Welcome to the jungle

A kintieknek már a nyakán a Death Race bemutató, így most felpörgetik őket ezzel a vérengzős trailerrel, amiben gagyi G’n’R szól (ami az utolsó akcióhősnek (vagy a t2-nek?) még jól állt a 90-es évek elején, de azóta eltelt már 14 év!) Ettől nem cool, meg laza lesz, meg kemény a trailer, hanem, hát majdnem az ellentetje. Viszont a vér fröcsög.

Itthon majd jövőre… szóval előbb lesz R5 mint mozipremier.

human
írta
2008. 08. 16. 01:51
megjelenés
60
hozzászolás


60 hozzászólás a “Welcome to the jungle” bejegyzéshez

  1. Azt aláírom, hogy nem igazán illik a filmhez a Guns’N’Roses zenéje. De azért nem gagyi az.

    A film nálam nem annyira várós, ha lesz rá lehetőségem megnézem, de nem fogom telesírni a párnám ha nem láthatom.

  2. Nos. Szerintem jó ez a trailer. Az más, hogy én sem várom annyira a filmet. A GN’R pedig király. Persze csak a 1993 előtti GN’R…
    Egyébként ha nem lenne minden szaros kocsmai zenegép tele a Guns-al akkor nem lenne olyan rossz érzésünk ezzel az agyonhallgatott számmal kapcsolatban. Én azt mondom, hogy ha nem ismernéd(Human) annyira ezt a számot, akkor még valszeg tetszene is, hogy a trailer alatt ez pörög. De persze ez csak egy vélemény.

  3. A trailer maga jól sikerült, a filmre annyira nem vagyok kíváncsi. A Welcome to the Jungle pedig minden idők egyik legjobb száma. Hmm..”gagyi”..

  4. Nos. Mivel én nem igazán ismerem a GN’R-t koromból kifolyólag, elégg bejött a zene is és a trailer is. A Film nálam város mert Jason Statham az egyik kedvenc színészem. Szóval remélem hamar itt az az R5 ha más nem.

  5. Tény, hogy Statam színész, na de hogy jó??Azt erősen vitatom.Ezek a macho szerepek még ugy ahogy mennek neki, de más műfajban elvérezne ő, a szegény ember Bruce Willise.

  6. “Tény, hogy Statam színész, na de hogy jó??Azt erősen vitatom.Ezek a macho szerepek még ugy ahogy mennek neki, de más műfajban elvérezne ő, a szegény ember Bruce Willise.”
    Mert Bruce Willis, aztán jó színész.Ne ne nevetess…XD
    Biztos nem nézem meg, már csak a rendező miatt sem.

  7. Az a szomorú, hogy ez a szám nem 14, hanem inkább 20 éves. Öregszünk, na :)
    Egyébként meg a dalnak nincs hibája, ide tényleg nem az igazi, a filmet meg majd megnézem, ha nem lesz más.

  8. Utolsó akció hős: AD/DC – Big Gun
    Terminator 2: Guns ‘N Roses – You could be mine

    Amúgy elég fura a gagyi kifejezést használni Guns ‘N Roses zenéjére :). Erről sokat tudnék írni, de nem teszem. Csak annyit, hogy nem mindenki szereti a ma domináns elektronikus zenét (ami nem is illet volna a trailer-hez), és a divat punk – emo tényleg gagyi zenét.

  9. Vector20:
    Megelőztél, pont ezt szerettem volna én is írni :)

    A film számomra egy újabb ticsung-ticsung tucatmovie.

  10. az a bűzös helyzet van, hogy 2008-ban nem a gnr, hanem statham a gagyi. értetlenül állok sztárolása előtt.

  11. Előszőr én is azt hittem, hogy nem fog illeni a trailerhez a GNR, de szerintem ez egy nagyon jól összerakott cucc.
    Van benne akció, “poénos” beszólások, robbanások, csajok, és persze az elmaradhatatlan mély trailer hang :) És szerintem _ehhez_ a trailerhez illik a Welcome to the Jungle…

    (jah és én sem értek egyet, azzal, hogy a GNR gagyi :))

  12. Szerintem nincs gond ezzel a trailerel, azon kívül, hogy milyen egy gagyi filmet mutat be…

  13. Welcome to the Jungle azon dalok egyike, ami ha egy várlatlan pillanatban fülsüketítően elkezd bömbölni a zenegépől, felkelek, s szomorúan távozom a kocsmából. :) Hasonló pl az AcDc – Highway to Hell – amitől olyan fásult és dühödt leszek, hogy egyszemélyes Hulkként akár egész civilizációkat tudnék elpusztítani. :) Bár az Axel Rose féle “nyinyinyinyiii” is képes hasonlókra…

