Will Smith az utolsó fáraó!

Azaz a The Last Pharaoh című filmben ő lesz a főszereplő, a fáraó aki védelmezte egyiptomot Esarhaddon inváziójával szemben. Már tervezték a filmet pár hónapja, erre most kidobták az eddigi forgatókönyv írót és helyére a Braveheartot és We Were Soldierst elkövető Randall Wallace-t vették fel. Hogy ebből mi lesz?

21 hozzászólás a “Will Smith az utolsó fáraó!” bejegyzéshez

  1. Will Smith nagyszeru szinesz, tenyleg minden jol all neki, de farao szerepben meg nem lattuk. kivancsian varom

  2. Én nagyon bírom Big Will-t! a Bad Boys alapfilm, de ha nem csak röhögni akarunk akkor is csinált kiemelkedőt. (Ali, Boldogság Nyomában) Várom mit alkot mint fáraó.

  3. Szerintem a forgatókönyvíró cseréje nagyon jó húzás volt, frankó kis szkriptet fog írni. Will Smith meg jó kis karakteres színész. Várós lesz a film.

  4. ebből? i am legend 2 : ))
    genzo: de láttuk már, a gettin’ jiggy with it klipjébe volt már fáraó : )

  5. Ez az egyik nagy negativ tulajdonságom:
    gyermeki módon imádom a kosztümös történelmi filmeket.
    Ezt is alig várom!

  6. Genzo, szerintem pocsék. Minden egyes filmjében ugyanazt a jófej, poénoskodó figuráat alakítja, egy arca van. Egyetlen kivétel van filmográfiájában, a The Pursuit of Happyness.

  7. Mint Eddie Murphy a Jackó klip-ben XD Egyébéknt simán lehet, anno nem ilyenek voltak az egyiptomiak mint most… na nem is olyanok mint Will fiú. Mindegy igazából, nem ez számít.

  8. “de láttuk már, a gettin’ jiggy with it klipjébe volt már fáraó”

    nos, akkor nem szoltam, a klippjeit kevesbe ismerem.

    THS: lehet hogy a legtobb filmjeben ugyanazt a figurat hozza, csak mas koritesel, de azert meg kell hagyni, jol all neki. De vegulis nem lehet mindenkinek ugyanaz a kedvence, mert csodbe mennenek a tobbiek…

  9. demon:
    a kérdésed előtt kicsit utánanézel a núbiai fáraóknak, különös tekintettel Taharqa-nak, rájössz, hogy nincs semmi “wtf”

  10. “Minden egyes filmjében ugyanazt a jófej, poénoskodó figuráat alakítja, egy arca van. Egyetlen kivétel van filmográfiájában, a The Pursuit of Happyness.”

    aham, persze.

    és mi van az Én, a robot cíművel? abban mintha egy kattant rendőrt játszana, nem a vicces fekát. meg mintha az Ali-ban is más karaktert hozott volna. sőt, határozottan úgy rémlik, hogy a Közellenségben se viccesfeka lett volna.

    filmográfia, mi? :)

  11. “Mint Eddie Murphy a Jackó klip-ben ”

    az tök vicces vol,t bajszos fáraó… muhhaha… de nekem is az a Jacko klip ugtorr be, Remember the Time volt a címe. :)

    egyébként tényleg olyasmi bőrszínűk lehetett az egyiptomiaknak, inkább afro, mint arab népség.

  12. “Hogy ebből mi lesz?”
    Ha csak az említett két filmet vesszük alapul akkor Willt hamarosan lecserélik Mel-re aki a szerep kedvéért feketévé operáltatja magát :)
    Jah és valamelyik képkocában (24-30 közötti frame-nél/sec) el lesz rejtve egy piramis tetején lobogó amerikai zászló :)

  13. amúgy úgy bírom, hogy emberek leszólnak mindent és fogalmuk sincsen semmiről, de legalább utánanéznének. Demon töriből egyes, köszi leülhetsz-Smith bácsi Taharqakat fogja játszani, aki egy núbiai király fia volt, remélem innen nem kell tovább ragozni. Vagy az is kell kik azok. Még hogy feka fáraó, wtf,? Besza.rok
    Amúgy szandálos filmek jöhetnek ezerrel, és Smith bácsi mindig nagy kedvenc volt. Mondjuk életrajzi filmek annyira nem jönnek be, hisz nem “szól” semmiről :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.