Wahlberg Payne képregényt narrál

Max Payne, the beginning. Hellyeah. Úgy tűnik nagyon komolyan vették tényleg ezt a játékadaptációt. Minden trailerből és képből ez süt eddig, én bízom. Ide jutottunk, egy játékadaptációban lehet bízni az előzetes anyagok után, sokkal jobban mint egy Hitmanben akármikor.

human
írta
2008. 09. 25. 13:30
megjelenés
37
hozzászolás


37 hozzászólás a “Wahlberg Payne képregényt narrál” bejegyzéshez

 1. Soha nem nyomtam a játékot, de kedvem lett hozzá. Nagyon nagyon várólistás a film. Wahlberg jó választásnak tűnik.

 2. Ez most nagyon ütött! Eddig is várólistás volt, de ez azonnal akaromra változtatta a státuszát.

 3. Hát szerintem egész jo film lesz.
  játszottam a játékkal is ami mondjuk annyira nem jöt be de így hogy ezt láttamm a filmre kíváncsi leszek.

 4. azta*****
  ez nagyon komoly…
  a háza tisztára mint a játékban: az előugró faszi, a zárt ajtó, illetve az ajtón döngetés… nagyon durva…
  ez amúgy pontosan mi? vmi trailer vagy mi? nem hiszem, hogy a film ilyen lenne…

 5. Faszányos lett, csak Marky Mark hangja valahogy eleinte furcsának tűnik! Persze pár pillanat alatt meg lehet szokni. Annyira jó lett a bemutató hangulata, hogy azt vártam, hogy a játékban lévő Max hangja szólaljon meg. Várom.

 6. Wahlberg nálam az Invincible (Legyőzhetetlen) óta az első számú kedvencek között van. Már előtte is nagyon bírtam a filmjeit, de azzal a szereppel nálam a topba került (persze vannak igen ratyi filmek is – szerintem – amiben szerepelt, pl Majmok Bolygója [bocsi attól aki szereti ezt a filmet. nekem nem jött be nagyon.]). És bizony nagyon úgy fest, hogy megint belenyúlt a tutiba. Nem is kicsit…

 7. aazé képregényes, mert a játék közti “videók” nem videók voltak, hanem nagyon jól megkreált képregény:)

 8. Húúúú, ez nagyon, nagyon, de nagyon jó! Nem csoda, hogy jópár mondatot egy az egyben átemeltek, hiszen zseniálisak! A játékok nagy kedvencek, izgatottan várom a filmet! :)

 9. Na ez már valami! Tényleg komolyan vették ezt az adaptációt. Úgy néz ki, hogy ez a film tökéletesen kielégíti az adaptáció fogalmát. A kezdetben hozzá fűzött remények nem voltak hiábavalók.

 10. Azta! Meg kell mondjam, szerintem az eddigi trailerek nagyon bénák voltak. De ez telitalálat!

  Csak sajna félő, hogy a film nem lesz, nem lehet olyan jó, mint a játék. Vagy mint ez a trailer.

 11. Hátööö… :) Tudod, amiért egy adaptáció sosem lehet olyan, mint az “eredeti”. Valami mindig van, ami nem úgy él benned róla, amit a filmkészítők másképp gondoltak, vagy egyszerűen a más műfaj miatt másképp lehet megcsinálni – és akkor persze aki ugyanazt az élményt, érzést, várja, mint amit az “eredeti” nyújtott, az csalódik.

  Szóval ezért.

  Meg szerintem már maga a játék is rövid volt – filmnek kifejezetten rövid a sztori. Akkor pedig ki kell pótolni valamivel. És az ilyesmivel lehet jól elszúrni…

  De ne legyen igazam a károgásommal!

 12. Nem szoktam ilyet előre mondani, de ez hatalmas lesz, a trailerek, meg a zene alapján.
  Viszont van egy olyan baljós előérzetem, hogy úgy is leszinkronizálják…

 13. Nemrég olvastam, hogy a Duke Nukemet is filmre akarják vinni, javítsatok ki de ha jól tudom ennek a rendezője. Hát most hogy elnéztem ezt a kis klippet, nem görcsölök azon hogy ez is, és remélhetőleg az is jól fog sikerülni :D

 14. jól hangzik főleg h gyerekkorom kedvenc képregénye a punisher volt és mivel ez nem áll messze tőle igencsak várós darab lett attól függetlenül h az életben nem játszottam ezzel a játékkal…

 15. jóóóóó:) ujabb kő esett le szívemről mikor jött a “but dreams have a nasty habit to become nightmares when your not looking” egy az egyben játékból áthozott mondat!
  csak jönne már ki:)

 16. “In a nightmare every choice you make is the wrong one…” hm , mostmár télleg reménykedni tudok ebben a filmben ezek után, a trailerek is hangulatilag teljesen jók voltak, most pedig ez is, tényleg remélek.

 17. “dreams have a nasty habit to become nightmares when your not looking” első részben volt egyébként, ugyanannál a helyszínnél, jelenetnél ami itt is szerepel. még a bevezető részében a játéknak, mikor max meséli, élete teljesen álmoszerű csak ugyebár “dreams have a nasty habit to become nightmares when your not looking”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.