  14. GNR nem volt rossz anno, bár igaz, Axl Rose hangját én is szívesen lekevertem volna párszor, de Slash legalább tudott gitározni

    a trailer jó volt, bár nem vágott földhöz, ettől még nem várom jobban, mint eddig, és eddig nem is nagyon vártam :)

  15. Jó zene, közepes trailer, szar film …

    A G’n’R minden ,csak nem gagyi !!! Most őszintén ,mennyivel rosszabb ez a szám, mint a Kyoto Motel vagy a Megaszar bármelyik felfedezettje :D ??? Az AC/DC – Highway to Hell-t is csak Ruzsa Magdi miatt utálom :)

  16. A GNR-től csak a bugyilehúzós számokat (Don’t Cry, November Rain) rühellem igazán, de azokat mocskosul.

    Ez a film meg ölég húgynak ígérkezik, a kokszáköröző Joan Allen ellenére. (Allen ellenére, heh. De jól hangzik kimondva.)

  17. Banán: azoknál nem rosszabb (senki nem állította), de nem is sokkal jobb. Nem tom honnanv eszitek hogy Tokyo Hotelt képzelünk a helyére. Én pl életben nem hallottam még TH számot.

  18. aki szerint a G’n’R gagyi, álljon sorba masszív seggberugdosáshoz :D
    érdekes hogy AZÓTA SEM volt olyan rockbanda akit szívesen hallgatnék egész nap.
    És a trailerhez meg mi más illene? Mondjuk Avril Lavigne is illene hozzá ritmusban, viszont lehet hogy akkor többen lenyelnék a nyelvüket a röhögéstől.

    Ez úgy kúl ahogy van, a maga modern grindhouse-stílusával együtt.
    End Of Comment

  19. mennyire durva, hogy érkezik néhány negatív vélemény a gnr-ról, és máris jön másik alternatívaként a tokióhotel meg a megasztár :D
    jelige: szart szarért? kb :) egyik nem lesz jobb a másik szarságától.
    bár a gnr tényleg nemrossz, vagy inkább csak nem lenne rossz, vagy unalmas, ha mondjuk instrumentális lenne. slasht még el is hallgatom, de akkor már inkább Velvet Revolver. :)
    mondjuk ízlésről vitatkozni élből baromság.

  20. nem tunik tul jo filmnek, de persze ennek a filmnek is keszul a gagyi Asylium koppintasa, a Death Racers, most komolyan, az egyetlen jo dolog a filmben Statham, meg ha nem veszik komolyan a dolgot, es grindhouse lesz, akkor oke, de Statham nelkul tuti nem neznem meg, akkor meg minek csinalnak gagyi koppintast?

  21. Aki azt mondja, hogy Statham csak akciószínésznek jó az nézze meg a Revolver-t vagy a London-t, meg fog lepődni :)

  22. Jó film lesz ez, mondjuk én bírom Statham-et meg szeretem azokat a tipikus agyatlan akciófilmeket, ami elé beülsz, kikapcsolod az agyad és másfél órán át jól szórakozol.

  23. Én lazán végignéztem a trailert a Guns zenével, s sztem passzol. A film is ilyen egyszer néződ lesz, de annak jó, mert így most sztem jól össze rakott cucc és a képi világa is tetszik!
    Amúgy lehet mégjobban illene ide valami keményebb zene, mondjuk a MetallicA-tól a Fuel! (hmm kár, hogy ezt az egy nagy kedvencet nem nyomták el Bécsben mikor kint voltam! XD

  24. Látjátok, ha nem szidtátok volna a GNR-t, akkor a kommentek fele nem arról szólna, hanem konkrétan a trailerről, kellett ez nektek. Amúgy szerintem sem gagyi, sőt, passzol is, max nektek épp nem jött be, szubjektív a dolog.

  25. ja, 88 és 92 között talán még nem volt az amikor megjelentek a lemezeik. mostanra kicsit idejét múlta… :) ja, és én a tréler egészéről írtam, azok a képek, ezzel a zenével, ez így elég harmatos… :)

  26. dimitrij
    aha, persze, a mona lisa is idejet mult, az aranypolgar is idejet mult…ilyen gondolkodassal…

  27. AZér azt leírni hogy a GNR gagyi elég merész! Van olyan hogy vkinek nem tetszik vagy nem jön át, de egy Beethovenre vagy Queenre se mondhatja azt vki sztem hogy szar.

    Amúgy meg ilyen filmek traileréhez pont ilyen zene kell, már unalmas hogy nem vállalják be trailereknél a rockot/metált hanem nyomatják az elektronikát.

    Hogy ON is legyen, én várom a filmet, sztem moziban ez jó kis kikapcs lesz.

