Johnny fiú tagad!

Ennyit a ki tudja honnan jött idióta pletykákból. Még egyszer mondom, a WB akarja a Batman folytatást, de Nolan még egy tervvel sem jelentkezett, nemhogy már casting pletykák szivárognának ki…

Tehát. Johnny Depp azt mondta egy rádióadásban, hogy ő is csak a neten hallotta az új szerepéről a hírt (tehát kamu), de fun lenne megcsinálni (ha megkeresnék és ha beleférne a idejébe lehet elvállalná). Remélem a zárójeles magyarázatokkal már végképp nem érti félre senki. Az úgy hallottamozást meg lehet befejezni.

human
írta
2008. 09. 01. 12:57
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Johnny fiú tagad!” bejegyzéshez

 1. Johnny Depp minden szerepében megállja a helyét, valószínűleg egy Batman mozi során sem csalódnánk benne. Én személy szerint örülnék, ha kapna egy szerepet a következő filmben.

 2. Nagyon jó lenne, ha Depp lenne Riddler, dehát biztos nem ő lesz. Emlékszem régebben Paul Bettany-t is elkönyvelték a neten Jokernek és ő is ezt mondta h ő is csak a neten hallotta h ő lenne Joker, de mókás lenne.

 3. “de Nolan még egy tervvel sem jelentkezett”

  Magyarul nemcsak ezt a Deppezést kéne jegelni hanem a Rébuszozást is, az se biztos hogy ő lesz a következő film gonosza, van még egy csomó Batman ellenfél aki megállná a helyét a vásznon, én nem feltétlenül a Rébusznak örülnék a legjobban.

 4. Érdekes hogy annak idején Burton 2 Batmant is rendezett, de kedvenc színésze, Depp egyikben sem szerepelt:)

 5. mert akkoriban meg nem voltak akkora haverok, mint most, mivel a batman burton masodik filmje volt

 6. azért beleírhattad volna, hogy a batmanóról van szó, met nekem csak a hsz-ek átböngészése után esett le…

 7. vector20:
  ha már belinkelsz vmit, nézd is meg mi áll ott!
  Burton az ollókezűben csak producer?!?! LOL

 8. Olvastam, azért írtam…
  Meg eleve az ollókezű 90-es a batman meg 89-es… Vagyis: hogy dolgozhatott volna együtt vele a batman előtt, amikor az ollókezű egy évvel későbbi film. Hm? Ez mind ott van, amit belinkeltél…
  Egyébként máshogy nemigen lehet értelmezni a hsz-odat.
  Az utolsó mondatodon és a link helyességén kívül, minden infó fals, amit írtál.

 9. egy deppnek orulnek, egy phillip seymour hoffmannak is, csak ne pingvin szerepebe, de mostmar teljesen megbizok nolanben…

 10. mostmar szo eshetne a hirrol is, ahelyett, h arrol vitatkozunk, h burton hanyadik filmje volt a batman…

 11. Most őszíntén tegye fel a kezét aki egy percig is gondolt olyanra, hogy nem folytatják a Batmant. Valószínüleg nem lesz egyik Batman filmnek sem olyan kritikai és közönségsikere, mint a DK nak és meghalt Ledger is, de üzleti szempontból folytatniuk kell és folytatni is fogják. Ja egyébként mi a faszért beszéltem Burtonről?

 12. Mostanában divatja van a trilógiáknak, jobban ki lehet adni dvd-n díszcsomagolásban. A piac és a producerek kikényszerítik a 3at, lehet, h soká és lehet, h másik rendezővel, de sztem megcsinálják – akár Johnny Depp-pel, símán.

 13. *fellélegzik*
  Nincs bajom Depp-pel, de abszolút nem hiányzik nekem a Batmanbe. A pletykák meg már nagyon idegesítettek, főleg úgy, hogy sokan már gyakorlatilag biztosra vették.

 14. Én azt hallottam (XD) h Kiszel Tündét felkérték a macskanő szerepére és Micheal jacksont pedig Robin szerepére, és Christian Bale-t lefogják cserélni az Olsen ikrekre… Alig várom a filmet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.