16 hozzászólás a “Transformers 2 forgatási videó” bejegyzéshez

 1. Bizony vannak, de szerencsére ahogy ez a videó is mutatja a TF igene jófajta valós robbantásokat tartalmaz, csak úgy mint az első rész.

 2. Huhh, ez durva, mekkorát repült az egyik autó. Állat. Mondjuk az első rész forgatási videóját láttam, kb fél órás volt, ott az egyik kocsi az épület oldalában kötött ki, olyan 2-3 emelet magasságában, az nagyon ott volt. :)
  Nagyon szeretem az ilyen videókat, remélem lesz még sok.

 3. A South Parkban van egy jo Michael Bay parodia, jol jellemzi a filmjet:
  “Kezdjük ott , hogy építünk egy nagy felhő karcolót és és van egy nagy szörnyünk . Majd innen edgy nagy Raaaassss ! ÉS ez olyan , mint Kraaaaaaawwwww ! És égnke a motorok miközben helikoptereket ugratnak át ….
  Egy óráisi fúró fölött elveszítjük az irányítást és ez olyan , mint Brrrraaasssssssssss ! És óriási tankok lőnek Dinoszauruszokat ! Kraaaaaaaawwwwwwwwwww ! Kraaaaww !! Puuuuu !

 4. Ugyanez a párbeszéd lezajlik M. Night Shymalannal is, csak a felét elfelejtettem. Akit érdekel az nézze meg a South Park imegination-land című 3 részes szösszenetét…Rohadt nagy!

 5. baromira nem érdekes, mert itt a Transformers van vazz. És baromira unom már a Bay flamet annak ellenére h én sem kedvelem túlzottan így az új évezredben.

 6. Csak hozzanak már össze egy normális történetet, és ne fél méterről vegyék a robotokat, akkor minden rendben lesz.

 7. Obi1: dehogynem; sok helyen azért nincs annyi pénz mint itt – only DVD filmek, TV sorozatok… Itt meg van pénz rendes CGI-re, effektekre és valószínűnek tartom, h a felvett anyagon is majd lesz elég komoly utómunka; legalábbis az első részből kiindulva.

  Az is dúrva, h lezárták azt a soksávos pályát; jó lenne már Pesten is egyszer ilyet látni. Autós üldözés és robbanás vhol a város közepén, körülötte meg orbitális dugó. Priceless:-)

 8. Supul_Et_Flow
  hehe :D Monty Phyton Rulzz!

  Human
  Most nem szemelyeskedni akarok, nem is varok valaszt, csak megjegyzem, h mondjuk egy Far Cry plakat alatt a kommentek 90%-a uwe boll szapulas…erdekes…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.