42 hozzászólás a “Nem hisszük el mert annyira szarul?” bejegyzéshez

 1. DEZSAVŰ!
  Csak nem ugyanez volt a teaserben? Remélem nem erről fog szólni a film végig…

 2. remélhetőleg úgy, hogy tényleg meghal mindenki és vége lesz ennek a saw legacy dolognak.

 3. azt hiszem még kibírom pár évig, hogy nem kell saw dvd-t venni.

  eddig a négyes díszpakk tuti, de ha az ötös is tartja a színvonalat, akkor még hozzácsapunk 10 dollárt a kerethez.

 4. ha hoz nemi let a konyhara, akkor tuti lesz hatos, ugyanis mar a harmadik utan 6 reszre gondolt a studio

 5. Az első rész eredeti volt, csattanó is oké volt. Azóta az a bizonyos szinvonal részről részre halványodik.

 6. Fiti-vel egyet kell értenem az 1. és a 2. rész amira azt modnom hogy télleg jo volt, a 3. sem volt rossz de vesztett az erejéből és a gépek ötleteségeiböl, a 4. az nagyon rossz volt csoda, hogy lesz 5…

 7. Az első sem volt teljesen eredeti, ugyanis az alapötletet a Mad Max-ből van. A végén a csávónak le kellett vágnia a lábát ha nem nemakart felrobbanni.

 8. kiderül, hogy egy kutya áll a háttérben és ő mozgatja a szállakat, mint a silent hill 2-ben :P

 9. Fiti: mar az elsonek a csattanoja is total ertelmetlen volt. illetve fogalmazzunk inkabb ugy, h az elso csattanoja total ertelmetlen volt, a tobbit (meg?) nem lattam.

 10. sokan szapulják a Fűrészt, de hogy nincs jobb horror mostanában a piacon, az is jellemzi a szakágat… (Strangers meg Mirrors még azért nézős)
  a Fűrész bármelyik része jobb volt, mint egy XXI. századi tucathorror…

 11. Seraphin
  ez viszont igaz, a Jason vs Freddy 2-t is mindenki(?) ugy varja, mint a megvaltast, mert manapsag keves a horror, mert a studiok mindig csak nyerni akarnak, es mindent pg13-ba akarnak leforgatni…

 12. amúgy az igaz, hogy még mindig a legjobb horror mostanában, mivel nincs jobb. de az egész múfaj annyira lent van már, hogy az vmi hihetetlen :(

  amúgy nekem az 1 és a 3 volt a favorit (a kettő vmiért nem jöt be annyira) de a 4 már marha gyenge volt :( remélem javítanak a dolgon vmit.

 13. “sokan szapulják a Fűrészt, de hogy nincs jobb horror mostanában a piacon, az is jellemzi a szakágat…”

  nem usa filmeket kell csak nézni, és rengeteg jó xxi. századi horrorra lehet bukkanni. a legszarabb is jobb, mint a fűrész… el se hiszem, hogy már 5 készült belőle…

 14. Szerintem Chuck Norris irányít mindent!

  dimitrij-nek igaza van! Európai horrorok, meg néhány, de tényleg csak néhány ázsiai, bőven lepipálja a fűrészt. De a SaW 1 nekem eléggé bejött, a többi az úgy szar ahogy van, de azért ezt is meg fogom nézni!

 15. a South Park-os vonalat folytatnám, lehet, hogy egy Dawson és a haverok-os irattartó irányít mindent?!

 16. Nem azért, de a szapulók figyelmébe ajánlom, hogy az első csattanójához nyugodtan odacsaphatjuk azt, h tulajdonképpen a szálakat mozgató főgonosz, jigsaw végig ott volt a két főszereplővel együtt a szobában. Én ott dobtam el az annak idején.
  Persze be kell ismernem, a többi rész színvonala nem hozza az elsőét.

 17. na, a fikázók miatt gyorsan megnéztem újra a 2-3-4-et, és osztom Seraphin véleményét, a fűrészek messze kiemelkednek a mostani horrorok közül, az 1az alap, akkorát nem üthet egyik folytatás sem, de jóval az átlag fölött van mind.
  szval én örömmel várom Jigsaw újbóli eljövetelét.

 18. csak hat a francia horrororkat igen ritkan szinkronizaljak le, es feliratosan nincs kedvem horror filmet nezni…

 19. Madcows, szar érzés lehet, komolyan.

  Azért ha aszongyátok, hogy a Fűrész kiemelkedik a friss amcsi horrorok közül, az olyan, mintha azt mondanátok, hogy a lószar kiemelkedik az egérszarok közül.

