12 hozzászólás a “Sasszemként kell figyelni, mert csak 30 másodperces az új TV-spot” bejegyzéshez

  1. Nem tűnik rossznak, DE van olyan jó ez a Shia gyerek hogy mostanában minden 3. filmben ő főszerepeljen? Szerintem simán idegesítő, még a Disturbiában elment, de a többi filmben amiben szerepelt…miért pont ő? Engem kifejezetten idegesít, nem tudom miért, biztos most ő a nagy “ideál” meg a legnagyobb fiatal tehetség,meg minden, de akkor is, nálam minusz pont ha megjelenik. De ezzel biztos csak én vagyok így.

  2. nagyon kiváncsi vagyok erre a filmre, mert bár az eddigiek alapján semmi extrát nem tud (egy kis mátrix, egy kis 24, egy kis fülke), azért még kisülhet belőle egy jó kis pörgős, hangulatos múvi

  3. Számomra olyan furcsa ez a Shia iránti általános ellenszenv (nem feltétlenül itt). Ezt így mi váltotta ki? Már kezdettől fogva nem értettem, hogy miért nem tetszik a pofája olyan sokaknak, holott nem egy rossz színész.

  4. Leonardo DiCapriora is sokan fújtak a Titanic után, aztán most meg nem, hiszen kiderült (a korábbi filmjeiből persze már kiderült előbb is…), hogy jó színész és színvonalas fimekben szerepel. talán Shiaval kapcsolatban is ez lesz (^-^)

  5. DiCaprióra visszatérve.
    Nem kedveltem soha a gyereket, de a Véres gyémánt, és a Tégla c’ film után iszonyat nagyot nőtt a szememben.
    Ma már az egyik legjobbnak tartom a szakmában.
    A Titanicban sem volt rossz, csak ott elhúzták a sztorit másfél órás Lamour-ral.

  6. A tv-spotból látszik, hogy lendületes akció-mozi lesz, csak a befejezés a kérdés – és az eldönti, hogy jó lesz-e vagy sem – vajon mint pl. a The Happening-et elbasszák-e, vagy mint pl. The Usual Suspect-et nem?!

  7. Múltkor a Hellboy 2 előtt láttam egy előzetest erről a filmről. Ott elég dúrván ütött a gigahangfalakkal, szal tuti moziban kell megnézni.

  8. Bence! Nálam meg plusz pont ha ő van egy filmbe, nekem szimpatikus…. És ugyanígy vagyok Dicaprioval óriási színész!

  9. Hehhe nem értem hogy jön ide Dicaprio, ő szerintem egészen más filmekben utazott a pályája elején mint Leböff vagy ki, Shiat inkább egy orlando bloomhoz hasonlitanám, csak mert ő is idegesít, Dicaprio rendben van és rendben is volt …úgy nagyjából, nem egy jó filmben alakitott igen-igen jól.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.