10 hozzászólás a “Ennyire érdekli a Transporter 3 készítőit az amerikai piac” bejegyzéshez

 1. Csak remélem, hogy azt az igazi, első részes hangulatot fogják hozni
  a második már kifejezetten bukta volt, itt meg ha jól látom, akkor egy kis Crankes beütést is kapott a sztori (időzítős karperec)

 2. Az első rész nekem is tetszett egyedi története miatt !Jason Statham most is oda teszi magát , pedig még a The Bank job hatása sem múlt el nálam

 3. nem csoda. nyitott a death race, de az is csak alsó 10M lesz a hétvégén. statham továbbra sem húzónév.

 4. Szeretem Statham bácsit, amint megláttam a trailert egyből nekem is az jutott eszembe amit like rolling stones írt. Reméljük jó lesz. Nálam város.

 5. T-baget enis csiptem, kíváncsi vagyok rá itt is :P
  Statham pedig – ha húzónév, ha nem – szintén bírom, bár azthiszem kereshetne magának végre valami több kihívással, es nagyobb várható sikerrel kecsegtető forgatókönyvet….

 6. csabu:
  Szerintem mindenképp elvállalta volna(el kellett vállania…), hiszen 2 rész után berakni, egy Staham-nél is “ismeretlenebb” színészt, hát az lett volna az igencsak nagy bukta.

  A szállíó filmeket pedig nem a sztori miatt nézik, akik nézik.Őrült akiózás, krva jól megkoreografált ökölharcok.Enyhe túlzások azért akadnak, autós részekről nem is beszélve.
  Nekem is város.XD

 7. Majd a Brazil melóval megint hoz egy picit a konyhára… Talán. A film meg város :) vagyis váróóóós :) Könnyű kis szórakozásnak néz ki mint az első kettő.

 8. Bizom benne, hogy az összes sz4r forgatókönyvet ezzel a manussal dobják piacra pár évig. Tuti velő leszek mindre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.