  28. madcows: azért egy gun’s’n rosest meg egy mona lisa-t össevetni, ne is haragudj, de ezen csak röhögni tudok. :) ha szerinted a nevezett zenekar máig időszerű, akkor hallgasd, szerinem rég nem az… pedig ezen nőttem fel.

    egyébként miért nem mondhatnám, hogy szar? nem, egyik sem az a felsorolat közül, de az tréler, azzal a zenével, az gagyi. mondhatnám azt is, hogy szar, vagy hogy fos, legfeljebb nem értünk egyet… és akkor?

  29. “Amúgy meg ilyen filmek traileréhez pont ilyen zene kell…”

    szerintem pont nem. szerintem jó a rock, sőt, talán az egyik legjobban illő ehhez a műfajú filmhez, de ez pont egy cefet szar választás.

    ott a mártix első része, zömében rock zenék szólnak közben, és cefet jó, az ül, és üt, ez meg nem. ennyi…

  30. Azt próbáltam kifejezni, hogy ez két különböző értékelési szint (kéne legyen sztem). Egsrészt van az hogy tetszik vagy nem. Másrészt van egy vmennyire objektív megítélése a művészeti alkotásoknak.
    pl az Irigy hónaljmirigy szar, de van akinek tetszik; viszont amire talán madcows is célzott vannak olyan alkotások amire sztem nem mondhatja senki hogy szar(pl mert olyan emberi teljesítmény, amire csak kevesen képesek), esetleg hogy unja vagy nem tetszik neki.

    Azt meg végképp nem vágom, hogy mitől idejétmúlt a GNR. Bár lehet úgy jött le, de én nem vagyok egy fanatikus rajongó, de sztem el kell ismerni hogy letettek pár klasszikust az asztalra. Ugyanúgy ahogy ma is játszák/mutatják a Queent, Mozartot, Mona Lisát, A ponyvaregényt(hogy kicsit mainstreamebb legyek mint Az aranypolgár) a GNR-t is játszák és még fogják is egy ideig úgy tűnik.

  31. pontosan, en is erre gondoltam, en nem osszehasonlitottam vele, csak azt probaltam erzekekeltetni, hogy attol hogy nem mai darab, attol meg nem idejet mult, pelda volt csak, de ezt te latom nem ertetted meg, sajnalom…

  32. amugy lehet szeretni, lehet utalni a gnr-t, de azert elismeresre melto, meg ha nem is tetszik, mert pl van olyan film, ami nekem nem jott be, de elismerem, sorozatok kozul pl ilyen a Sopranos v a Sirhant muvek, amiket elismerek, de nekem nem tetszenek…

  33. hát, rockban örökérvénűő szerintem pl.: the doors, pink floyd, led zeppelin, ilyenek. a gun’s ettől még messze van… nem szar, mert télleg letettek pár jó számot, albumot, klippet, koncertfellépést azt asztalra (knoking on a heavens doors – f.mercury emlékkoncerten).

    ettől ez a tréler még gyenge, a zene nem paszol hozzá, és egyébként is, ennél sokkal jobb, a trélerhez illőbb rock számot is találhattak volna. anno a t2 esetében telitalálat volt a you could be mine. ez szerintem nem az. mona lisa ide, vagy oda. :)

  34. Elgoult Gn’R fan vagyok… mostanában inkább már csak Slash… de az nagyon… egyszóval, szerintem a guns az régen is jóvolt, és még most is az. Példának felhozom a mai napomat.

    Délután kis fizikai munkát kellett végeznem… és ment a rádió. Kívánság műsor, és egy kb. 12-13 éves gyerek ( több biztos nem volt, hang alapján) kérte a Guns-tól a Paradise City-t szóval még így a “mai korosztály” is simán ismeri a nagy zenekarokat. Igaz én se vagyok még valami vén, de azért a nagy legendákat nagyon is simerem… Ozzy Osbourne, Queen, Led Zep.,Metallica, Santana, és még sorolhatnám…

    És hogy a filmről is mondjak pár szót, szerintem jó lesz, én várom.

  35. Szerintem kikapcsolódásnak jó lesz. Azon meg ne vesszetek már össze, hogy most jó e a GNR vagy nem. A szám elment alá – én speciel felnyerítettem mikor beindult :) – de persze simán lehetett volna jobbat is választani. Pl: Hammerfall – Hearts On Fire.