 20. Kiskisé a pont:)

  Az összes (MINDEGYIK!) Saw logikai hibáktól hemzsegő hatásvadász gagyi. A nyitó rész se több mint vakok közt félszemű. Ne kelljen már meghajolnom csak mert filozófia mellé van rendelve a horror, ami Ráadásul sorozatosan önmagának ellentmond. Nem szabad többnek tekinteni mint egy sikeres üzleti befektetést.

 21. ki a f*sz kert teged ilyenre? senki, van akinek tetszik, van akinek nem, ilyn egyszeru, senki nem kenyszeritett, h nezd meg, es szeresd…

 22. még mindig arról megy a vita, hogy melyik rész jó melyik nem? 5 év alatt rájöhetett volna már mindenki, hogy nézi-e vagy sem

 23. A Fűrésszel az a baj, hogy legfőképp a trancsírozásra épít, ezért az első rész után a többi már nagyon erőltetett volt (az első is csak egyszer volt nézhető az is csak azért, mert sokkoló volt a véres jelenetek miatt, és azt sokan szeretik). Látszik, hogy csak a pénz miatt csinálják, lassan már heti sorozattá válik (úgy mint anno pl. a Freddy Krueger, bár az más műfaj), de új dolgot már nem tudnak belőle kihozni, csak annyit, hogy egyre gusztustalanabbak az elhalálozások, és egyre nagyobb baromság a története. Bár lehet, hogy velem van a baj, mert nem szeretem a trancsírozást, helyette inkább félni szeretek (Pl. Ragyogás).

 24. Vicces, de a Fűrész filmek az egyetlen filmek (micsoda képzavar) amiket semmi pénzért le nem töltenék netről idő előtt, mert nekem eddig mind a négy részt élmény volt megnézni. Mindíg lázasan vártam, és már fel-le pattogtam, mikor engednek már be a terembe! :D Tudom, hogy most is így lesz! :D

  Mindenesetre elismerem: a sorozat görbéje lefelé ívelt eddig, bár számomra inkább hullámzó tendenciát mutat. Az 1. zseniális, a 2. sem rossz mert a Jigsaw-Matthews szál viszi a hátán, a 3. jobb mint a 2. de rosszabb mint az 1. és nagyon tetszik az elején, hogy közvetlenül ott folytatódik ahol a 2. véget ért. A 4-nél kicsit már fintorogtam a moziból kijövet. A vége-csattanó közel sem ütött akkorát, mint az előző részekben. Már a 3-ban sem lestem akkorát, de a 4-ben aztán pláne nem. Valamint nekem a 4. storyline-ja helyütt már követhetetlen volt. Ez volt az első olyan rész, amit nem fogtam fel teljesen első megnézés után.

  Egy szó mint száz, tudom, hogy sokan már egyáltalán nem várják a filmet, hogy sokan csak újabb bőrnek tartják, színvonaltalannak… valahol én is ezt érzem amúgy. De kinek a pap, kinek a paplan… Én várom! :D Semmi sem tarthat vissza, hogy ismét átéljem azt, amit már átéltem négyszer! :D

 25. mindeni szapulja a Fűrész sorozatot…én is megtettem már…de fogadok, hogy akik lehordják a filmet, azok is meg fogják nézni…mint ahogy én is

 26. Én csak az első részt láttam eddig, és egynek elment. Egy dolog volt ami igazán ütött benne, a Fear Factory-nak a Bite The Hand That Bleeds című száma. Nekem nem nézős. De a poszter azért nem rossz.

 27. Sokkoló véres jelenetek?! Ugyan már:-)
  Ennél még egy disznóvágás is jobban megüti
  az ingerküszöböt (főleg, ha te bököd a “malackát”).

 28. enyhén spoileresnek érzem a képet, csak nem a jigsaw ez itten, kérem, és az ő végét nem hisszük majd el, h milyen lesz…?

 29. Azért ennyit ne képzelj hozzá szerintem egy poszterhez… Nem lesz ennek még vége… Mellesleg ez nem Jigsaw, hanem Hoffman nyomozó, akinek Jigsaw utolsó üzenete szólt (amit a gyomrából szedtek ki).

 30. Disznóvágás? :D:D:D Hova keveredtem?:D

  Amugy a film nagyon joooooo :) Legalábbis nekem tetszett, már alig várom a Januárt, hogy mizoban is láthassam:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.