38 hozzászólás a “Még egy badass Max Payne trailer!” bejegyzéshez

 1. az év legjobb előzetese? vagy csupán az egyik legjobb?
  és azt se bánnám, ha Manson újra divatba jönne

 2. Annyira sután vetődik :P

  Tudom hogy nem a vetődés a legfontosabb, de amikor meglátom ahogy kalimpál a lábaival… egyszerűen nevetnem kell :). A film viszont erősen várós !

 3. Úgy látszik a marketing osztályon is tudják, mindenki attól parázik hogy misztikus szálat is belekevernek, szépen rá is játszanak!

  Egyébként mi ez a moderálási őrület mostanában? Kezdesz átmenni cenzúrába human :P Szabad sajtót a Filmbuziknak!

 4. Nagyon tetszik nekem is. Sokat játszottam a játékokkal így még jobban várom. Tetszik, hogy a játék minden egyes apró részletét felfedezni a trailerben.
  A hitman is ezért tetszett, mert tök olyan volt mint a játék. Remélem ez sem okoz csalódást, bár ez még durvábbnak fest.

 5. Hát nem tudom a film milyen lesz de a trailereket átkozottul eltalálták az biztos. Meg lesz benne Ragnarock, yeah! Kedvenc pályám volt :)

 6. hát sztem a Manson sokat dobott az előző számon (tudom ebbe is van, de abba végig az szolt stb)

  viszont itt jobbak a jelenetek az elején, de én az előző trailerre szavazok

 7. Enyhén várós… remélem nem lesz belőle enyhén szívós..:)
  Ragnarök klub, metro-station, Aesir épület, a kintről golyószóró használatával barátkozó helikopter, hogy véletlenül eszembe jussanak a játék adott részei… Szóval hope-hope-hope.:) (a trailer elején azt vártam, hogy a végén csak megszólal az eredeti Payne theme, de csak nem… na majd meglátjuk).

 8. Azt a ki-be{sípolás} {sípolás} élet… Mikor lesz már… Áááááá! Le kell szednem újra a játékot valahonnan!!! A Gameboy Advance változatot most fejeztem be éppen… Valami készül… Valami nagy… Csak el ne csesszék…

 9. AZTA
  hát mi az a slowmotion !

  most egy 13 éves tokiohotelrajongó lány szintjén sikongatok a melohelyemen :D:D:D

 10. a Hitman so-so elment, de a jatekra az teny, h nagyon hasonlitott, ugy tunik ez is hasonlitani fog nagyon a jatekhoz, de ugy nez ki ez rohadt jo film lesz

 11. Egyre jobban várom. Ennek örömére végig is nyomom az első játékot.

  15. Acheron, ekkor: 2008. 09. 03. 8:27
  leesett az állam keressétek meg pls

  :D:D

 12. 18. Matti, én 2 napja tettem meg. Mert anno, ifjú padavan koromban, még nemtudtam felfogni (és fordítani) miről szól. De így már képbe vagyok. :)

  A film nagyon várós, rendesen odateszi a hangulatot.

 13. Hali!

  Hát ez roh.dt jó lesz. Amikor ott a wc ajtókat sorba lövöldözi be, a fickó meg alul kúszik, plusz az “are u a cop or something” -os rész szintén a mosdóban, hát azok odavernek egy picit. Mark Wahlberg kezd “megszokódni”, hogy ő Max Payne, sztem jól megbirkózik a szereppel, a hangulat, a Marylin Manson-os zene mind-mind stimmel. Sőt a Mona Sax-ot megszemélyesítő Mila Kunis (gondolom Mona lesz ő) is eléggé szimpatikus. Asszem az előző trailer-nél írtad human, hogy gyenge pont lehet, megkérdezhetem szted miért?? Lehet már válaszoltál ilyenre, akkor bocs, és abszolút nem baszogatásból írom.

 14. Daaaammmm! Csak most flesselek rá, hogy az a kopasz félpucér alak Sucre a Prison Break-ből. Menő, egyre jobban várós ez a film.

 15. Na most hagyom abba a trailerek, poszterek, meg minden egyéb nézését, nem szeretnék semmi romboló hatásúba beleszaladni. Majd moziba…

 16. Agent Bauer igen ő Marlo a Wire-ből! :)
  Jobban tűzbe hoz ez a trailer mint akármelyik Dark Knight előzetes volt, remélem ütni fogja azt a szintet a Payne!

 17. Az elozonel jobb, de engem meg nem gyozott meg tulsagosan, vmiert komoly fenntartasaim vannak ezzel a filmmel kapcsolatban, a MP tema tulsagosan kozel all a szivemhez. Ettol fuggetlenul remelem a legjobbakat.

 18. én nem játszottam a játékokkal, de a trailer alapján nagyon is nézős lesz. viszont nem értem, hogy ha most jön a film, miért nem lehet kapni a játékot, biztos elmenne belőle néhány darab

 19. Jó ez a manson zene, elég darkos, csakhát mégis az eredeti max payne theme az üt igazán. meg kelett volna tartani szvsz

 20. Na nekem még mindig az első trailer (hivatalosan teaser az, de ugyanennyit mutatnak benne…) a kedvencem, amiben csak Manson hangja nélkül van a zene… az úgy jobb. Ebben viszont az elején a Dark City zenéje szól és ez pozitív :P

 21. Hát hát hát……..
  Akinek az eredeti sztori bejött és szimpatizált a játékkal az messze,de nagyon messze kerülje el ezt a filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.