RocknRolla kezdés

A baromi jó főcímet nyomták a netre, amit Danny Yount készített. Fantasztikus munkák fűződnek a csávó nevéhez, például a Kiss Kiss Bang Bang főcíme, és most sem okoz csalódást.

Amúgy két trend figyelhető meg az ilyen plusz videóanyagoknál, és RnR a jobbikhoz csatlakozott: az egyik az első hét/tíz percét rakja a netre, ezzel amikor moziba ülsz akkor ásítást és popkornzabálást idézve elő, a másik meg cska a főcímét. A Juno is azzal villogott, és most a RocknRolla is.

human
írta
2008. 08. 25. 19:49
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “RocknRolla kezdés” bejegyzéshez

  1. komolyan, megint én kezdtem el szégyellni magam a swept away-ért és a revolverért…

    ebből akár jó is kisülhet és én vagyok a legnagyobb szószólója annak, hogy a rendező azt rendezzen, amihez kedve van (ld. r. rodriguez és a gyerekfilmek),de jó lenne, ha visszatérne a régi ricsi.

  2. szerintem a revolver tuti volt, ez meg…AWESOME!!! az egyik kedvenc rendezom (persze – pont a Swept Away-ert)

  3. Ejj, ezt de várom már!! És miért szidja (majdnem) mindenki a Revolvert?? Szerintem nincs azzal semmi baj, csak egyszerűen másabb, elvontabb mint a Blöff és a Ravasz…

  4. Guy Ritchie neve nálam sokat nyom a latba még gimisként láttam a blöfföt a moziban, és borzalmasan megtetszett, utána megnéztem az összes filmjét, amit csak be tudtam szerezni. Sajnos nem teljesit egyenletesen, de azért jópárszor elsült már neki a keze. Úgyhogy ez a film is várós, megnézem amint kijön!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.