Ghost Town trailer megvolt?

Na, ez az amit elfelejtettem több hónapja kitenni, de mostmár az applehez is felkerült és gondoltam azért megemlítem itt nektek. A filmről a elgfontosabb tudnivaló hogy Ricky Gervais a főszereplő. Tudjátok, a csávó az eredeti Officeból. Sajnos a trailer alapján ez semmit nem jelent.

Kép a Ghost Town traileréből

human
írta
2008. 09. 05. 16:24
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Ghost Town trailer megvolt?” bejegyzéshez

  1. Hm. Fogták a Lesz ez még így se-t összegyúrták egy Ghosttal (de legalábbis annak viccesebb részeivel) csaptak hozzá egy kis népnevelést és az egészbe beletették Mr. Gervais-t és még pár ismert de kevéssé foglalkoztatott színészt. Ez számomra így nagyon átlagosnak tűnik. Nekem ez így csak DVD-n nézős lesz.

  2. “Everybody [d|l]ies”, lol.

    Gervais objektiven tekintve egy bekepzelt s*gg, de engem a standupjaival (animals-politics-fame, mindharom uralkodik) megvett kilora. Meg a podcastokban is egesz jo, bar ott a rohogese borzaszto idegesito tud lenni (Steve Merchant-et jobban birom abban a mufajban).

    A filmben meg szerepel Alan Ruck (Cameron a Ferrisbol, Stu a Spin Citybol(!!!)), ugyhogy eleve nezos. Naeshanemtuleredeti.

  3. Megnéztem, szerintem jó film. Nekem legalábbis most bejött. Olyan kis kedves érzelgős (kiszámítható) Nem túl vidám, de van benne pár poén. Hosszú téli estén barátnővel összebújósan megnézős. Részemről egy 7est megér.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.