Michael Caine gyógyszere elgurult

Ez ilyen 99% pletyka meg minden, mert nem hiszem, hoyg a net ennyire eltalálta (meg Nolan nyilatkozta, hogy a Pingvin szerinte túl képregényes karakter, szal..) de Michael Caine azt nyilatkozta az MPT-venk, hogy Depp papa mint Riddler és Philip Seymour Hoffman mint pingvin. Már csak a Cher dolgot kellett volna megerősítenie Cainnek, és 100%-ig biztos lehetnénk benne, hogy össze-vissza beszélt. Mondjuk így elolvasva absz viccnek tűnik a stúdió részéről, az internetes tűzre olajat öntendő (ugye Depp azt modnta, hogy őt még nem keresték meg, alig 1 hete)

“I was with [a Warner Bros.] executive and I said, ‘Are we going to make [a sequel to The Dark Knight]?’ They said yeah. I said, ‘How the hell are we going to top Heath? And he says ‘I’ll tell you how you top Heath — Johnny Depp as The Riddler and Philip Seymour Hoffman as The Penguin.’ I said, ‘Shit, they’ve done it again!’” – link

Na de akkor is, a Dark Knight folytatásáról pletyka, meg kellett írni. Az a hír is jár mindeközben, hogy Nolan nem ennyire ismert gonosztevőket akar ellenfélnek.

human
írta
2008. 09. 08. 21:28
megjelenés
45
hozzászolás


45 hozzászólás a “Michael Caine gyógyszere elgurult” bejegyzéshez

  1. Szerintem is csak kamu. Amúgy is Deep-et csak a rajongók akarják annyira, mivel manapság elképesztő kultusza lett a pasasnak, már mindent vele akarnak eljátszatni.

  2. tök valószínű hogy még semmi forgatókönyv se semmi, de már casting… bár Caine azt is mondta hogy a Nolan tesók épp nyaralnak és a forgatókönyvvel fognak hazatérni :) azért eljátszom a gondolattal hogy milyen lenne

  3. jah és imdb-n érdemes elolvasni hogy a Bill Fichtner azért volt benne a Dark Knightban mert ő lesz a riddler (bottal kellene járnia mert meglőtték + bankigazgató – ergo jó a számokkal, a fizikuma is hasonló)

  4. DBrubeck, nem a kötözködés vezérel, egyszerűen csak nem értem a logikáját: mi oka lenne rá, hogy ő legyen Riddler?

  5. Hát én ezt úgy olvasom hogy igy *lehetne* toppolni, ha ezeket meg tudnák szerezni, például. Semmit nem jelent.

  6. kéész! hát ilyen nincs. ha lenne úgy is folytatás, h nem nolan rendezi, azt nem támogatnám. de részéről még az sem biztos, h lesz harmadik, amit ő csinál. ő úgy rakta le a DK-t, h az egy teljes film, be van fejezve, és kész, a legbiztosabb az, h ha majd úgy gondolja, akkor lesz. de ha a stúdió így erőlteti azt ne már. (persze hoffman mint pingvin az egy jó párosítás. pont ma néztem meg 1ébként a batman returnst eredeti hanggal, és de vito óriási. a jövő fórumtémái: de vito v hoffman? : P)

  7. A Long Halloween és a Year One című Batman képregények mindig is kiemelten szerepeltek Nolanék inspirációi között. A szereplők közt megtalálható Joker, Dent, asszem Scarecrow, és az olasz maffiózók – valamint Catwoman…

    Riddlerre, Pingvinre így hirtelen nem emlékszem, utána kéne nézni.

  8. A golden-age-es DC hősöknek kiemelten jó villain gallery-jük van, szóval nem hiszem hogy Nolan ne merne más karakterekhez nyúlni.
    Szerintem még a script vázlata sem létezik, nemhogy a szereposztás.
    Igen a TDK teljes, be van fejezve, de a végére ahogy Batman kénytelen volt hősből bünözővé válni, úgy ennek a dolognak a visszafordításáról remek 3. részt csinálhatnának – az már más kérdés, hogy én sem szeretnék folytatást, de engem senki sem kérdezett a Warnernél és a pénz nagy úr.

