Hová tettem a szúnyogok DNS-ét tartalmazó lemezt?

Will Smith Amerika Kapitány szerepébe? A Marvel ezt szeretné, fel is kérték, de még nem fogadta el, vagyis nincs bejelentés hogy elfogadta.

A Wrestlert a Fox Searchlight szerezte meg, legalábbis a terjesztés jogát. Ez azért jó, mert ők azok akik a legjobban tudják reklámozni a filmeket a jelenlegi kicsik közül.

Tényleg lesz Ghost Busters film úgy néz ki, Harold Ramis erősítette meg a pletykát. Ő az a csávó aki az első két részt írta.

Frank Miller szerint Stallone kiváló választás lenne a The Dark Knight Returns (ez nem a Nolan 3. rész, hanem egy grafikai novella!) képregényének a megfilmesítésében. De hát Millerre most filmügyileg addig nem adunk amíg a Spirittel nem bizonyít.

Jessica Alba okos nőt fog alakítani az An Invisible Sign of My Own könyv feldolgozásában. erről majd tudósítunk ha már forgatnak, egyelőre csak bekasztingolták, mer tha okos nő akkor nekem is ő az első színésznő aki beugrik.

És még van egy újabb részlet az Eagle Eye-ból.

62 hozzászólás a “Hová tettem a szúnyogok DNS-ét tartalmazó lemezt?” bejegyzéshez

  1. Stallone mint Batman…
    a maszk pont a száját és persze a güzü szemeit nem takarná el.
    azért én bírom az öreget

  2. Nem szép dolog, de igaz. Lehet hogy nem is Steve Rogers, hanem ELijah Bradley szerepére kasztingolják.

  3. egy ekkora legendát (Amerika Kapitány nekem egyik kedvenc hősöm) nem kéne elkúrni egy Will Smith-el.
    Elismerem, hogy jó színész, de nem erre a karaíkterre.
    Ha meg már Amerika kapitány filmet csinálnak, akkor kezdjék úgy, mint a Vasembert, a Spidermant, a Hulkot…
    A kezdetektől és jöjjön Steve Rogers karaktere.
    A Batmanről meg: Stallone, mint Batman? (lol) XD
    Itt majdnem legurultam a székről :D
    Kicsit vicces…
    A Szellemirtók első két része nekem tetszett…
    Egyszer meglehet nézni, nevetni lehet rajtuk, oszt jónapot.
    Nemtudom, hogy érdemes-e csinálni belőle 3. részt…

  4. “(ez nem a Nolan 3. rész, hanem egy grafikai novella!)”

    vááá.

    Graphic novel => Képregény ezesetben.

  5. “egy ekkora legendát (Amerika Kapitány nekem egyik kedvenc hősöm) nem kéne elkúrni egy Will Smith-el.”

    ez mekkora butaság már. vagy csak a tipikus “jaj, ezt el fogják rontani” sírás? “jaj, mirté folytatják, szar lesz” és tsai.

    komolyan, tiszta gyomorforgató ez a pesszimizmus…

    “Elismerem, hogy jó színész, de nem erre a karaíkterre.”

    ez pedig hab a tortán. ha valaki jó színész, akkor mindent el tud jétszani. mindent. oké, lehet, hogy a (szórakoztató) irodalomtörténet egyik legmélyebb és legösszetettebb figurájét, az amerika kapitányt nem, de egybként mindent. iii. richárdtól ödipuszig, de van benne valami, hogy amerika kapitány eljátszásához nem elegek a színészi kellékei, hiszen az igazi profit kíván.

    (komolyan, mintha hollywood még nem bizonyított volna pár meglepő szereposztással pro és kontra.)

  6. szerintem pedig akkorsem lenne jó erre a karakterre.
    pro és kontra.
    ennyi.
    lehet, hogy valakinek bejön/ne, de nekem nem.
    én nem tudom elképzelni Amerika Kapitányt egy feka csávóként.
    Most sokan ki fognak röhögni, de én inkább el tudok képzelni egy Brad Pitt-et, mint egy Will Smith-t erre a karakterre.

