a fél mozi felröhögött! mellettem is fiatalok, hogy mekkora iq-bajnokok voltak megint a magyarok címadásban… de ez tényleg idétlen lett a cime igy. Miért nem lehetett volna ha tényleg valamit odaakartak volna irni hogy: max payne-the movie? ez is jobb lett volna szerintem. na mindegy tuti megnézem moziba mert a játékot mai napig szeretem! sokszor végigjátszottam mindegyiket már.kiváncsi vagyok mit hoztak ki belőle. eredeti hang kéne.. Mona Sax, neki amugy is különleges hangja van a játékban… :)

  34. Human: ez is igaz, nem azt mondom hogy jó döntés volt, de gondolom ez áll a döntés hátterében

  35. max payne mindenképpen brand névnek számít persze csak a game-erek körében. ya meg Mona Sax UP!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.