  36. vacsad: és mondtam olyat, hogy gun’s szám? na ugye… azt írtam, hogy ezt a számot adták elő egy koncerten, és kurva jó volt… :)

  37. Hááát, azért a gagyi minősítést én kicsit erősnek érzem. Ehhez a trailerhez ezerrel király volt a Guns zenéje, bárcsak több filmben hallhatnánk ilyen király számokat. (persze itt lehet, hogy csak a trailerhez vették meg a zenét)
    Persze lehet, hogy csak azért mondom ezt, mert én még a 80-as évek akcióbuzija vagyok, akkor kezdtem komolyabban filmeket nézni, szóval nekem 1000-el bejött ez a kis összeállítás, igaz, vigyázni kell vele, mert ahogy néztem csupán két akciójelenetből volt összeollózva, az egyik nyilvánvalóan a végső akció, szóval egyelőre vigyáznék a filmmel, lehet, hogy nem is lesz benne több akció.

  38. Fingód sincsen öreg, hogy mi a jó zene, ami meg gagyi itt, az nem az igazi,legendás-felállású GNR ( örökzöld )nóta, hanem ez az ócska Mad-Max koppintásba hajló zs-színvonalú, robbantgatósdi, aminél lassan már M. Dudikoff is jobbat forgat.
    :)

  39. GNR gagyi, trailer jó, kis Carmageddon beütés, érdekes, hogy csak metálfanok vannak, gamerek meg nem…inkább lett volna alatta Fear Factory instrumentálisan, mint Carmába…gentlemen, start your engines…bár úgy tűnik, hogy ezt el akarják szexelni történettel…

  40. jah, mivel a Carma nem a 70-es évek beli filmből vette az egészet, ahogy ez a film is, csak ez beismerten remake, míg carma kredit nélkül nyúlt.


  41. Bocs, de GnR-re azt mondani, hogy gagyi…nevetséges vagy. Akkor remélem máskor Tokio Hotel meg 50 Cent, esetleg Justin Timberlake szól majd, vagy akármilyen színvonal nélküli baromság, az majd cool lesz. Inkább örülni kéne, hogy néhányan még normális számokat tesznek a trailerekbe.
    Out…

  42. látom a kommentek olvasására nem tellett. Nyilván Tokyo Hotelt halglatunk, ha nem GNR-t, hiszen csak az életzik a GNR-en kívül. HAHAHa

  43. Nem, csak tiszteletben kéne tartani a zenekart, ami a kilencvenes évek elejéig fantasztikus volt. Led Zeppelin, The Doors, The Who-hoz és stb. nem ér fel a Guns ‘N Roses, de gagyinak nevezni…bocs, de szerintem szánalmas tett.

  44. Absz egyetértek AD-am véleményével. Human vagy síkhülye vagy a zenéhez, és csak Modern Talking-on nöttél fel, vagy brahiból írtad be a GNR-es mellényúlásodat, akkor viszont elérted a célod. Azért ha legközelebb írsz vmit, kérdezz nyugodtan, vagy kapj elő vmi rocklexikont, és kicsit nézz utána az alapoknak. Hiszek benned, szerintem fejlődőképes vagy…candy ez rád it vonatkozik…

  45. én elfogadom h imádjátok és nem tartalak titeket kisebb embernek, ez fordítva miért nem megy? Nyilván Modern Talkingot hallgatok, mi mást, meg Tokyo Hotelt. Annyira egyformán reagáltok, elvakult rockerek.

  46. Szerintem is kicsit elvakultak, amiatt, hogy egyből azzal találnak be, hogy tuti Modern Talking-ot hallgatsz stb. Az viszont tény, hogy a Guns akkori munkássága nagyon is meghatározó, nagyhatású, és inspiráló a mai zenész generációra is. A klipp alá meg kinek tetszik, kinek nem. Ízlések és pofonok. Egyébként amiatt meg nem nem kéne Human-t támadni, mert nem jött be neki ez a szám a trailer alá. Attól még szeretheti a számot nem? Komolyan nem akkora szentségtörés az, hogy valakinek nem tetszik valamelyik Guns, Metaillica, Iron Maiden (szigeten király volt), Led Zeppelin, Deep Purple, Van Halen stb. szám. A magam nevében annyit tudok nyilatkozni, hogy én sem viselek el jópár számot a nagy öregektől, pedig elég erősen rock, metal, blues témákban érzem magam otthon (gitározok is, bár erre meg tuti valaki beírja majd, hogy ki nem szarja le, már sorry a káromkodásért). Most gondoljatok bele, mennyire egyhangú, sivár világban élnénk, ha mindenkinek ugyanaz tetszene. Attól szép ez az egész, hogy mindenki meg tudja találni a saját zenéjét, amitől teljesebb életet élhet. Nem kell senkit támadni az ízlése miatt. Az magánügy szerintem.Egyébként milyen zenét hallgatsz Human? Már bocs, hogy így rákérdezek… Gondolom nem Tokyo Hotel-t. :)

  47. A Guns N Roses úgy volt, van jó ahogy és kész…Remélem lesz még folytatás, bár a filmet nem láttam, de as szám alapvetőleg mindent visz:)
    ENNYIt erről:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.