Righteous Kill 16+ bemutató

Ez esetben nem azt jelenti a besorolás, hogy fröcsög a vér, egyszerűen csak felvillantják a nyelvi tudásukat a főszereplők (azaz káromkodnak mint az őrült). A film továbbra sem néz ki Heatnek, inkább csak egy sima nyomozós, de azért a két legenda talán alkot valamit jó akciók nélkül is.

18 hozzászólás a “Righteous Kill 16+ bemutató” bejegyzéshez

  1. mindennapos esti tévékriminek néz ki. DeNiro badass, Pacino kissé háttérbe van szorítva, szerintem rosszban sántikál.

  2. Nemtudom szerintem túl elcsépelt lenne ha a kettő közül lenne valamelyik,a gyilkos,de lehet,hogy csak én gondolom így.
    Tuti nézős annak ellenére,hogy valóban nem éreztet a trailer semmi rendkívűlit(kivéve,hogy De niro és Pacino egy filmben ismét,…oh yeah).De reméljük ez csak megtévesztés,és látunk valami igazán maradandót tőlük ismét.A Heat az egyik kedvenc filmem,egy örök klasszikus,számomra.

  3. Ha negyed olyan jo lesz mint a Heat mar nem jartunk rosszul. Ha mas miatt nem is, a 2 uriember miatt mindenkepp varjuk.

  4. Szerintem a Punisher.
    Tuti saját maguk ellen nyomoznak, de nagyon ütős a trailer!
    És Carla Gugino… jummy! :D

  5. DeNiro ahogy nézem sokáig élt kokainnal, azért ilyen zsíros a feje, miközben nem kövér, Pacino meg leharcolt csontember – ettől még kítűnő film lehet, remek színészóriásokkal. csak fura őket ennyire öregnek látni.

  6. mert a napokban írok kritikát és majd oda kéne nem egy random trailerhez ami elsőnek feltűnik azért.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.