A kabinet

Oliver Stone W. című filmjében. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Bush éltető film lesz. Ezt csak azért mondom, mert kommentekben mindig azon ütköztök ki, hogy minek éltetni, amikor ha jól tudom Stone demokrata, és eléggé Bush ellenes. Ami miatt pedig ez még viccessebb filmnek néz ki, azok az olyan mellékszerpelők mint Rob Codry, aki kurvára jó politikus lesz, az fix. (a kép meg a nevek listája a vanity fairtől)


Balról kezdve: Jeffrey Wright as Colin Powell, Toby Jones as Karl Rove, Dennis Boutsikaris as Paul Wolfowitz, Richard Dreyfuss as Dick Cheney, Josh Brolin as George W. Bush, Thandie Newton as Condoleezza Rice, Rob Corddry as Ari Fleischer, Bruce McGill as George Tenet, and Scott Glenn as Donald Rumsfeld, on set in Shreveport, Louisiana. Photograph by Nigel Parry.

human
írta
2008. 09. 19. 21:53
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “A kabinet” bejegyzéshez

  1. Lehet mégis érdemes lesz megnézni. Na majd a kritika után eldöntöm. Eddig nem akartam megnézni. Mostanra már hezitálok kicsit.

  2. Nem értem minek egy politikusról nagy költségvetésű filmet készíteni, akivel tulajdonképpen semmi különleges nem történt apróbb-nagyobb bakikat leszámítva, amik minden átlagos ember életében is megtörténhetnek. Ez az egész inkább Amerikának szól majd sztem és ott lesz nagy visszhangja, mert ott megy ez a sztárcsináló gépezet. Magyar Politikusról vicces lenne egy ilyen filmet lehozni. Bár az én hiedelmem szerint, max. valami blöff szerű képtelen helyzetekkel teletűzdelt kis popcornmovie-t tudnék elképzelni, sikkasztásokkal, nagy megúszásokkal és hidegvérű poénra vett leszámolásokkal.

  3. Brekicc: nem történt vele semmi, csak bakik, mint egy átlagos emberrel???? sztárcsináló gépezet??? inkább Amerikának szól???
    Elég nagy hülyeségeket beszélsz ám ember! 1. Senki se mondta hogy nem Amerika a célközönség, nem csak TE lehetsz a világ közepe.
    az hogy az a véleményed a politikáról, hogy csak egy blöff szerű popcornmovie az egész, az szintén sajnálatos.
    Bush tényleg irtó nagy paraszt, de az hogy egy ilyen ember került a világ egyik legmagasabb posztjába, és igenis történt vele egysmás, (legfeljebb te nem tudsz róla) de talán az iraki háborúról hallottál már, 2008-ra talán már Bivalybasznádra is eljutott már a hír. Ebből a szituációból (ha jól megcsinálják,márpedig úgy néz ki) igenis egy fergeteges film lehet…

  4. Brekicc, lexxxon-hoz hasonlóan én is szeretnék gratulálni ehhez a mélyenszántó kommenthez. Igazad van, minden átlagos ember életében megesik egyszer, hogy egy világhatalom első embere lesz, indulok is Obama és McCain ellen, még nem késő. Gondolkodj már egy percet, mielőtt levésel valamit. Minek politikusról nagy költségvetésű filmet csinálni. Ja, minek volt egy JFK-nk, egy Nixonunk, csak, hogy az Elnök emberiről ne is beszéljek. Felesleges volt, kis bakik, bárkivel megtörténhettek volna…

    Egyébként pedig egyre inkább nézős ez a film, nem számítok semmi nagy csavarra, de abból a pár perces jelentből kiindulva egy egy nagyon durva tükör lesz az amerikai társadalom felé.

  5. külön poén, hogy az a Nigel Parry csinálta a fotót, aki amúgy a politikusok egyik kedvenc portréfotósa is amerikában. :)

  6. szerintem még Spielberg készülő(?) Lincolnja is tökérdektelen ehhez képest, pláne, hogy W. minden nap látható integetni, kezet fogni, szónokolni, golfozni, satöbbi a tévében.

  7. Deadpool: “Hey George! Where’s Dick?”

    Karl Rove karaktere picit soványkás, nem? Elsőnek Dicket néztem Rovenak. Azért Thandie Newton Rice szerepében? Kellesz majd egy kis smink, hogy rárakjanak egy plusz 10 évet.
    De azért kíváncsi leszek a filmre, hátha a végén feltűnik CJ meg Josh és egy jót röhögünk az egészen.

  8. bloff, mint popcornmovie?!?!?!
    amugy rice elegge nem hasonlit, de majd mozgokepenvalszeg jobban fog hasonlitani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.