  7. “A Batmanről meg: Stallone, mint Batman? (lol) XD”

    A Dark Knight Returns című Frank Miller képregényben Batman 60 éves és ősz…

  8. na de akkorsem Stallone vazze’ :D
    Akkor inkább ugorjon be Caine Batman szerepére XD
    még ő is jobb lenne…
    Elképzelem Stallonét Batman jelmezben egy hátul megkötött kendővel a fején meg egy uzzival a kezébe, amint írtja a gonoszt XD
    hátul meg a maszk alól kikandikál a dauerolt haja XD BatRambo XD
    Vagy fekete kesztyű helyett lehetne rajta két bokszkesztyű és akkor BatRocky XD
    Na jó, ezek hülyeségek persze, de akkor is gondoljatok bele, hogy pont Stallone?
    Annyi jó színész lenne még egy ilyen Batman karakterre…

  9. vargatom, tökéletesen egyetértek, ha megakarják filmesíteni a DK returnst Stallone tökéletes lenne, mint kiégett öreg ember :-) és fizikailag is. Amúgy nem tudom, hogy tényleg megakarják csinálni, vagy F.Miller képzelődik, de szerintem csinálja meg Nolan a 3. batmanjét, legyen egy egységes trilógia és utána jöhetne a DK returns.

  10. bokesz mondjál már egyet akin nem állna, hülyén a batman jelmez és öreg és Eastwood bácsit hanyagold már ő sem a régi, ő esetleg a batman future-be lenne jó.

  11. Bizony, vargatom megelőzött a válaszban, de az a rész Batman utolsó kalandjáról szól, ahol már mindenki visszavonúlt, Batman nem tartja a kapcsolatot jópár éve Robinnal, helyette Clark Kent-el golfozgat délutánonként, majd visszajön, rendezi a 2arc, joker meg a többi szállat úgy ahogy kell, szerez magának egy csaj-robint és a végén megküzd Supermannel és legyőzi, és …

    Stallone szerintem nem rossz választás, mert ő is úgy beszél alapból mint Bale kiabál Jokerrel a vallatószobában, plusz szerintem öreg korára megtanult játszani.

    Will Smith meg bekaphatja, játsza el Patriotot vagy azt a kísérleti AmiKapit aki Patriot nagyapja volt, de ne qják már el ezt a karaktert is mint Nick Furyt! (no szivar, no káromkodás, ezzel már Logan is virágot szedhetne)

    Plusz ha fekete lenne AmiKapi akkor lemaradna az a sok BS, hogy 2.VH-ban még kirekesztették a feketéket, meg később Falcon nagydumája, hogy “nem tud semmit, nem tudja mi az a kirekesztés blablabla fekete szívszorító duma”

  12. sandor8206:
    most ezután fikázhatsz, lehölyézhetsz, szidhatsz, vagy amit csak akarsz, de mondjuk visszahoznám Michael Keatont…
    nem is túl öreg, volt is már rajta Batman jelmez és tudná is hozni az öreg Batman karaktert…
    Ennyi.
    És meglehetősen jobb választás lenne, mint egy kiégett akcióhős…
    Stallone maradjon csak a homokzsáknál meg az Uzzinál.

  13. keaton nem rossz, bár szerintem hülyén állna rajta a ruha.
    “..És meglehetősen jobb választás lenne, mint egy kiégett akcióhős…” megjegyzem DK retunsban batman egy kiégett akcióhős és stallone tökéletesen hozza ezt a megfáradt figurát, Rocky 6, Copland.

