Képek a Me and Orson Welles-ből

A filmet Richard Linklater rendezi, és Wellest Christian McKay alakítja. A tini nézőket meg Zac Efronnal (HSM) próbálják becsábítani, egy valamennyire komolynak tűnő filmre.

A teenager is cast in the Mercury Theatre production of “Julius Ceasar” directed by a young Orson Welles in 1937.

Orson Welles felfedez egy fiatalt, és be is castingolja a filmjébe. Egyelőre ennyit tudni, legalábbis azok ennyit tudnak (én is), akik nem olvasták Robert Kaplow regényét.

Az utolsón a rendező is feltűnik, amint utasításokkal látja el színészeit. Vagy ilyesmi.

10 hozzászólás a “Képek a Me and Orson Welles-ből” bejegyzéshez

 1. Hát kíváncsian várom, hogy mi sül ki ebből.Richard Linklater az egyik kedvenc rendezőm ezért biztos nézős lesz.
  Kicsit off, de én a Boyhood című filmjét várom nagyon. 2001 óta forgatja és 2013-ban lesz elvileg a bemutató.

 2. Mi a francért próbálnak ebből a “zekefronból” színészt csinálni?!?! Maradjon meg a “hájszkúlmjúzikelnél”, aztán meg tűnjön el mindörökre!

 3. orson welles a kedvenc rendezőm, úh. kíváncsian várom, mi sül ki ebből. de tényleg.
  emellett pedig szintén szeretném mélységes felháboroodásomat kifejezni, h ezt a bsszantó kis taknyot szerepeltetik, főleg olyan filmben, amiben egyszer is kiejtik az orson welles-nevet. sőt, most h jobban belegondolok, ez ku*vára kiábrándító.

 4. Én még egy filmben sem láttam ezt a Zac srácot, szóval nem zavar, hogy benne van. Viszont ti a hozzászólásaitok alapján sok High School Musicalt nézhettetek, ha ennyire tudjátok, hogy rossz színész :) Nem baj az, ha a fiatalok érdeklődését megpróbálják felkelteni komolyabb filmek iránt is.

 5. babesz, sok high school musicalt én pölö nem nézhettem, mert eddig összesen kettő készült el. az testvérek között sem “sok”. másfelől meg – bevallásod szerint – te nem láttad még egy filmben sem, de pontosan tudod, miben szerepel. persze imdb, meg minden, de ezek szerint, ha vki látta őt, akkor csak a HSM valamelyikében láthatta… értem, értem.
  1ébként: lehet h nincs jetixed, de pl. ott nyomnak gyerekeknek meséket. na és ez a magyar nyelvű csatorna kb. minden hétvégén leadja az első és második HSM-et, amivel egy-két odakapcsolás alkalmával már sikerült találkoznom. na és ott láttam a taknyot, na és onnan tudom, h nem jó színész.

  utsó mondatoddal egyetérte… nék, ha nem gondolnám úgy, h a fitalok többségének (főleg akik a zekk célközönsége) gőze sincs arról, h ki az az orson welles. aha, vmi régi, unalmas, halott rendezőről szól a film, de benne van a zekk. ebből eddig ennyit lehet kidomborítani számukra, vhogy nagyon-nagyon távol esőnek érzem egymástól a két ember által képviselt értékvilágot, mondjuk így. (és itt welles-re gondolok, nem a színészre, aki őt játssza)

 6. Ejj, csak ne utálnám ennyire ezt a Zac Efron-t …

  Mennyivel jobb lenne már, ha ugyanezt a szerepet mondjuk Emile Hirsch játszaná.

 7. Nem akarom védeni a srácot, mert én is rühelem, de azért egy esélyt megérdemel. Van pár színész, aki gáz filmekkel kezdte a pályáját és végül a legnagyobbak közé került. Ettől jelen esetben nem kell tartani, de azért egy esélyt kaphat. :)

 8. Hát én is kiváncsian várom Zac miatt és hát biztos nem lesz annyira jó mint a High School Musical mert az a világ legjobb filmje a világ legjobb színészével(Zac EFron)..akinek még a hangja is tökéletes szal…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.