Sandler a Sony reklám forgatásán

Na, eleget volt kinn a Dark Knight, ideje bepótolni a híreket. kezdjük rögtön az első képpel a következő Sandler filmből. Igen, a cím nem sok embert vert át, ez nyilván nem a Bravia reklám forgatása, hanem valami más, konkrétan a Bedtime Stories-ból az első kép. A rosszhír, hogy ez a Disney karácsonyi filmje idén. A jóhír viszont az, hogy a többi szereplő az alábbi színészek által kel életre: Dana Goodman, Guy Pearce, Keri Russell, Courteney Cox.

Az IMDB szerint ez a leírás: A family comedy about a hotel handyman (Sandler) whose life changes when the lavish bedtime stories he tells his niece and nephew start to magically come true.

Sandler a Bedtime Stories-ban

3 hozzászólás a “Sandler a Sony reklám forgatásán” bejegyzéshez

  1. 157. filmötlet: Adam Sandler egy lakatlan szigetre kerül ahol szerelmes lesz egy kókuszba…
    Nem egy rossz színész de lassan kezdem unni :)

  2. Bírom Adam Sandlert meg a filmjeit, remélem ez is jó lesz! És nekem alapból nézős minden film amiben egy jóbarátokos szereplő is játszik :)

  3. A Southparkban ezt jól kifigurázták már Rob Schneiderrel! Rob Schneider egy kanapévá változik! Na kb. Sandler is már itt tart. Szarabbnál szarabb vígjátékokat vállal el. Pedig nem szar színész ő, csak ő is aprópénzre váltja a tehettségét.

    Disney-t meg alapból is utálom, mert amihez ők hozzányúlnak az SZ*rrá válik. Elég ha csak megnézzük a karibtenger mennyire jó kis kalandtrilógia lehetett volna ha nem Disney szponzorálja. Így meg csak az maradt meg, hogy Depp milyen jó kalóz volt. Pedig azért ott volt chow yun fat meg Geofry Rush is benne, de a Disney hozzányúlt és az egész végül egy nagy gagyi rózsaszín mikiegeres lufi lett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.