  14. Stallone tökéletes lenne arra a szerepre! Én csípem nagyon az öreget. Nem szabad leírni. A Rocky 6al és a Rambo 4el is robbantott.
    Nem örülnék, ha Amerika Kapitányt Will Smith játszná. Szerintem meg tudná oldani a szerepet, na de ő nem afro-amerikai (ok Nick Fury sem az eredetileg). Valaki másra kéne bízni, és nem egy gyík izomzatúra, az is tuti (nem Smith-re értettem a gyenge izomzatot)…
    Ghostbusters 3 no comment! :) Csak lenne már itt!

  15. ja és a képregény megalkotója Miller bácsi se a hasára ütött, na akkor Stallone, ha ő ezt a színészt “látja” bele a karakterébe, ha neki megfelel, hogy az egyik “gyermeke” Stallone lenne, nekem is :-)

  16. amúgy szerintem feleslegesen vitatkozunk, mert szerintem a közeljövőben nem lesz DK returns, szerintem :-)

  17. Biztos yol alakítja, ha elfogadja a felkérést W. S. Captain Amereca karakterét, de Black Panther-hez mintha picit jobban illene.

  18. amúgy szerintem ez a W. Smithses dolog kamu, hisz akkor nem amerika kapitány film lenne, hanem patriot film és nem hinném, hogy pont a marvel erőszakolná meg a saját gyermekét, sehogy nem jön össze ez a smiths gyerek amcsival. fury más ,mert néger fury van a képregényekben.

  19. Kedves Pletykagyűlölő Humán! A Will Smithes hír akkora kacsa mint a ház! Gondoljunk már bele, pont a Marvel hazudtolná meg saját magát? hagyjuk már!

  20. Tegnap rendeltem meg a frank miller batman képregényeket, (year one, TDKR, TDKSA,+ az Arkham)október 9 körül megjön, akkor nyilatkozok, hogy ki lehetne az ideális a szerepre :)

    Mindenesetre az utóbbi két Batman film annyira magasra tette a dark szuperhősös szintet, hogy nehéz lesz felülmúlni, talán Frank Millernek sikerülhet.

  21. még azért pár aprósággal kiegészíteném: 1., rajongók. lázadás lenne! és nem olyan lázadás, mint pl. daniel craig esetében a james bondnál. akik a figura születése (1941) óta követik a karakter sorsát, azok nem fogják tudni megemészteni a színváltozást, főleg amerikában, ahol mint tudjuk minden “fekete” és “fehér”. a rajongók pedig sokan vannak, ergó a pénzük is sok. 2., Smith egy A-listás SZTÁR, talán az egyik legnagyobb, nem illene a filmbe, valami kevésbé ismert kell, ezt korábban le is nyilatkozták. homlokegyenest megváltoztatnák az álláspontjukat? dehogy! 3., Cap eredettörténete: honnan indul? A II. vh-ban katona volt. Néger katona a II. vh-ban? WTF?

    ha ezekbe az “apróságokba” belegondol az ember, rájön hogy semmi valóságalapja sincs a hírnek.

  22. “A II. vh-ban katona volt. Néger katona a II. vh-ban? WTF?” Voltak dögivel még vadászpilóták is, úgy hogy nem wtf. De szerintem is lehetetlen, hogy amcsi kapcsi fekete lesz. Kb. Smiths bácsi az ötödik akire ráosztotta a sajtó a szerepet, amúgy a legesélyesebb szerintem is “niemand” színész lesz és akkor lessünk, hogy miről beszéltek ezek, matt, pitt, dicaprio, will?

  23. gyerekek… noveberben megválasztják az igazi afro-amerikakapitányt… és akkor majd néztek. Miller meg szerintem nem fogja megpróbálni felülműlni Nolan filmjetit mert több fantáziája van neki…. páci

  24. de most hogy? will smith-t is kifehérítik, mint michael jacksont? vagy mi?
    vagy én maradtam le valamiről, és comicban feketére festették amerika kapitányt is?

  25. OFF:

    Spike Lee aktuális filmje (Miracle at St. Anna) pont a WWII alatt szolgáló fekete katonákról fog szólni.

