Bale összefutott a kormányzóval

Bár ez a kép ha jól veszem ki nem a Terminator Salvation forgatásán készült, viszont Arnold meglátogatta a helyszínt. Meg összefutott Bale-lel is, ez utóbbiról készült a fotó.

ez itt

+ az az aktuál pletyka, hogy ott lesz a feje meg a hangja a filmben, esetleg valami másik testen

human
írta
2008. 09. 11. 00:38
megjelenés
41
hozzászolás


41 hozzászólás a “Bale összefutott a kormányzóval” bejegyzéshez

  1. svarci nélkül nem lenne igazi terminátor film ha ügyesek valahogy (akár igy) beépítik őt valahogy
    mindenesetre várom

  2. Hogy jobban beilleszkedjenek a robotok az emberek közé, öreg és kövérkés robotokat is gyártanak.
    De remélem benne lesz a kormányzó a filmben, én örülnék neki, de hogy ő el van hízva? Mi van Bale-el?! Csontvékony, megint Masinisztázik? Vagy csak jövőben nincs kaja, ergó le kellett adnia a Batman-izmot?

  3. komolyan nem értem, hogy mi ez a zsezsgés, hogy legyen benne a Schwarzi, persze, ő volt az első, meg minden, de ettől még lehet jó film nélküle is… elég öreg már, és bár minden tiszteletem az övé, simán elmegy a film úgy is, hogy ő nincs benne. simán..

    sok jó maca van képen egyébként. :P

  4. dimitrij: szerintem pedig éppaz hogy nem…

    Ha Teminátor —> Schwarci

    Ez olyan mintha a Rambo ból hagynád ki Stallonét. Persze kicsit lesarkítva. :D

    Szerintem egyáltalán nincs elhízva. Főleg, hogy gyakorlatilag abban a fekete bőrszerkóban, fekete poló és dzseki nem is látszana igazán az alakja, csak a nagy vállai, azok meg még megvannak neki :D A feje kicsit öreg, de hát mire vannak a sminkesek, meg a számítógépes guruk.

    Bale milyen kicsi :O és vékony.

  5. Gabesz: akkor neked szarabb lesz, mert ha ragaszkodsz ehhez a badarsághoz, hogy Schwarzi = Terminátor, akkor nem fogod tudni értékén kezelni azokat a T filmeket, amiben már nem lesz benne… :)

    egyébként kapásból van 3 másik színész, aki volt Terminátor, legfeljebb Arnie a legtöbbet foglalkoztatott.

    “Bale milyen kicsi :O és vékony.”

    Luke skywalker is kicsi és vékony volt, Yoda meg mégkisebb. :PPP

  6. “Mi az h FUCKING BALE? Kurva száját annak aki ilyet ki ír”

    Itt arról van szó, hogy Schwarczi az ítélet napja óta keresi, ki játssza el John Connort, és most megtalálta az ideális jelöltet. Tehát az nem ‘fucking bale’, hanem ‘FINDING Bale’ :)

  7. Gabesz, azt mondod Bale milyen kicsi és vékony!
    Hát a Mister 185 cm magas, szóval kicsinek azért nem modanám. Viszont most tényleg nem a “tiszta izom” formáját hozza! De már megszokhattuk tőle, hogy lazán dobálja le vagy szedi fel a kilóit, izmait (nem beszélve az akcentuasiról!), ahogy éppen a szerep kívánja!

    A csaj tényleg a felesége, immár 2000. óta!! :)

  8. “Mi az h FUCKING BALE? Kurva száját annak aki ilyet ki ír”

    Legalább tudnád hogy így használva pozitívat jelent, mielőtt beugatsz.

  9. persze, nem mondom, h 61 evesen ugy nezzen ki schwarci, de kicsit furcsa, h az izomkolosszusbol alig 4 ev alatt igyen ven pocakos oregur lett (mert bar az utolso filmjeiben is oreg volt, azert ott meg volt lufi :D)

  10. kirmoka: egyes helyeken Tom Cruise is 170 felett van megadva és azt sztem mindannyian sejtjük h nincs annyi ;)

    madcows: azért egy 60 éves szervezetet nem szabad összhasonlítani egy huszonévessel. Sokkal nehezebben erősödik meg és sokkal gyorsabban sorvad el az izomzat. Egyébként ha egy testépítő abbahagyja a szereket meg a rendszeres napi kemény eddzést 4 év allatt még ő is feleakkorára “megy össze”. Az volt a nagy szám h úgy összeszedte magát az előző filmre. Schwarci másrészt olyan pályát választott ami sok utazással és napi tevékenységgel bír. Kötve hiszem h órákat tudna eddzeni naponta.

    dimitrij: igen nekem szar lesz :D De akkor is T2 FTW

  11. -te voltál a jobb batman, hidd el. lazán lemostad george-ot!
    -ó, komolyan így gondolod? arnold, ez nagyon jól esik! de biztos lehettem volna jobb is..
    -á, szörnyű volt az a pojáca.. dolgozni sem lehetett vele. viszont az újban szívesen részt vennék… nem tudnál esetleg…
    -nem, ezt nem tudom elintézni, sajnálom. de doobj egy mailt a warnernek, hátha találnak neked valamit.