  9. Nekem mindegy, hogy kik lesznek Batman ellenfelei, csak ne a “bigger and better” módszerrel akarják felülmúlni a TDK-ot. Legyen inkább “smaller and better”. ;)

  10. Én örülnék Deppnek, bár ez az ismeretlenebb gonosz karakterek nem jön be. Ha igen, akkor remélem Nolan átadja a stafétát. Batmannek legyen egy jó ellensége legalább. Anélkül uncsi lenne.

  11. Mondjuk abban van (vagy lenne) logika, hogy 2 szuper gonoszt (Pingvin, Riddler) vesznek elő 2 szuper színész alakításában (Hoffman, Depp), hogy megpróbálják felülmúlni Heathet és Jokert.
    (Az egész lenne úgy 4 órás, 2 részletben és Tarantino rendezné, a címe Kill Batman Vol1-2 lehetne :D)

  12. szerintem nem lenne jó Riddlert, vagy Pingvin ellenfélnek. nem lennének hitelesek Joker után. Joker eljátszotta már azt, hogy szerepet játszik. Riddler esetében ez már ismétlés lenne.
    ugyanakkor úgy gondolom a Ventriloquist tökéletes ellenfél lenne: http://en.wikipedia.org/wiki/Ventriloquist_(comics)
    teljesen hiteles karakter lenne szerintem.

  13. Ne Human! Ne tedd! :D

    Komolyan jobb lenne ha mégsem közölnéd le az ilyesmit…:) Most majd jön az okoskodás meg a spekuláció…

    Szerintem érdemes lenne legalább Nolan leigazolását megvárni, mielőtt bármit egy kicsit is elhinnénk…

  14. Heath-et nagyon nehéz lesz majd felülmúlni – különösen hogy nagyon (talán túl?) intelligensre sikerült Joker figurája. Nagyon össze kell rakni a következő filmet, hogy a villain ne tűnjön butának/kevésbé manipulatívnak mint most Joker, pláne ha Riddlert akarják újra. Viszont nagyon tetszik amerre a Batman filmek most elindulhatnak – gondolok itt a minőségi ugrásra éppúgy mint a rendezésre.

  15. Van egy olyan érzésem, hogy Riddler kell a következő részbe, mert ugye az a karakter teljesen más, mint anno a Mindörökké Batmanben volt.
    Felőlem betehetik Catwomant is a filmbe, de Pinguin felesleges. Általa a mostani Batman filmek realizmusát teljesen lerombolnák, de hát úgysem lesz benne…
    Riddlerrel viszont a következő film teljesen korrekt lehet, s egy jó színésszel (akár Jhonny Depp stb.) nem azt mondom, hogy felül múlni, de legalább annyira jó filmet lehetne kihozni, mint Heath – Joker karakterével!

  16. “az már más kérdés, hogy én sem szeretnék folytatást, de engem senki sem kérdezett a Warnernél és a pénz nagy úr.”

    és miért nem? Van egy jó rendező, egy remek alap, megvannak a jó szereplők, és nem sok olyan színész van, aki nemet mondana egy szereple az új batman filmben. Tehát Nolan bárkire ráírhatja a karaktert, rengeteg lehetősége van. Bármennyi pénzt megkap, hogy megvalósítsa, amit akar. Szóval én nem hinném, hogy gyenge film lenne (lesz) a következő Batman.
    Depp meg Hoffman a kedvenceim közé tartozik, szóval mindkettőnek örülnék.

    “Általa a mostani Batman filmek realizmusát teljesen lerombolnák, de hát úgysem lesz benne…”

    Lehet egyedül vagyok így ezzel, de nekem egy kicsit hiányzik a “mesevilág” a képregényesség. A Burton féle vonal ebből a szempontból közelebb áll hozzám!

