The Soloist trailer

Azaz Jamie Foxx szeretne egy Oscart? Életrajzi film? Pipa. Átalakulás? Pipa. Melles Robert Downey is szerepel benne. Az a helyzet, hogy engem most ez nem fogott meg, oylan tipikus életrajzi cuccnak tűnik így elsőre.

human
írta
2008. 09. 11. 12:27
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “The Soloist trailer” bejegyzéshez

  1. volt regen az MTV-n egy Where My Dogs At? cimu animacios sorozat, ott is azzal parodizaltak ki Foxx-ot, h egyfolytaban dijat nyer :P (pl megnyerte a Stanley kupat is)
    amugy nekem a hir hallatan a tropic thunder jutott eszembe :D

  2. Tipikusan az ilyen filmekre bukok, viszont kár, hogy Foxx-ot választották a szerepre, így olyan, mintha a Ray-t csinálták volna még egyszer. RDJ-nek meg örülök, ezzel talán ő is esélyes egy Oscarra, és akkor 2008 tényleg az ő éve volt.

  3. Érdekes storynak ígérkezik! szerintem van olyan megindító mint pl “A boldogság nyomában” volt! és mielött leoltanátok,nem olyan csak azt monodm hoyg az is megíndító volt! ja és a szereplők szerintem magaukért beszélnek, nagy stárok,kellemes story,remek játék…..

  4. hát nem is tudom, ha a fenti képet veszem figyelembe, akkor 2.1 nagy jóindulattal és csak azért mert a szereplők nem rosszak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.