  12. Az hogy valaki 61 éves semmit se jelent. Tessék megnézni Serge Nubret vagy Albert Beckles hogy néztek ki a 60 as éveikben meglepő lesz :P Arnold már eleget tett le anno az asztalra úgy érzem most már úgy néz ki ahogy akar mindig is a legnagyobb testépítő marad :)

  13. kivételesen egyetértek Human-nel, a menő napszemüvegben, borostásan, laza farmeros-pólósan támaszkodva a járgányon olyan fucking Bale-es… :)

  14. “ez a kép ha jól veszem ki nem a Terminator Salvation forgatásán készült, viszont Arnold meglátogatta a helyszínt”

    akkor hol máshol..? és akkor ez hogy van.
    az lehet, h nem éppen forgatás közben készült, de h azon a környéken épp ezt a filmet forgatják, és arnold ezért ment oda, az ziher. már csak azért is írom ezt, mert most olvasom, h konkrétan ez a kép marhára a terminator salvation forgatásán készült.

  15. nem akarlak elkeseríteni, de ez nem a forgatáson készült, hanem a “Brentwood Country Mart”-nál (kattints a képre!), ami egy üzletnek néz ki és csomó celebről van kép h erre jártak. Nem tudom hol olvastad, de ez nem a forgatási helyszín egyik díszlete mögötti kép vagy ilyesmi.

    Viszont Arnold meglátogatta a helyszínt, azaz egybefűztem a két hír, miszerint összefutottak ennél a boltnál, meg azt hogy Arnold volt kinn a forgatáson _valamikor_

    Légyszíves csak akkor próbáljatok javítani, ha tényleg utánanéztek és nem hisztek akármelyik oldalnak h aztán iderohanjatok és ilyen felesleges kommenteket kelljen írnom.

  16. na én egész mást sejtettem, mert egy másik oldalon pont ugyanezt a posztot nyomták le, csak ezzel a címmel: Arnold Schwarzenegger Spotted on the “Terminator Salvation” Set – szóval ebből sejtettem.

  17. Olyan mintha Bale egy kicsit durcás lenne :D Gyúrja az arcberendezését a jövőbeli szenvedő figurára :D

  18. Igazad van Azuu! Szoval a metakommunikacio sokat elarul. Az egyik teljesen nyitottan tarsalog, a masik meg keresztbe tett kezzel…o… nem erdeklodik!

  19. Tökéletesen igazad van, Gabesz a magasság-ügyben….mármint a Mr. Cruise-nál! (Tudjuk mi róla, hogy csak szeretne 170 cm felett lenni….:D)
    Belinkelek két képet ezért erről a Bale-Scwarzi találkozóról, ahol azért látszik, hogy a wales-i actor tényleg nem apróság….abból is kiindulva, hogy Arnie sem az, és itt, ezeken a képeken látszik a minimális különség.
    Még jó, hogy a nagyságuk nem ebben rejlik…..:)

    [Mi a fenének linkelnél h a posztban belinkeltem a teljes galériát? – a szerk]

  20. “..Az egyik teljesen nyitottan tarsalog..”

    zsebre tett kézzel, amúgy metakommunikációsan. :)

    könyörgöm, mit akartok bebizonyítani ezzel a baromsággal?

  21. kirmoka: milyen különbség látszik? Bale nekidől egy autónak, azt támasztja a hátát, ez alapján megtippelni a magasságát elég nehézkes…

    ha Bale 186 centi, akkor pont , centivel magasabb, mint Schwarzenegger, és 26 centivel magasabb kb., mint Cruise. :)

  22. lol :D akkor csak egy dolog biztos a képen és az az autó :D ki tudja milyen magas ez a típus? egyáltalán milyen autó ez? :D mert Bale csak kicsivel magasabb annál ha nem támaszkodik neki.

  23. Hát fiúk ez lett abból, hogy én egy dologra reagáltam, mégpedig arra, hogy szerintem Bale nem kicsi! :)
    Nézzétek el nekem, nagy kedvenc a pasas, összes filmje a tulajdonomban van……….szerencsére…..utóbbiakat kivéve!!
    (A szerkesztőtől pedig elnézést a linkelésért. Azok a képek a nem ebből a képsorozatból valók voltak, közelebb álltak egymáshoz Arnie-val, azért tettem be……vagyis próbálkoztam, “magasság-téma” miatt!;)

    A kocsi pedig Toyota – a youtube-felvételen látszik! -, de hogy azon belül milyen kategória?? Jó kérdés! Ezt ti biztos jobban tudnátok! (Mellesleg a Kormányzó Úré se rossz!!)

  24. “Arnold már eleget tett le anno az asztalra úgy érzem most már úgy néz ki ahogy akar mindig is a legnagyobb testépítő marad”

    Kizárt dolognak tartom, hogy Arnold, aki tényleg a legnagyobb testépítő marad és már eleget letett az asztalra, így akarna kinézni, ahogy most, mert ez durván illúzióromboló. :(

  25. nem tudom, mégis mit vártok swarcitól, hogy a conan a barbáros formájában fogják elföldelni, naívak vagytok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.