12 hozzászólás a “Megint Transformers forgatás” bejegyzéshez

  1. Elnézve ezeket a felvételeket vajon miért érzem úgy, hogy ez a leányzó is egyike lesz azon csinoska színésznőcskéknek, akiket néhány év múlva max Szegál Pista bácsi filmekben látunk majd viszont? :D

  2. Eyecandynek nagyon is jo a csaj (nem lehet mindenhol a Gylenhal csaj:). Mondjuk a filmben azert turhetobb volt…

  3. blahblahblah nincs igazad, mert pl. Dobó Katinka filmes karrierjének a csúcsa volt, amikor az öreg Stívn Szegál feleségét játszotta a “Halálos játszma pokoli erőd” c. (vagy valami hasonló) remekműben.

  4. Jopofa az elso film is (eszembe jutott, hogy talan ez is meg van rendezve…de inkabb hagyom magam ringatni a marketing lagy olen:) Meg ilyeneket human!

  5. Bizony Megan térdelt a szerepért, ebben egész biztos vagyok. Csak a szépségeével kapta meg és persze a szájával. Látszik hogy milyen elkényztetett miss picsa lett belőle. 3 ember hűti, na mondom WTF?

  6. Nekem Megan egyenesen ellenszenves és ahogyan beszél az is zavar. Shia-t viszont nagyon bírom, jópofa egy srác és nem tom úgy tűnik nekem, mintha nagyon lazán menne neki a színészkedés! XD

  7. Tudi h meg van rendezve. De azért jópofa volt. Nana! El a kezekkel Fox kisasszonytól. Az első rész Camaro-s jelenete óta NAGY tisztelője vagyok a tehetségének. ;)

  8. Kit érdekel, hogy beszél. Jól néz ki. Egyszernézős filmekben tökéletes. A nevét nem is jegyzem meg nekem ő a csaj a kocsirobotos filmből.

    Supernő!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.