  26. “A Dark Knight Returns című Frank Miller képregényben Batman 60 éves és ősz…”
    és még bajusza is van egy darabig :)

    az ultimate kiadványokban Nick Fury is fekete lett mégsem kavart akkor port de Amerika Kapitány még az újhullámos képregényekben is fehér mivel szerintem meg sem fordult a fejükben hogy hozzányúljanak.
    És a 2.vh-s amerika nem nagyon csinált fekete emberekből Szuperkatonát mikor még a buszon is csak állva utazhattak és akkor is csak a busz végében.

    Szellemirtókat a népnek! mindkét része eddig alapmű :)

  27. Bírom W. Smith-t, de ez most sokkolt! Amerika Kapitány egy színes bőrű ember-gyalázat.
    Múltkor, ha jól emlékszem, még Leo volt a Marvel kiszemelt színésze, Elötte meg Matthew M. Ki tudja mi van, lehet ez is csak egy blikk szerű pletyka.

  28. Miért ne lehetne egy afro-amerikai ember amerika kapitány?

    Jah mert a Háború és Békével felérő képregény alkotásban úgy volt?

    Az afro-amerikai emberek ugyanúgy az amerikai kultúra részei.

    Szokjunk már le arról a szokásos hülye dogmákról. Amerika kapitánynak nem egy rassznak kéne lennie (bár én sose olvastam) hanem egy jelképnek, egy ikonnak. Az eszméjével kéne harcolnia nem pedig a szőke hajával és hamvas bőrével.

  29. a marvel azóta meg az egész smith-dolgot cáfolta, állításuk szerint soha nem is jutott eszükbe, h smith legyen capt. america, fel sem kérték a szerepre. ezt nem ők reppentették hát fel. szóval nem lesz ilyen, ez biztos.

  30. NBZ85: különben a ’89-es batmanben meg harvey dent volt fekete, szal..
    ForgerON: ha jól tudom, black panther szerepe egy jó ideje már wesley snipesé, de lehet, h abból sem lesz semmi..

  31. fasza lenne, ha mondjuk a harmadik nolan-batman film elott csinalnanak egy kulon batman filmet (remelem ertitek) a DK returnsrol, raadasul a kioregedett batman szerepere Stalone szerintem tuti valasztas lenne

  32. Most nem azért, de tényleg ennyi hozzászólást egy ekkora faszsághoz, hogy Fresh Prince játsza el Amerika Kapitányt. Baromság, fake és kész. Szerintem is szar választás lenne Stallone a Batman szerepre. Ez egyszerűen nem az ő világa, ő egy régivágású akciószínész. Végre megtalálta önmagát a legújabb Rockyval és Ramboval, maradjon a kaptafánál.Szellemírtók 3 meg jöhet simán:P.

  33. Sztem a Dark Knight Returns túlságosan geek képregény és mára már nagyobb a füstje, mint a lángja. Tele van a történet abszurd fordulatokkal, néha egyenesen hülyeségekkel, főleg a második felében. Ez a SPOILER “Batman megveri Supermant egy power armorban” SPOILER téma egy szűk fanatikus réteget érdekel csak, velük meg nem lehet TDK-hoz fogható sikert csinálni.

    A DKR a megjelenése idején tényleg újszerű volt a hős ábrázolásában, az erőszakos, megszállott Batman főleg a hatvanas évekbeli vicces figurához képest nagyon nagy változás volt. Namost ez a figura Nolannál is megvan már, a stilizált világ is megvolt többféleképpen is (Burtoné jó lett, Schumacheré meg…). Ezen kívül a média kiemelt szerepe volt még talán érdekes a képregényben, de egyébként nagy mélységei nem igazán voltak.

    Szóval ma már nincs sok értelme filmet csinálni belőle, “been there done that” kategória, szerintem.

