Valkyrie poszterecske

Én látom a gonoszt, de a poszteren szerepel és vörössel emelték ki. Na jó, ez csak vicc, nem utálom Tom-ot, de valahogy az az érzésem, hogy nem ez lesz a kedvenc filmem “tőle.”

human
írta
2008. 09. 26. 01:22
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Valkyrie poszterecske” bejegyzéshez

 1. nekem bejön a poszter, de tényleg. ellenben ez a Tom vagyok, a félszemű, háát.. de bízok még Branaghban annyira h kíváncsivá tegyen. bár ezt sem kapkodják el a srácok. a tailerben még summer volt, itt már december..

 2. Lehet hogy rosszul tudom, de nem úgy volt hogy Von Stauffenberg-nek hiányzott az egyik karja (asszem valami korábbi bevetésen leszakadt)??? Ezen a poszteren látszólag mindkét karja ép (O_o) !!??

  Vagy lehet, hogy a film nem csak a merényletet mutatja be, hanem valami előzményt is ???

 3. én kíváncsi vagyok a filmre, bírom az ilyen témájú, nácis, II. VH filmeket, Tom C.-zal sincs semmi bajom, trailer annyira nem fogott meg, de téma miatt érdekel. A filmben az is benne lesz, ahogy Afrikában a csatában elveszti karját, gondolom azért van itt a poszteren meg még mindkettő:-D

 4. Meg képzeld el, amikor kiteszik Harlemben a plakátot, amin mondjuk az egyik karja hiányzik és az ottaniak körbeállják és szétröhögik az agyukat, hogy “némá, ez meg hogy néz már ki, de gáz!”

  Egyébként a németeknél volt balhé abból is, hogy a produkció meghamisította Stauffenberg fotóját (kis fotósoppolás itt meg ott), hogy jobban hasonlítson Cruise-ra(!). Nem, nem, jól olvastátok, nem fordítva… :)

 5. Redneck azért ne hidd, hogy amerikaiak nagy történelmi hűséggel fognak filmet csinálni a nácikról. Én, mint háborús-film rajongó nagyon várom ezt is, mint mionden vh.-val kapcsolatos filmet, de nincsenek nagy elvárásaim vele szemben.

 6. Nem úgy volt, hogy Tom Cruise nem csinál több filmet? Legalábbis én ezt hallottam.. Vagy ez után nem lesz több vagy hogy is van ez?

  Amúgy én csípem, viszont ez a film nem nagyon hozott lázba…

 7. A poszter sztem 5letes, az alaprajzzal, piros csík Hitler dolgozószobájához stb. A filmet magát én sem várom, de hátha jó lesz és a ló ekszpektésönz miatt majd ütni fog. ( most likely not :)

 8. nerazurri: most probalja rendbehozni a karierjet, mert miota ufoszektas lett, azota egyre hulyebb, es nem igazan kozkedvelt lett

 9. Human, pont azért kérdezem, hogy megerősítse vagy megcáfolja valaki aki inkább jártas ebben, mint én. Én ezt hallottam, és nem mondtam, hogy ez 100%; gondolom, hogy ezek szerint pletyka volt

 10. Hát tuti nem igaz, most olvastam, hogy megint leopciózott néhány sztorit (meg nem mondom mit). Viszont a producerpartnerét meg kirúgta, merthogy nem muzsikáltak jól a közös filmjeik. Hát, mások szemében a szálkát, ugye… :)

  Egyébként ebben a sivatagi ancúgban nekem egyáltalán nem tudják eladni, hogy ő Stauffenberg. Egyfolytában Tom Cruise-t látom magam előtt… :)

 11. balee: ne is legyenek elvárásaid. A moziban bemutatott II. VH-s filmek nincsenek tekintettel a történelmi hűségre. Amelyek meg tekintettel vannak azokat nem mutatják be moziban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.