24 hozzászólás a “Az amerikai Szállító 3 poszter” bejegyzéshez

 1. Tetszik a poszter, jól sikerült.. Remélem a film is jó lesz.
  Inkább az első részre hasonlítson mint a “jajnemár “második részre

 2. faja az a kékes cucc ott középen. nekem mindegyik transporter tetszett nem voltak rosszak remélem ez se okoz csalódást

 3. Azért persze mert általában nem sok embert érdekel egy agyatlan, véres, lövöldözős és őrült autóversenyes film. Kritikák persze lehúzzák de olyan kritikus még nem született aki élvezne egy ilyen filmet szóval kb. ezt vártam. IMDB-n meglepően jól áll szóval továbbra is várós. És hogy ne csak off legyen, Szállító 1 jó film volt, a 2 viszont röhejesen szar. A 3.at azért várom de remélem inkább az első színvonalához térnek vissza.

 4. “mért persze, hogy bukott a death race?”

  inkább azért persze, mert statham legtöbb film megbukik.

 5. “Kritikák persze lehúzzák de olyan kritikus még nem született aki élvezne egy ilyen filmet szóval kb. ezt vártam.”

  mondjon jó nagy hülyéket, hétvégére is kell. human nem élvez egy filmet sem? te nem élvezel? aki véleményt mond, az már kritikus.

  nézzük csak.

  Reviews Counted: 106 Fresh: 42 Rotten:64

  42 pozitív, 64 negatív kritika. az a 42 kritikus miért élvezte a filmet? legalább ilyen értelmes helyeken, mint ez a blog, felejtsük már el, hogy aki véleményt mond egy filmről az nem ért hozzá és minden jót lehúz. egyszerűen csak ízlések és pofonok. miért hiszi mindenki., hogy ami neki tetszik, az mindenkinek tetszik. lehet, hogy sz*r azz ízlése.

  “Szállító 1 jó film volt, a 2 viszont röhejesen szar.”

  nocsak. te meg a szállító 2-t húzod le, te sem vagy különb.

  az imdb-n a death race 6.6/10, de még fog lejjebb menni, hiszen mindig ez a trend. a transporter 2 6.1/10. no komment. (egyébként tényleg nevetségesen rossz volt, ezzel tökéletesen egyetértek.)

 6. Félreértesz winnie, nyilván nem a Humanhoz meg hozzánk hasonlókra gondoltam. Persze oké, aki véleményt mond az már kritikus de most konkrétan hivatásosabb kritikusokra gondoltam, nem azokra akik mondjuk rottentomatoes-ra írnak vagy éppen ide vagy IMDB-re. A 6.6 azért meglepő nekem mert kb. 1 ponttal alacsonyabbra számítottam és, hogy majd olyan 5 pont körül áll meg. Amúgy meg ha egy kritikus /mármint egy olyan akinek az a munkája/ azt írja, hogy a Death Race-t csak az élvezheti aki retardált akkor azt hadd hülyézzem már le. :)

 7. Mondjuk tényleg erősen túloztam csak kicsit felhúzott, hogy egy cikkben simán retardáltnak neveznek mert érdekel egy film.

 8. “nem azokra akik mondjuk rottentomatoes-ra írnak vagy éppen ide vagy IMDB-re.” a Rotten az országos lapokból szedi össze a kritikáit, szal ebbe a 106 Fresh: 42 Rotten:64 bennevan a NY Times az La Times meg ilyenek.

 9. Szeretjük Statham-em, szeretjük a szállítót, szeretni fogjuk ezt is (remélem). És nekem a 2 is nagyon tetszett, annak ellenére, hogy az 1 jobb volt.

 10. ha egy autóversenyzős film nem véres, lövöldözős, meg őrült, csak szimplán agyatlan, akkor meg olyan lenne, mint a Halálos iramban sorozat, azt meg senki nem várhatja el Stathamtől, hogy csak szimplán pénzért vállaljon el szarokat. Gondosan kiválasztja mi áll jól az imidzsének, a Death race tökéletesnek tűnik, ha bukik a film, mégjobb. :))

 11. Ez igen jól sikerült poszter szerintem. Legalább is nekem bejön! Én is inkább első rész párti vagyok, a kettő szerintem túl nagy kamu lett. Ha ahhoz az irányhoz térnek vissza, mint az egy, akkor nagyon jó sülhet ki belőle.

 12. Andree, az h vki “hivatasosabb” kritikus nem jelent onmagaban masfajta izlest. Legtobbszor azert szeretik a “muveszibb”, egyenibb vagy akarmilyen filmeket, mert spec filmesztetikan vegeztek mondjuk es eleve olyan a hozzaallasuk a filmekhez, mint mondjuk egy festmenyhez. Nem feltetlenul szorakozni akarnak rajta, hanem gondolkodni, ilyesmi. Ettol fuggetlenul siman lehet olyan aki szereti a porgos akciofilmeket es nem csak Tarkovskij filmjeit nezi megszallottan, izlesek es pofonok, de tenyleg am!

 13. Nekem a Statham filmek közül a Blöff és a Ravasz az agy jött be. Sztem nem kéne nagyon erőltetnie ezt a filmsztárrá vállást, hanem inkább pár angol filmet vállalni helyette.

 14. Nagyon hasonlít az 1 rész plakátjához: ott is fura pózban ugrik fekete fehérben 2 fegyverrel, van rajta kiccsaj és egy kocsi (bár az bmw). Csak itt kék cucc az elsőnél vörös lángok.
  Ettől eltekintve jól néz ki.

 15. Csak nekem tűnik úgy mintha túl ki lenne fehérrel húzva baloldalt a feje?
  Am. az első rész volt jó a másodikat nem bírtam végignézni.. remélem ha nem is lesz jobb az elsőnél de a másodiknál jobb lesz.

 16. Hello!

  Nem A8-as van benne hanem S8-as!!!! Durvább jeleneteknél van régi A8-as amit szerintem rendesen benéztek mivel az még nem a teljes pajzs orrú.:D

 17. Hi,
  én ma néztem meg a szállító3-at. Igaz franciául, mert itt élek :-)
  Na szóval a film nem volt nagyon rossz, bár azért egy kicsit többet vártam, DE a főszereplő nő, hát az szerintem a világ legellenszenvesebb és idegesítőbb karaktere. Én “Frank” helyett lettem volna, az első 5 perc után leütöttem és berekatam volna a csomagtartóba, hagy gondolkodjon a világ dolgain.

  5/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.