Így folytatják az I Am Legendet!

Egy előzménnyel. Így legalább az I Am Legend sztárja, Will Smith is benne lehet, aki már alá is írt a filmhez. Elvileg a vírus kitörése előtti pár npaját, meg az utána levő pár napját láthatjuk majd a tudósnak. Szóval békés családi életből az őrületbe.

36 hozzászólás a “Így folytatják az I Am Legendet!” bejegyzéshez

  1. de ennek a filmnek mennyi értelme van?! jaj!
    legyen mondjuk hancock 2, jó, de ennek második rész, ami ráadásul előzmény, hát… ennek semmi értelme!

  2. hát ezt nem hiszem! 2007 (sztem) legfaszább filmjének folytatás? na neee! ez nem hangzik túl jól.
    nekem eszméletlenül tetszett a film, bár inkább az alternatív befejezést kellett volna használni a végén, de így is király. mély nyomot (vagy inkább harapást?=>teeth :D)
    hagyott bennem de mint előzmény-folytatás? én inkább lennék kíváncsi a film után történtekre.. hogy mi lett végül a szerrel, jó persze mondják a végén hogy sikerült visszaállítani az emberiséget, de én pont erre lennék kíváncsi, hogy hogyan sikerült nekik, és hogy tényéegesen hogy néztek ki ezután, meg hogyan tanultak meg újra emberien viselkedni, stb.
    ez miatt kellett volna életben hagyni willie-t és így lett volna értelem hogy hogyan tovább…
    de ez így shithole…:(

  3. A film nekem is tetszett, úgy ahogy volt. Mondjuk jobban örültem volna, ha karakterünk nem halálozik el. Szerintem egy ilyen előzmény is érdekes lehet, és több, mint valószínű, hogy ha lesz előzmény, akkor lesz ‘utózmány’ is. :)

  4. Persze. Az alternatív vége az agyatlan amcsiknak szólt…
    Akik nem bírják elviselni, hogy nem minden kaland végződik happy enddel. Így kihagyták a yenkik a film legfontosabb mondanivalóját, az áldozatvállalást. A dok. feláldozta magát, milliókért… Szerintem world’s best film… persze csak az Into the Wild után.

    Megkövezhettek, de én azután is ezen a véleményen leszek…

  5. Nem mondjátok , hogy van egy olyan befejezése az I am Legend -nek amiben nem hal meg Will smith?

    Egyébként, ha már megölték tehették volna elmésebben is.

    Ott van egy ökölnyi lyuk az ablakon, a faszi kezében egy kézigránát. Nem kidobja a lyukon a gránátot, hanem megvárja amig betörik az üveget és kicsinálhatja magát is, mikor beférne még a csaj mellé.

    Persze itt felmereül a kérdés, hogy lehet, hogy az utolsó “családtag” elvesztése után maradt e még értelme neki a világon maradni.

    Mindenestere (eddig) nem is hallottam az alternatív befejezésről.

  6. szuper, csak ne az első részről beszéljünk mert azt már 5 helyen megtettük, pl a kritiklánál. Mindekit törlök aki ilyesmi elemzést nyom az első részről, megemlíteni meglehet nyilván a második résznél, de ne most dumáljuk már ki megint.

    Gabesz: a filmbuzin is kinn van alternatív befejezés

  7. sorry human

    a folytatás szerintem lehet jó, bár semmivel sem muatahat többet annál amit már eddig is láttunk.

    Idill volt. Szörnyek lettek.

    Szerintem ez egyrészes film volt. Több kevesebb mondani valóval.

  8. Inkább a Haláli Hullák Hajnalának csináljanak folytatást! :) Na jó nem kampányolok itt. Ha jön ez a folytatás-előzmény, azért mindneképpen nézős lesz. Aztán majd ott kiderül, hogy jó sült-e ki belőle.

  9. NBZ85, jaja, azt is folytassák, meg a Hot Fuzzt is :)
    Ha már folytatás, akkor csakis prequel! Tuti nézős!!)

  10. Nagyon várom már a filmet!!! Will a best!! A legenda vagyok is jó volt és ez is jó lesz az 100. Lehetne a címe az h I WILL LEGEND :D am tudtátok hogy ma lett Will 40 éves?:D

  11. Akkor ez a prequel arról fog szólni, hogy egy tudós megpróbál ellenszert találni egy betegségre? És kihalt, szörnyetegekkel teli város helyett egy hétköznapi, emberekkel teli város lesz benne? Mert akkor kurva izgalmas lesz. Mi lesz a címe?
    MÉG NEM VAGYOK LEGENDA
    ÁTLAGEMBER VAGYOK

  12. human, megy az angol, azért is van az elején a nyers, a végén meg a :)
    Érteeed? :)) BTW kiskisnél a pont!

  13. Reméljük valami épkézláb sztorit azért össze tudnak hozni :)
    28 months later-ről vannak pletykék, Shaun 2-ről sajnos nem :(

  14. Ryan: Az alter változat nem az agyatlan amcsiknak szól, hanem azoknak akik meg is értették a filmet. A film lényege nem az áldozatvállalás. És nem Will Smith a legenda benne.

    De nem merem kifejteni a dolgot, mert az adminbácsi azt mondta ne beszéljünk róla. :D én meglátásom szerint alapból az alter változatnak kellett volna a moziba kerülnie, hogy egy rendes trilógia készüljön belőle, ahogy eredetileg tervezték. (amúgy ez a rendezői befejezés is)

  15. Nem várok túl sokat a folytatástól. Az egyet is amennyire vártam aztán mi lett belőle. :(
    Ha kicsit “még” sötétebbre veszik a figurát a “2”-őben, akkor talán jó is lesz.

  16. Szerintem pedig lesz izgalom benne, ugye tudjuk, hogy mi lesz, de azt nem, hogy az emberek miképp élték át az átváltozást és hogyan kezdtek pusztitani a városban,kb ez lehet az előzményben!
    Az elsö rész olyan volt, h azt mondtam nem tetszett,de valami késztetett,h nézzem meg mégegyszer és mégegyszer.Ez nálam mindent elmond egy filmről!
    Ebből még jó is kisülhet.

  17. Én kíváncsian várom.Az első rész is jó volt.Ha ebben is olyan ügyesen fognak drámázni + megfogni a hangulatot, akkor szerintem frankó film lehet belőle.az első rész penge volt.Talán ez is az lesz.Bízom benne!Hajrá!!!!

  18. Nekem az egy sem tetszett, majd ha jön kölcsönzőbe a kettő akkor max megnézem. De nem fogom emiatt húzogatni a csíkokat a mérőszalagon.

  19. Ebből a filmből számomra az fog hiányozni, ami az elsőben megfogott: a magány bemutatása egy olyan szituációban amit már sok film feldolgozott valamilyen módon, de nem így, közel sem így! Láttunk már sok zombis élőholtas megbetegedett-megőrült emberes filmet, de ez más volt. És aki eltemeti Will színészi képességeit, az üres beszédet folytat, mert ebben a filmben Smith egyedül lebilincseli az ember figyelmét, van mondanivaló, nem csak agyatlan őrjöngés. A lényeg: imádtam az elsőt, de nem vagyok benne biztos, hogy a 2. is jó lesz.

    Human te meg ne hisztizz annyit, mert árt az egészségnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.