A Wanted 2-ről

Mivel R besorolása ellenére is siker volt a Wanted, így a folytatás egyértelmű szinte. Az egészben az a pláne, hogy Mark Millar adja meg az alapot a Wanted 2-höz, aztán majd maximum eldobják az ötletét. Neki továbbra is tetszik a Wanted film (vagy nyugodtan alszik ha bárkinek hazudnia kell), hiába nem volt sok köze a képregényéhez. Viszont azt kijelentette, hogy ő hamar ráun a dolgokra, így képregény változatban semmiképp nem fogja folytatni azt a másik, papír változatú Wanted sztorit.

Ha most nekiülnének a filmnek akkor talán jöhetne 2010-ben, szóval majd meglátjuk mikor köszöntenek be a folytatással, de azt tuti nem holnap lesz.

human
írta
2008. 08. 31. 22:44
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “A Wanted 2-ről” bejegyzéshez

  1. Ebből még lesz folytatás!??

    Életem legrosszabb filmje a Wanted. Nem ajánlom senkinek!

  2. Jo hirek!:) Remelem az “elso resz” sikere utan Bekmambetov most meg jobban szabadon engedi a fantaziajat!

  3. Az első mint Wanted film borzalmasan sz*r volt, de elvonatkoztatva a képregénytől, egy egész nézhető agyatlan és látványos értelmetlen akciófilm volt, szóval jöhet még belőle :-)

  4. “már az elsőnek sem volt cselekménye.”

    ez szép meg jó, de akkor nem láttál igazi cselekmény nélküli filmeket, melyeket a wanted simán leköröz cselekményben. oké, tudom, hogy a f*ka az alap, de ha valami nem jön be/bejön, akkor is lehet objektíven értékelni azt, ami nem ízlés kérdése.

  5. Nekem az első bejött, pont azért, mert szeretem az olyan filmeket, amiben tök lehetetlen dolgokat művelnek. Fantázia, fantázia…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.