  34. Tessék figyelni csak Grandmaster B.-re az Weapon Plus kisérletek nem csak Steve Rogerst változtatták Amerika Kapitánnyá, hanem egy Isaiah Bradley nevű afroamerikai férfit is, ő a fekák Amerika Kapitánya, Wikipedián vagy a Marvel Databasen utána lehet nézni.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Isaiah_Bradley

  35. Will Smith mint Americána kapitány!? Na az gyönyörű lenne. És nem az amerikai zászló szineiből lenne ruhája, hanem a régi konföderációs lobogó összeálításából. Most komolyan, képzeljük el a Pókembert, amint fekete színész alakítja a filmben. Nevetséges.

  36. lehet, h nem a legjobb példa, de volt egy olyan film, h “macskanő”‘, ahol a halle berry volt a címszereplő, és ő néger, pedig a catwoman az olyan fehér mint a hulla.itt

    nem ez a gond sztem, ok, legyen néger tőlem a hulk v vmi más hős. de itt tényleg a történelem lép inkább közbe, h miért nem smith a kiválasztott, lol

  37. will smithnek fényesebbre már nem lehet nyalni a seggét, remélem nem gondolják komolyan hogy ő amerika kapitány

  38. grat humán! józan paraszti logika nuku? egyébként azzal nincs baj, hogy szemetszúróan kacsa hírt posztolsz, azzal van a baj, hogy közben pl. a TDK pletykáknál kiverted a balhét, meg hisztiztél. törölheted a kommentemet, legalább tudom, hogy elolvastad…

  39. Gabesz83:
    Ha Will Smith játszaná Am. kapt.-t, az olyan kb mintha Rózsa Sándort egy kínai játszaná.

  40. Gabesz, meg a többiek:
    Igen, fekete kultúra van az USAban, de ennek miért kellene megváltoztatni az eredeti karaktereket amiket kitaláltak? Ott van Falcon, BlackPanther, Cage meg a többi akik folyamatosan a képregényben is arról pfáznak, hogy szegény ők, mert ők feketék, “ti nem értitek meg a mi kultúránkat”, meg a sok BS.
    Plusz Steve Rogers 1920-1930 fele született, és igen volt akkor már fekete katona, de akkor nem voltak még a nagy felszabadító/egyenlőséget mozgalmak, és a nép nem nézte volna jószemmel szerintem egy fekete AmiKapit.

    A lényege a mondandómnak: IronMan legyen kínai csodagyerek, Hulk vietnámi bevándorló, AmiKapi fekete, Pókember lengyel menekültek gyermeke, Jarvis a komornyik maradhat amilyen, mert itt nem akarunk diszkriminációt!
    Ja és az sem tetszik, hogy a Légy jó mindhaláligban sincsenek kisebbségiek, rakjunk bele néhány romát/szlovákot meg 1-2 osztrák cserediákot is.

  41. Kicsit feleslegesnek érzem a vitát Willi miatt. A hír kamu nincs vész, és színészileg sincs olyan nagy baj vele. Simán eljátszhat majdan szuperhős szerepet, hiszen Hancock figuráját is jól hozta.

    Trib: Amcsi kapitány köré igazi kis nemzeti gárdát toboroztak össze a képregényírók. Mondhatnám ,,kétlábonjáró” tolerancia az öreg.

    Bár bevallom, Willt én is szívesen látnám Falcon-ként. Szerintem jó alakítást tudna produkálni.

  42. Jah, és ha a hír nem lenne kamu, akkor pedig a következőt lehetne még felhozni:

    Will Smith az egyik olyan mai sztár, aki teljesen megbízhatóan hozza a pénzt. Hancock, I am Legend 200 millió feletti usák bevételt hozott, worldwide 500 millió felett, szóval a fresh prince + akciófilm gyakorlatilag garantált siker. A Hitch, I robot, Bad Boys, Men in Black is mind-mind szépen csilingelt a kasszánál, és azóta csak javított a statisztikáján.

  43. betegesh: hmm yo Wesley Snipes visszatérésének igencsak örülnék, pláne egy ilyen testhezálló szerep képében. Remélem ez nem lesz kacsa.

