The Road képek

Az USA Today szállított 6 képet a nemsokára bemutatásra kerülő Cormac McCarthy-feldolgozásból. Legutóbb a Coen tesók vettek ilyen terhet a vállukra, de a No Country For Old Mennel bebizonyították, hogy elcipelhető. Ezúttal John Hillcoat, aki az isteni Propositiont tette számunkra ült a rendezői székben.

A legszebbet még nem is mondtam? Egy posztapokaliptikus világban fog bolyongani Viggo Mortensen, aki a fiával a feleségét keresi. A képre kattintva nézhető meg a galéria.

The Road - első képek

human
írta
2008. 08. 09. 04:25
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “The Road képek” bejegyzéshez

  1. hmm posztapokaliptikus világvége jöhet, fél éve i am legend óta nincs jó film a témában

  2. hát ilyen témájú filmekből nincs sok amúgy sem, pedig nagyon jó kis filmeket lehetne összehozni ilyen alapon. Az I am legend-et nem lesz nehéz odavernie, meg ez más kategóriai is, ez jóval súlyosabbank látszik, Mortensen is benne van, a képek alapján a hangulat is ott van, a mozipremier is közel, csak nehogy úgy járjon mint a The Mist.

  3. Szerintem ios nagy film lesz. Egyébként Bence, mi már vitáztunk régebben kicsit azon hogy jó film e az I am legend. Na ottt és akkor nem fogalmaztam meg, hogy mi tetszett benne a legjobban, amit ebben a filmben is szeretnék viszontlátni: kurvajó volt látni élethűen ott, hogy ki van halva egész New York. Valami fenomenális érzés látni ahogy vadállatok bújkálnak az elhagyott kocsik közt, 2 m-es fű nő a Wall Streeten stb. Ebben a filmben is remélem, hogy lesz sok jelenet, ami hasonlóan mutatja be, hogy milyen lenne egy kihalt vagy majdnem kihalt világ a jövőben. És nagyon remélem hogy ebben nem lesznek hülye zombik meg elbaszott szörnyek. Ez legyen egy valóban reális alkapokon nyugvó film ami akár 10 20 éven belül be is következhet. És miért? Mert az a legfélelmetesebb, legmeggyőzőbb, amiről tudom, hogy valóban megtörténhet. Egy jó kis komor hangulatú nem happy enddel végződő filmet várok.Bocs a szófosásért…

  4. Ezek a kepek… omajgad. Remelhetoleg nem bsszak el. Btw a Falloutbol kene filmet csinalni, nah az lenne vmi :)

  5. én nem rég olvastam a könyvet. Jó, de megrázo. Aki horror vagy akcio filmre számit, az szerintem nem fogja szeretni a filmet. a könyv föleg az apa és fia kapcsolatával és a túlélésel foglalkozik egy szétégett, félig kihalt földön. nincsenek szörnyetegek, zombik és nagy vérengzö jelenetek a könyvben. remélen a film verzionben sem…

  6. nekem is az ember gyermeke ugrott be,az nagy kedvencem ez is jöhet,Viggo nagy kedvencem,nagyon jó színész,karakteres arca van mint a “régi” nagy színészeknek,nem szeretem a szépfiúkat. és azon lepődtem meg a legjobban,hogy a Gyűrűk Ura után is maradt a “kis”filmeknél, nem állt be a sorba(talán kivétel a Hidalgo) a nagy blockbusterek világába.

  7. Nekem már lassan az idegeimre megy ,hogy minden poszt.ap. filmnél a Föld sivatagá válik. Bár ez egy kép ,már most állítom jobban visszaadja a poszt.ap. fillinget mint bármilyen más B-film egészben. Lehet leszólni ,és megmondani hajrá ,hajrá! :P

  8. avas tessék:

    “A regény cselekménye a közeli jövőben, vagy éppen napjainkban játszódik az Egyesült Államokban. A világgal – néhány évvel a regény cselekményének kezdete előtt – történt valami, hogy pontosan mi, azt nem lehet tudni: feltehetően nukleáris vagy vegyi háború. Mindenesetre a növények és az állaltok elpusztultak, van a vidéki táj, elszáradt fűvel, fával, bozóttal és rothadó hullahegyekkel, és vannak az üresen kongó, szétmálló városok. Közben mindenütt pernyét és hamut hord a szél. A nap és a hold láthatatlan.

    A túlélők – akik az elmúlt évek során maroknyian lettek – két csoportra oszthatók: azok, akik megmaradtak embernek, és azok, akik nem. Ez utóbbiak bandákba verődve emberhúson élnek. Logikus, mert más táplálék nincs nagyon.

    Ilyen körülmények között indul útnak apa és – a már ebben a világban született – fia. Ők pedig elindulnak délre, a tenger felé, mert még egy telet már nem élnének túl. Félmondatokból megtudjuk, hogy az anya az öngyilkosságot választotta.

    Nyikorgó kerekű bevásárlókocsijukat rendületlenül tolják az eső és hó áztatta autópályákon, kezükben egy pisztoly, melyben két golyót tartogatnak maguknak a legrosszabb esetre. A jószívű fiú retteg mindentől és mindenkitől, attól is, hogy ők is emberevők lesznek, miközben az apa nagy találékonysággal és lélekjelenléttel oldja meg a legreménytelenebb, legiszonyatosabb helyzeteket is. Csak néha öl, ha éppen nagyon kell. Keveset beszélnek.”
    Ezt dobta a google.:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.