15 hozzászólás a “Itt a Synecdoche, New York trailer” bejegyzéshez

 1. na végre kaptunk valami :) remélem csepegtetnek majd még. nálam top3as a film, kedvenc színész, és kaufman :)

 2. “Egy színházi rendezőnek meg kell küzdenie a munkája nehézségeivel és a nőkkel, miközben új darabja számára egy raktárépületben próbálja létrehozni New York élethű mását.”

  Története. Legalábbis ezt találtam hozzá.

 3. Philip Seymour Hoffmant még nem láttam nem-dörmögős hangú szerepben, és itt sem fogom. :D A film érdekesnek tűnik, de a témába vágó tamponreklám mindent visz. :)

 4. nyilvan arrol hogy az orvosok aztmondjak neki hogy hamarosan meghal, erre kitalalja hogy gyorsan csinal meg valami nagyot – igy jon a szindarab rendezese. aztan megse hal meg es mar tizenx eve azon a darabon dolgoznak. legalabbis ez az alapvaz

 5. tuti nezos — bar utanna ejjel fura halmazallapotba fogok kerulni szerintem. tobbnyire mindig ilyesmi filmek utan:)

 6. 0:45 nagy hangár kék éggel!
  1:28 nagy hangár egy még nagyobb hangárban!?

  dansun, azt hiszem pontosan sikerült beletrafálnod a kaufmani hangulatba. ugy vettem észre eddigi filmjeibol hogy lételeme a metafizikai csavarás. Az, hogy képtelen megcsinálni NY élethű mását, mivel akkor az “élethű más”-t is meg kell építeni a másolatnak helyet adó hangárban, és hogy a darabjában az “élethű más”-nak megfelelően irreálisan sok ember van (0:57), ugyhogy szerintem a metacsavar ebben a filmben is következetesen jelen lesz, ami kétségtelenül rendkívül szórakoztató. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.