  17. Na, itt vannak a Long Halloween gonoszok fontossági sorrendben:
    – Carmine Falcone
    – Harvey Dent
    – Catwoman (igazából nem annyira gonosz)
    – Joker
    – Scarecrow
    – Mad Hatter
    – Poison Ivy
    – Riddler
    – Solomon Grundy (eredetileg nem Batman-gonosz, valami zombiféle)
    – Calendar Man (naptár alapján működő sorozatgyilkos)
    – Pingvin kábé egy képkocka erejéig a végén

    Nem értem, miért tartja mindenki valóságtól elrugaszkodottnak a Pingvint – az csak Burton ötlete volt, hogy ténylegesen torzszülött legyen. A képregényekben egyszerűen csak egy kisnövésű, hegyes orrú emberke, aki szeret cilindert és monoklit hordani, trükkös fegyvereit esernyőnek álcázni, és elsősorban rablással foglalkozik.

    Egyébként meg
    SPOILER
    a TDK után amúgy is kell egy új női karakter a filmbe, és nem hiszem hogy megint egy Vicky Vale-t kéne elővenni, vagy Nicole Kidman figuráját leporolni, amikor ott van Catwoman, akiből a Nolan tesók biztos sokat ki tudnának hozni.

  18. “és miért nem?”

    Mert én alapból sequel/prequel ellenes vagyok, teljesen mindegy ki rendezni/föszerepli ill. melyik frencsájz a téma.
    A TDK-nál (szvsz) nehéz lesz nagyobbat dobni, akkor meg minek.

  19. “Mert én alapból sequel/prequel ellenes vagyok, teljesen mindegy ki rendezni/föszerepli ill. melyik frencsájz a téma.
    A TDK-nál (szvsz) nehéz lesz nagyobbat dobni, akkor meg minek.”

    De azt ugye vágod hogy a TDK is egy “sequel”?

  20. Egy kicsit tényleg durva ez a ködösítés, akár maga a Warner intézi, akár más. Oké, tudom, hogy utáljátok az ilyen kezdetű mondatot de: Én úgy olvastam, hogy Nolan még arra sem bólintott rá, hogy ő rendezi, lehet, hogy csak producer lesz, ráadásul netes körökben repked az a nyilatkozata, hogy eszében sincsen Pingvint bármilyen formában betenni (ahogy Robinka is mellőzendő). Szvsz: nem tudom.

  21. Soha nm tudhatjuk, hogy Nolan hogyan képzelné el ezeket a figurákat. A régi Batman filmekben JN teljesen másképp formálta meg a karaktert mint HL. Nagyon Kíváncsi lennék Jim Carrey Riddlere után mit hozna ki belőle egy olyan jó kvalitásu színász, mint Johhny Depp.

    És ha már ilyen jó Jokert láthattunk érdekes lenne megnézni, mit hoznak i a De Vito féle Pingvinből. Főleg Hoffman.

    Robint szerintem is hanyagolni kéne. Lehet nem emlékszem jól, de mintha 2 face ölte volna meg a szüleit az előző Batman sorozatban. Na ez már tuti nem lesz :D

  22. jól emlékszel, ő ölte meg őket.
    de amúgy ez a pingvin meg macskanő…
    nemtudom, biztos tudnának belőle csinálni egy jó batman filmet, de közel sem olyan jót, mint a TDK…
    Ha lesz 3. rész (márpedig remélem, hogy lesz 3. rész)
    én abban csak Riddlert tudom elképzelni főellenségként.
    És, ha Riddler, akkor Jonny Depp formálja meg a karaktert, tökéletesen illene rá.
    Uyganúgy, mint annak idején abban a szériában Jim Kerire…
    Tudom, hogy sokaknak nem tetszett a film (nekem sem, meg az utána következő batman és Robin sem), de ahoz a filmhez Keri nagyon is jól alakította a Rébuszt.
    Ebben viszont már csak nevetség tárgya lenne az egész ember a testhez símuló ruhájával együtt.

  23. Ki tudja? Amilyen szinten keresztülgyalogolt a Batman-világ belein nolan a tdk-val, nemigen zavartatná magát, és csinál egy női Robint szó nélkül. Sajnos bármilyen jó a tdk, a batman világhoz nem sok ragaszkodást mutat.

