Inkheart trailer

Azt hiszem Brendan Fraser megtalálta végre magának azokat a stílusú filmket ahol ellehet egy darabig. Fantasy, néha családi szórakozás. Nemrég a föld középpontjába utazott, előtte múmiázott, most meg ez a fantasy alapokra épülő családi mozi. AOL-nál HQ.

Poszter is van hozzá, tipikus családi filmes ez is, valahogy a Nim’s Island jutott eszembe róla.

human
írta
2008. 09. 19. 00:08
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Inkheart trailer” bejegyzéshez

  1. kár h nem adják 3Dben. A Journey is kibebaszott k*rvajó volt 3dben, a végére már kezdtem elviselni h harmadjára köpnek pofán :D egyébként tényleg frankón illenek Fraserhez ezek a móka-edvencsörsz szerepek.

  2. Azért szerintem The Air I Breathe szerepe is nagyon jól áll neki, sőt ezeket a dark karaktereket kéne tovább vinnie. Bár lehet hogy anyagilag ezek a filmek jobban megtérülnek számára, de szakmailag meg lehet hogy pont nem…

  3. Ez az előzetes nekem nagyon bejött, főleg az elatta szóló zene miatt. Az szerintem zseniális. Aranyos állatok is vannak benne, plussz poénok is, szóval nálam egy próbát meg fog érni. Ja, és a CGI sem tűnt gagyinak.

  4. Szerintem is jobban illenek Fraserhez a dark szerepek. Eleg nagydarab is hozza, a hangjarol nem is beszelve… Kar, hogy ilyen nyalokas szarsagokban nyomja:(

  5. német forrásból született a mese, gondolom nincs akkora rajongótábora, mint a Twilightnak. Európa lesz a célközönség. nekem is bejön.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.