Itt vannak a robotok

Természetesen csak autó formában, mert hát átalakulni csak CGI segítséggel tudnak. Mellesleg az egyik forgatókönyvíró azt nyilatkozta, hogy tényleg több pénzt kaptak mitn az első részre, és jobban is tudnak élni vele, mert már jobban tudják “kezelni” a robotokat.

18 hozzászólás a “Itt vannak a robotok” bejegyzéshez

  1. Képek alapján nem tudtam eldönteni, hogy Halálos Iramban X-edik részéből vannak a képek, vagy valóban a Transformers 2-ből. Nekem tetszenek a járgányok, bár a harmadik képen azt a verdát nem is ismerem fel. Nem baj, az amúgy se tetszik. :)

  2. Az a 3. képen csak nem Jazz !Úgy néz ki, mintha lecserélték volna a Pontiacot egy Selene koncepcióra. Ezek szerint Jazzt összerakta végül Racsni. Mondjuk az IMDB-n a neve mellett csak egy “pletyó” felirat van. Jó lenne, ha a 2. részben többet szerepelne, elég érdekes karakter volt a képregényben is. Ja és persze hadarhatna ;)!

  3. Jazz-nek én is örülnék feltéve ha folytatják az 1. részben elkezdett karakterét,ott egy jó arc robotnak ismerhettük meg,aki nem parázik rá a dolgokra :)
    Nézős lesz!!!

  4. szerintem nem hozzák vissza jazzt – akkor kevesebb lenne a bevétel a merchandisingből mintha egy full új karakterrel lennének tele a játékpolcok :)

  5. Reméljük, reméljük, hogy Jazz bekktér! Karakteres karakter, jól illik a csapatba, na meg favorit, bár kötve hiszem, hogy pusztán a my kedvemért bekktér.. =)

  6. jazz az sztem is. eredetileg úgy van, hogy “újraélesztik” őt a szikra segítségével amit nemjuteszembe kiből szedtek ki, és mivel ugye szétszakították, újra is lesz modellezve az újraélesztése folyamán, amit Rachet hajt végre.

  7. NFR: de hamradnapra feltámadt XD
    Most komolyan Jazz az, vhol már írták hogy visszatér…

  8. Szikradarad + Racsni medic skill + emberi help = Jazz reborn! Ha az autó valóban Jazz, akkor az egy fokkal jobban hasonlít regénybeli alakjához, de a fehér alapon kék csíkok még hiányoznak.

  9. Akárhogy is van, ez az autó már jobban illik a többi nagytestű járgány közé, mint Jazz régi Pontiac teste, ami lássuk be elég kicsi volt Optimus mellett XD Én is szeretem Jazz-t a karaktere és a szövege is nagyon odavág. Remélem valóban visszahozzák, és az utolsó képeken látható autók lesznek a női egyedek? Mert úgy hallottam a 2. részben már azok is lesznek. Akármi is lesz, az biztos hogy az első nagy favorit.

  10. jazz nem egy fehér porse? na mind1 muszály h benne legyen a folytatásban. kiváncsi vagyok h megjelenik e sokkoló vagy mondjuk az 5robotból-1nagyrobottá-összeállós-szerkesztett-autobotok :P ha jól emléxem ilyen is volt a képregénben

  11. Tosio: elvileg az lenne (és badass-ebb is lenne úgy), de a Transformers film mögött kőkeményen ott áll (legalábbis az első részben) a General Motors, mint szponzor, ígyhát Pontiacnak kellett lenni.
    Ez a szponzorság viszont ahogy látom megdőlni látszik, tekintve, hogy a kis narancssárga egy Scion, ami a Toyota fiataloknak szóló márkája. A zöld nem egy Aygo?

    Ha hülyeséget beszélek, sikítsatok (mert az előbb is majdnem elkezdtem sipákolni a Saleen-ről, csak visszaolvastam).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.