  44. hát üdvözlet

    Will Smith a maga nevében jó humorista de engem színészként nem győzött meg (igen az Alival a robottal a legendával sem)
    képzeljétek el ahogy big willie nyomatja a hiphopszámot h
    hey hey my name is captain
    what?
    yes american captain:D:D
    mellesleg egyértelműen kacsa az egész cikk ugy ahogy van
    stallone sosem lesz batman mivel senki sem vág bele egy uj batman sztoriba egy ilyen rész után max animációba oda meg tökéletes lenne sly hangja
    a szellemítók 3ról pedig van egy cikkem egy 1998-as vox magazin számában h az akkori idő szerint “jövőre már a mozikba kerülhet”
    mindenesetre megmosolyogtam a cikket
    apropó egy uj Spawn film tényleg kéne mááár!!!

  45. “Just that mouth of his, the scowl and the way it would look in a mask,” Miller said. “I loved ‘Rocky Balboa.’ This wounded warrior, that’s what Batman is in ‘Dark Knight Returns.'”

    :D hát persze, hogyne, igen.

  46. hú bobby nagyon megmondtad. Egyedül a Smith volt kacsa, de ahhoz oda is írtam. A többi meg: senki nem modnta hogy lesz Dark Knight returns film, a Ghostbusters 3-ról ezt nyilatkozta az ríó akkor ezt nyilatkozta satöbbi. A negativitást legközelebb nyugodtan tartsd benn, mert az okoskodásoddal összekötve teljesenf elesleges itt.

  47. bobby: Willről írt állításod csak a Hancock óta nem állja meg a helyét. Pedig azelőtt én is csak egy hiperaktív hiphop humoristának gondoltam. Hancockban bebizonyította, hogy tud letört ,,House féle” karaktert is játszani (szerintem jól).

  48. kedves human
    nem okoskodok hozzászólok a témához..remélem ezt még szabad
    sztem nem volt benne semmi ellenszenves mivel ez egy vélemény és nem pedig a kommenteknél sűrűn előforduló értelmetlen trágárkodós 2soros baromság
    a stallone dolog nem a cikknek szólt csak némely hozzászóló írta h hülyén nézne ki éppen ezért mondtam h ugyse fogja eljátszani.. éppen ezért én sem mondtam h lesz dk returns film:) a szellemírtókról pedig tényleg a 2ik rész vége óta mennek a pletyik de tényleg meg kéne már csinálniuk persze az alapfelállással lenne az igazi
    nullpoint:will smith pedig tényleg jó volt a hancockban csak az mégsem egy captain america ami mondjuk komolyabb hangvételű lenne (mármint nem alkoholista szuperhősről van szó:)) ráadásul ha jól emlékszem pont a nácikat kellett ölnie a Captainnak és h ezt pont egy néger tegye:)…
    én megmosolyogtam, ha valaki ezt tolakodónak okoskodónak sértőnek érzi akkor sűrű bocsánat érte

  49. Én birom Will Smith-t ,de amerika kapitány ne legyen már feka.
    Ez semmivel nem jobb , mintha pl egy kaukázusi fehér ürge játszaná Pengét.
    Ha Smith lesz , remélem vörös koponya lesz az ellenfele, akkor láthatunk egy vérbeli feka vs náci fight-ot.

  50. Gyerekek csak hogy tisztázzuk: Kovács Viliből nem lesz AmiKapi. A The Dark Knight Returns-ből nem lesz film. Tehát nem lesz BatSly sem. Olvassatok utána a neten. Ja, és 2. világháborúban harcoltak ugyan feketék, de külön csapatokban, ahol mindenki fekete volt. Vietnamban játszottak először vegyes alakulatok az USA ARMY-ban.

  51. gratulálok, beírtad azt amit már a posztban tisztáztam rég (a bat filmet meg senki nem modnta h lesz, senki!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.