Bourne után szabadon

Úgy tűnik a Punisher mozi minősége trailerről-trailerre csökken. Azt mondják, hogy a rendezőt kihajították a final cut előtt, aztán azt is, hogy az egész kihajítás sztori csak hypegenerálás (a rossz reklám is reklám, még ha a film inőségét kérdőjelezik meg vele akkor is..).

Az viszont tény, hogy az új Punisher trailerben (trailer 2a) az OUR FUTURE szövegnél feröhögtem. Mi a f*aszért kell tényleg ezt az epic baromságot erőtetni egy jókis bosszúfilm vagy maffiaírtó-film helyett. Semmi our future nincs abban, ha egy csávó lenyom pár bűnözőt. Meg úgy alapvetően ez a trailer nem fasza, és még egy Bourne koppincs is van benne, az a kurvajó ablakos ugrás.

human
írta
2008. 08. 10. 23:46
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Bourne után szabadon” bejegyzéshez

 1. Gondolom valami -kereszteztük a pestist a papucsállatkával- vírus van a kéken világító tégelyegben, úgyhogy előfordulhat hogy rajta múlik a jövőnk. Amúgy tényleg egyre kevésbé várós film…

 2. Szerintem felesleges kikezdeni a filmet, majd a mozi elhagyása után alkossunk véleményt.. emlékezzetek vissza pl az AvP2-re, fasza trailer után silány film.
  Én sokat várok ettől a filmtől. A trailer pedig szerintem nemrossz.

 3. Bocsi, de az ablakos ugrást már Jackie Chan eljátszotta sok évvel a Bourne előtt :-) Nem tudom melyik régi filmjében, de valami 4 kamerállásból volt visszalassítva a filmben.

 4. valamiért nekem is tetszik még mindig, bár az első trailer volt a legfaszább
  meg a másik jó tulajdonsága, hogy nem kell rá 1 évet várni

 5. Én azért örültem, hogy Jigsaw-t lehet normálisan már látni benne. Igaz, nem ilyen nyápickának képzeltem el, de majd meglátjuk!

 6. “Bocsi, de az ablakos ugrást már Jackie Chan eljátszotta sok évvel a Bourne előtt :-)”

  Asszem a Balhé Bronxban c. filmjében!

 7. a Bourne-os ugrásban nem az volta a látványos hogy átugrott egy ablakba, hanem hogy az operatőr is “ugrott” utána, és szerintem az Jackie-nél se, meg ebben sem úgy van, ergo nem is koppintás…

 8. Hát…Nekem – hogy őszinte legyek – nagyon bejött ez az előzetes. Már alig várom hogy láthassam a filmet!

 9. “Szerintem felesleges kikezdeni a filmet, majd a mozi elhagyása után alkossunk véleményt.. emlékezzetek vissza pl az AvP2-re, fasza trailer után silány film.”

  Szerintem meg a hetente kijövő több száz filmet nem tudod mindet megnézni, valahogy szelektálni kell. Minden szarra nincs idő, mert akkor a jókra nem marad. Asszem a csinál jobbat érv mellé beveszem ezt az “érvet” is a tiltottak közé

 10. Nekem ez alapján nem valami nyerő.
  A rómában jó volt az alakítása, de így a trailer alapján nem való ide a főszereplő szerintem.

 11. Egyetértek, annyi idő a világon nincs hogy mindent szart megnézz moziban, dvdn. Ettől függetlenül ha hasonló kritikákat kap, mint a pl Iron man, akkor bevállalom moziban. Bár erre nem sok esélyt látok trailer alapján.

 12. Hát ,ha ez olyan kritikákat kap mint az Iron Man ,esküszöm én leszek az első ,aki a moziba rohan :) !!!

  … de eddig nem úgy néz ki ,hogy ebből bármi jó kisülhet ! Gázos … visszasírom Thomas Jane-t :(

 13. Ha csak a mozin múlik mit nézek meg akkor megmondom nekem eléggé sok szabadidőm lenne. (Ja nincs TVm, szal ha este filmet akarok nézni akkor sajnos nincs sok választásom. Csak semmi illegális!!!)

 14. Ez a “széttárom a kezem és lövök célzás nélkül mindenfelé” már minden eksönmúvi kötelező eleme lesz?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.