  24. szerintem meg teljesen új ellenfelek legyenek, még joker ok volt mert Nolan fantáziáját basztatta, de ne hozzunk vissza mindenkit az előző filmekből, megmondom őszintén ha nolan ezt teszi nagyot csalódok abban az emberben:-)

  25. Igen azért lenne fura mindenkinek a többi régi ellenség mert az a kép van alőttetek amit láttatok a régi filmekben. Azok ehhez a stílushoz nevetségesek lettek volna.

    De én elképzelek egy sorozatgyilkos/félig pszihopata/ zseni Riddlert sötét ruhában, aki mondjuk a mindig soron következő rejtvényével jelzi, hogy ki lesz a következő áldozata Gotham neves emberi közül, miközben a közösség megbecsült tagja… és Batman csak lohol az események után.

    A régi jelmezeket el kell dobni, mint testhez simuló bőrszerkő a macska nőnél, vagy zöld kérdőjeles cucc Jim Carrey és új mélyebb karaktert megformálni ahogy azt Heath Ledger tette.

    Persze ez csak szeritem . :)

  26. Gabesz, olyan mintha ezt láttam volna valahol”De én elképzelek egy sorozatgyilkos/félig pszihopata/ zseni Riddlert sötét ruhában, aki mondjuk a mindig soron következő rejtvényével jelzi, hogy ki lesz a következő áldozata Gotham neves emberi közül, miközben a közösség megbecsült tagja… és Batman csak lohol az események után.” ja igen TDK :-) a régi karakterek feldolgozása számomra unalmas, annyi mindenki van még, hihetetlen, hogy csak ebben a 3-4 karakterben tudnak gondolkozni?!

  27. Vicces hogy Jhonny Depp folyamatosan az ügyeletes színészhír majndem mindegyik második filmnél. Nincs annyi film a világon amennyiszer elhíresztelik hogy ebben meg abban fog játszani. Szerintem várjuk meg mi lesz. Majd kiderül ha forgatni kezdik.
    Szerintem Nolant most a legkevésbé foglalkoztatja a folytatás (legfeljebb a stúdiót, de tudjuk hogy ők lelketlen szörnyek:D), vszeg örül hogy túl van a Dark Knighton.

  28. Ha végignézzük a Batman ellenfelek névsorát rájössz, hogy nincs több mastermind, aki elvinne egy filmet és akit ne használtak volna már korábban.
    Talán Mad Hatter.

  29. scud, na akkor még is van :-) és miért kéne mastermind? Filmet bármelyik gonosz eltudja vinni, csak a karaktert kell átvenni és filmen megcsinálni, nem kell gyökeresen ragaszkodni ahhoz, hogy ki batman “legnagyobb ellenfelei”, akkor batman 10-ben újra joker+2face, remélem érthető vagyok, egyszer úgyis elfogynak a nagy nevek, akkor mi lesz újra előveszik őket, nekem ez már kicsit unalmas.

  30. Sándor, igazad van , de én olyan rejtvényekre gondoltam , amin lehet agyalni.

    Nem a jim Carrey féle rejtvényekre gondolok, hanem ahova igaz agytröszt kell. Mondjuk Morgan Freeman meg Michael Cane is besegíthetene a megfejtésben.

    Joker nem a pénzért ölt és ezt bebizonyította. Mi van ha a Riddler egy hatalmas vagyonért öl, és azért a perverz élvezetért , hogy az ő zsenialítását nem buktatja le senki, mert Batman nem képes megfejteni a rejtvényeit, és mindig késve érkezik.

