Good trailer

És ez nem a minőségét, hanem a film címét jelenti. A Good jó emberekről szól a náci Németországban, akik fasiszták lesznek a környülmények hatására. Vagy valami ilyesmi. Viggo Mortensen is belép a pártba, de a Valkyrie más, és talán jobb is lesz ehhez viszonyítva. A Good trailer a tovább mögött.

human
írta
2008. 08. 26. 02:58
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Good trailer” bejegyzéshez

 1. nincsen ezzel semmi baj, lehet hogy csak a trailer van jol megcsinalva (ez is szubjektiv persze), de nekem tetszik… az is igaz, hogy Mortensennel nekem szinte barmit el lehet adni… :) A Valkyrie mas stilusu filmnek nez ki, mindketto jo lehet

 2. Egyébként Budapesten forgatták.. Volt is egy Jaason Isaacsos (Harry Potteres Luciussal) interjú. Sajna Aragornos maffiozó úrral (GYU , Keleti igéretek) nem volt. :D

 3. Jónak tűnik nagyon, de amire figyelmes lettem, hogy mennyire nem illik a sztori szerint németek ajkára az angol. Ezt németül kellene forgatni, ugyanúgy ahogy a Valkyrie-t is, úgy lenne teljesen autentikus.

 4. Nekem is ez ugrott be ahogy néztem a trailert. Vicces ahogy a fasiszta németek angolul magyaráznak egymásnak:)

 5. Viggo, Viggo!? Hol jártál te az elmúlt 30 éves karriered alatt, egy olyan ugródeszka után mint az Indián vér, amiben Sean Penn irigyelhette szerepedet és adottságaidat amelyekkel a keze alatt bemutattad milyen a tökéletesen esendő elborultság!? Hol voltál az azt követő évtizedben, hogy csak Aragorn egysíkusága szabadíthatta fel a benned szunnyadó erőt és tehetséget!? Hol volt az én szemem, ami a Gyűrűk Urában sem fedezte fel elismerően adottságaidat!?

  Ma, már túljutva életed felén szívből kívánok kitartást azon jóizlés mellett, amelyet felmutatsz szerepről-szerepre. Lassan meggyöződésemmé teszed azt az elképzelést, hogy a következő generációk nem csupán hobbit-félszerzet sikereidre, hanem meggyöző energiákkal átitatott alakításaidra is hivatkozni fog.

  Csak így tovább Aragorn!

 6. Lehet az én történelem tudásom hiányos, de miköze a Fasizmusnak (olaszország) a Nemzetiszocializmus-nácizmus-hoz (németország)? Hasonlít úgyan a két nézet, de nem azonos. Szóval “nácik, akik fasiszták lesznek”? A film biztos jó lesz, de fogadni mernék, hogy az “egyre erősödő fasizmus” miatt érezték már úgy, hogy csinálni kell egy ilyen mozit. Ja és persze, hogy kihagyhatatlan momentum (ha jól láttam/értettem) a “kristály éjszaka”.
  Vajon moziban is vetíteni fogják (netalántán kötelezővé is teszik-lol-)vagy csak DVD-n jön ki?
  /az admintól előre is bocsi, ha megint valami sz..t írtam volna/

 7. Egyetértek Yakhead-del, és nem hiányos. Németországban nemzetiszocializmus volt nem fasizmus. Véleményem szerint egy olyan film amiben “sztárok” vannak és történelmi eseményeket próbálnak feldolgozni nem sülhetnek el jól. Viggo Mortensennel semmi bajom, sőt. A Valkűr is halálra van ítélve. Eleve, hogy Mr.Szcientológia játssza a főszerepet, akinek fogalma nem volt ezekről a dolgokról mielőtt elé nem tolták a forgatókönyvet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.