Revolutionary Road cuccok

Sam Mendes új filmje, amit december végén mutatnak be, hogy 3 napnyit legalább legyen mozikban, és így jelölhető legyen Oscarra. A főszerpelő pedig Leonardo DiCaprio és Kate Winslet, akik ezúttal belesüppednek a kisvárosi szürke létbe (ahogy ezt az ehhez illő poszteren látjuk).

Revolutionary Road poster

19 hozzászólás a “Revolutionary Road cuccok” bejegyzéshez

 1. Langyos kis kamaradarabnak tűnik így a bemutató alapján. Legjobb adoptált forgatókönyv lehet. Ha egyáltalán az…

 2. Mostanában divat lett a filmekben a középszerűség (~silányság, fásultság). Legalábbis minden, ami vele kapcsolatos: szabad szellem, dinamizmus, szerelem, család, új ingerek…és az a baj, hogy Kate Winslet már benne volt két remek darabban (Finding Neverland, Little Children)…talán Leo hozhat valami friss vért, de a képek alapján inkább tűnik egy fiatal Tom Hanks copy-nak…Az a baj szegény sráccal, hogy iszonyat nagy színész, csak kevés dolog fekszik neki igazán. Talán csak meg kell várni, míg ráncosabb és őszebb lesz, nem tudom…

 3. Az rossz jel, ha félidőben megunom a trailert, és elkezdek böngészgetni, miközben már csak a hangot hallgatom fél füllel egy másik lapfülről? :)
  Ergo, nem én vagyok a célközönség.

 4. ezt akkor se nézném meg ha fizetnének érte. Kicsit uncsik már ezek a filmek, ráadásul nekem MAd Men kopinak tűnik.

 5. Jah nekem is egyből a Titanic ugrott be.:) Nemtom nekem most nem hiányoznak ezek a depis szomorkás filmek, attól függetlenül még lehet jó.

 6. Heistmonkey: pontosan ugyanez tortent nalam is :) Ez nagyon verszegeny, unalmas. Egy ket oras filmhez edeskeves ez a konfliktus (illetve nem, de a trailer alapjan ebbe keves).

 7. madcows: Pedig már az Igazából szerelem óta tudjuk, hogy “ide Kate és Leo kell!”:o)
  Mindkettejük a szívem csücske, meg fogom nézni a filmet. De moziba nem megyek érte aszem.

 8. Amerikai szepseg, kicsit regebbi kornyezetben meg kevesebb zuhanyzoban hokizassal. Legalabbis a tréler alapjan. Na majd meglatjuk.

 9. “Amerikai szepseg, kicsit regebbi kornyezetben meg kevesebb zuhanyzoban hokizassal.”
  Még egy ok, hogy ma este az Amerikai szépséget nézzem meg, ha már úgyis tervbe volt véve. :D

 10. A fenti kommentek alapján már asse’tom h a trailert meg-e-nézzem. Külön-külön fel tudnék sorolni mindkét név mellé legalább kettő örökbecsű, nagyszer, klasszikus, stbstbstb alkotás. Kettőjükhöz együtt mi is köthető? Jah… Queen Mary II.

 11. ez a Kate ember így együtt.. (nah jó, ez xar volt:)

  szóval Kate eleve nem a szívemcsücske, és q trailer után nekem is a ‘langyos’ szó jutott eszembe. Leonak meg tényleg már egy kis borosta, és vmi bedeszesebb szerep kéne. ez a hogyan nézzünk ki még mindig 17hétnek 3x-en felűl ez katasztrófa.

 12. Hát igen, azoknak, akiket csak az adrenalinserkentő thrillerek es horrorok hoznak mozgásba, talán nem ajánlanám ezt a filmet. Valószínűleg túlzottan a valóságról szól, ez a “baj” vele. Vagy épp ez a jó benne… ;-)

 13. “Valószínűleg túlzottan a valóságról szól, ez a “baj” vele.”

  a valóságot nem a moziban kell nézni. ha mégis ott nézi az ember, akkor érdemes észrevenni, hogy az már nem a valóság, hanem annak egy interpretációja. ami lehet jó, vagy rossz, ízlés dolga…

 14. “Leonak meg tényleg már egy kis borosta, és vmi bedeszesebb szerep kéne. ez a hogyan nézzünk ki még mindig 17hétnek 3x-en felűl ez katasztrófa.”

  talán bele kéne gondolni, h az 50es években, h néztek ki az emberek.meg amugyis miért kötelező 34 évesen borostásnak lenni? egy 50 éves embert is megszóltok, ha nem borotválkozik meg, hisz tul fiatalos?
  amugy meg…ideje lenne megtekinteni a body of liest (hazugságok hálója gyengébbek kedvéért) ott pont azért szolták meg egyes kommentelök, h mi az a szakáll.

  ti sem tudjátok mit akartok, de nem probléma, fikázzátok csak az egyik legkiemelkedőbb amerikai szinészt csak mert kisfius az arca.;) én pedig gratuálok nektek.:)

  üdv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.