Blockbuster Watch: Sötét lovag

Na, az a helyzet, hogy itthon 37 444 ember volt kíváncsi csak Budapesten az első hétvégén a Lovagra, meg a Jokerre, meg a Kétarcú emberre. A Begins buktája után ez bizony baromi jó adat szerintem.

Közben a Mamma Mia egyszerűen menetel tovább. Ki tudja hányadik hetében a 22 ezer nézőjével verte a 2. hetébe lépő Múmia harmadik részt, ami csak 19 ezer fő körül hozott. Ezzel a Mia már elverte az Indy 4-et és a Szex és NY-ot összebevételben itthon. Ez azért nagyon durva különbség Amerikához képest, ahol azért az Indy-nek még nem ért a közelébe sem. Az Abba dalos film így már a legtöbbet hozó film idén itthon.

human
írta
2008. 08. 14. 14:15
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Blockbuster Watch: Sötét lovag” bejegyzéshez

 1. Szüleim ismeretségi körében már szinte mindenki látta, az én ismerőseim közül is sokan. Többen mint a Batman-t!

 2. ( off: ez minden bizonnyal reprezentatívabb mérési módszer, mint a bevételi adatok mérése… :P )

 3. Én nem értek hozzá és majd jól megmondjátok nekem, de én minimum 2x voltam a Sötét lovagon. Akkor én most 2 embernek számítok? És akik szintén így cselekedtek?
  Szóval ez nem inkább jegyeladás akarna inkább lenni?

 4. azért a duplán nézők nincsenek sokan, elhanyagolható ebben a számban az a modnjuk 200 ember aki kétszer nézte

 5. én is kéccer láttam… :) valszeg egyébként télleg nem szignifikáns azok száma, akik kétszer, vagy annál is többször látták… ők a geek-ek, nem? :)

 6. kinn is elég nagy siker musical filmek szintjén, de azért a “rendes2 filmekhez más az aránya

 7. dimitrij! Nem reprezentatív, de ha már azok is csillogó szemmel mesélik, hogy látták a Mamma Miát (és mégegyszer elmennek rá), akikről tudom, hogy szökőévente egyszer mennek moziba, akkor ott valami nagyon gyanús. Ilyet még nem tapasztaltam, szinte minden ismerősöm megkérdezte: Láttad már? :O

 8. BlaiSeCT! Az ABBA musical sikerétől függetlenül, már korábban eldőlt, hogy a HSM 3 mozifilm lesz.

 9. S&N sztem elég rosszul időzített itthon, bár érdekelt volna, mert szegről végről néztem a sorozatot, de majd max dvd-n ledarálom.

  TDK alapjó! Sztem nem lehet hozzá mit fűzni.

  Mamma Mia. A név eladja. Sok buta ember, meg bemegy megnézni, habár középszerű lett, a kritikák alapján.

 10. Nem a név adja el, hanem olyan film, amire sok mindeki beül, mert széles korosztályt érdekel. Batmannek azért is sztem alacsonyabb a nézettsége, mert a nagymamák meg nagypapák kiesnek belöle, meg valljuk be, ha sok ismerőstől halljuk, hogy jó film, mi is kíváncsiak leszünk rá. (Mamám utoljára Star Wars-kor volt moziba, és kedden mégis elment a Mamma Miára… :_O) Ezért kell az embereket butának nevezeni, mert nem Batmanre ülnek be a moziba? Itt Sopronba hét terem van a moziba, és a Batman visszakerült a hármas terembe, pedig múlt héten jött ki. És mi váltotta le a hetes teremben? A Mammia mia. Az a tény, hogy a hat és nyolc órás kezdetű előadásokon többen ültek Mián, mint Batmenen.

 11. “..Batmannek azért is sztem alacsonyabb a nézettsége..”

  miért, alacsonyabb a nézettsége? :)

 12. Úgy értem volt alkalom mikor Mián többen ültek mint Batmanen este, de csak azért mert idősebbek inkább erre a zenés filmre ülnek be, mint a komolyabb Batmenre. Szal ettől még nem kell lebutázni őket. :_D

 13. na, elvileg tegnapi adatok szerint már 57 ezer ember közelében jár, majdnem kétszer annyian látták, mint a mamma miát.

 14. És szerintem ami a legdurvább adat. 1997 óta most először van veszélyben a Titanic első helye. Ugye 600M-el áll az all time box office elején, míg a TDK 452M-el már 4hét után a harmadik, de a második 77-es Star Wars gazdagon meglesz a hétvége után, hisz 461M-t hozott össze anno, ami nem különbség. (IMDb listán 3. 9.1ponttal, ami pazar)
  Süllyeszd el a Titanicot mégegyszer Dark Knight!!!

 15. Csak egy villámkérdés. Van valamilyen különösebb oka annak, hogy a jobb oldali “Filmek, amiket imádunk” rubrikában nincs ott a TDK?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.