29 hozzászólás a “Egy átlagos nap a Transformers 2 forgatáson” bejegyzéshez

  1. Én is a filmből készült screeneket várom – na meg ki nem, akit érdekel a 2. rész -, de nagyon yok ezek a képes infok, meg legalább így tudjuk, hogy valóban forgatnak, és lépésről-lépésre, egyre közelebb jututnk a várvavárt folytatáshoz.

  2. mellileg, meg pacekilag rendben van, de egy kicsit mintha csámpás lenne Megan kisasszony. :P

  3. hát srácok nem vagytok semmik… :D
    (dimitrij és makabanan)
    Itt fikázzátok szerencsétlen csajt, élőben megha találkoznátok vele, már attól elélveznétek, ha rátok nézne.
    erről ennyit…
    amúgy ez a Sia gyerek még mindig nem nyerte el a bizalmamat…
    Pláne Indy 4 után…
    De Megan kisasszony… No Comment :D

  4. “Itt fikázzátok szerencsétlen csajt, élőben megha találkoznátok vele, már attól elélveznétek, ha rátok nézne.”

    izé. ez most afféle magadból való kiindulás. sok jó nőt láttam utcán, bitos 1-2 rám is nézett, de még egy megan foxtól sme hiszem, hogy ilyen reakcióm lenne.

    (a “hehe, nekem nem jön be”-féle fikázásnál csak egy rosszabb van, az elvakult rajongó védekezése, aki nem tudja elhinni, hogy egy neki tetsző valakit más nem tart jónak.)

  5. szuper, személyeskedés, azt szeretjük, főleg h külön jelezve van a mehet gomb fölött, hogy ne cisnáljátok.

  6. off: mondjuk azt is ki lehetett volna szedni, ahogy ennek szerencsétlennek elsül a szája… végtére is az generálta az egész disputát.

  7. Szerintem semmi baj nincs Fox-al, attól h a fotón csámpásan áll nem biztos igazából is az! De tök mind1 akármilyen más nő lenne a helyében ugyanígy lenne aki fikázná azt is megszokhattátok volna…

  8. akkor az értemi fogyatékosok kedvéért: Megan kisasszonynak igen előnytelen az utolsó előtt képe. a képtől eltekintve figyelemre méltó adottságiai vannak nyak és köldök között az elülső oldalán, és az arca is kellemes benyomást kelt bennem. jó nő, csak az a kép elég szerencsétlen pillanatban kapta el.

  9. Megan frankó csaj, Shiát bírom már csak az Indy 4 miatt is, Michael Bay remek rendező, de a Transformers annyira nem nyerte el tetszésemet mint azt vártam, a 2. viszont úgy érzem robbanni fog…De ez csak egy megérzés…az is lehet hogy tévedek…

  10. madcows-nak van igaza, Egyébként hogy álljon föl egy ember egy seggig érő székből anélkül hogy így álljon a lába.

    ui.: nem vagyok megan fox rajongó csak k*rv* jó csaj, blokkolnám

  11. Azzal gondolom sokan egyetértünk, hogy a Transformers első része nem épp a mindent elsöprő színészi játékról vagy a fordulatos forgatókönyvről marad ismert.
    A két főszereplő egész egyszerűen megfogta az Isten lábát azzal, hogy 3 filmre aláírtak és slussz. A Shia-gyerekben csak a Disturbiában láttam némi halovány pislákoló fényét a minimális tehetségnek; azonban Fox kisasszony nem hogy színészkedni nem tud, de még szépnek se nagyon mondhatnám (lásd topless fotók korábban).
    Szóval ezek engem teljesen hidegen hagynak, sokkal inkább érdekelnének concept artok, infók a robotokró, tehát azon dolgok, melyek miatt el fogok battyogni a moziba és kiperkálom az ezrest a jegyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.