    Joker sztem eleve tudta, hogy neki meg kell küzdenie Batmannel Face 2 Face, valószínüleg sorsa is előre meg volt határozva. De mi van ha Riddler nem akar találkozni Batmannel? Mi van ha…

    Sok érdekes vetülete lehet ennek a sztorinak és persze nem mi fogjuk megírni :D

  31. Riddler figurája baromi érdekes lehet, de ahogy mondják Poison Ivy ökoterroristája is! (bár ezt kicsit előtték Rha’s Al Gul-lal) Penguin-nél meg nem kell egyből arra gondolni hogy tényleg pingvinekkel él, hanem lehet egy alacsony, kövér fazon aki mindig öltönyben flangál

  32. sandor8206: én csak arra gondolok, hogy például egy firefly kaliberű ellenfélre nem nagyon lehetne cselekményt építeni.
    Illetve persze, hogy lehet, de nem durranna akkorát. Márpedig , ha lesz harmadik rész mindneki azt akarná, hogy üüüüüber- über legyen. Nem?

  33. “A régi jelmezeket el kell dobni, mint testhez simuló bőrszerkő a macska nőnél”

    Na nem, azért valahol meg kell húzni a határt a hagyományokkal való szakításban!

    :)))

  34. “De azt ugye vágod hogy a TDK is egy sequel?”

    Ó nem, erről fogalmam sem volt, mert buta vagyok mint egy tök, és csak unaloműzésből kommentelek minden olyan oldalon, ahonnan még nem vagyok kitiltva.
    Attól még, hogy a TDK is egy sequel, nem utálhatom a folytatás/előzmény filmeket?

  35. Pingvin a képregényben nem Burtonosen nézett ki hanem egy eltorzult sima gengszterfőnök volt szivarral , meg legkedvesebb fegyveres ernyőjével ennyi.

    Megoldható Nolanosan realisztikusan mint Joker is. :)

  36. Fiatalabb koromban sok Batman kepregenyt olvastam, de csak egyre emlekszem. Riddler volt az aktualis gonosz, demont idezett Batman segitsegevel, volt ott ezustkessel kecskealdozas, kibernetizalt hullakkal tancolas, csecsemotorok-elvagas, ember(human) verben furdes. Ugy megvezette a poztiv host, orom volt nezni, persze utolag, mert menet kozben csak nezett az ember, hogy mivan. Kicsit horror, kicsit misztikus, kicsit se pg-13, de jo reszt lehetne ebbol csinalni.

    Esetleg valaki tudja, mi volt a cime…? *remenykedik*

  37. most olvastam:
    hoffman állítólag ezt mondta arról, h mi van vele meg a pingvinnel: “I think I’m more interested in seeing someone else do it. I don’t know if I’d be a good Penguin to be quite honest. [laughs]”

  38. “Esetleg valaki tudja, mi volt a cime…?”

    A címe nem ugrik be, de arra én is emlékszem, hogy a csecsemő torkát Batman vágta fel, nehogy megfulladjon, mert a Riddler lenyomot egy pingponglabdát rajta.
    Hát ilyesmi kötve hiszem, hogy pg-13-al mehetne moziban :)

  39. Szerintem Mr. Nygma a 3. részben kutakodni fog a nyomaveszett Batman után, hisz a rejtvényfejtés a szakterülete. Ez a legbiztosabb pletyka eddig a 3. részről (olyan 50%-os).

  40. Novemberre szerintem már teljesen fel fog épülni Morgan Freeman. A sikeres műtét után már szokott sétálni, életkedve pedig töretlen.

    Közben olvasgattam. Nolan semmilyen antarktiszi karaktert (Pingvin) nem akar, Bale pedig leláncolja magát, ha az agyaveszett Robinra akárcsak utalólag is rálel a leendő forgatókönyvben. Macskanő “Batman és Robin”-szintű karriert futott be mozgóképen, már a neve is visszatetsző. Az eddigi legsületlenebb tipp a “Bolond Kalapos” nevű epizódszereplő a rajzfilmből: hát Schumachernél esetleg megfért volna. Még van egy Bane nevű jelölt: őt a BR-ben egy felpumpált zombigorillának állították be. Kétarcot pedig hivatalosan megerősítve meghalt a TDK végén.

    Úgy néz ki, megint lesz alkalmunk meglepődni a 3. rész kapcsán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.