A Marvel és a Paramount folytatja az együttműködést

Ki is hirdették a közös cuccaikat. Ha jól veszem ki a Marvel gyártja, a Paramont meg terjeszt, ha nem is pont így van, akkor is, a nagy stúdió nem szólogat bele a kreatív észbe.

  • Iron Man 2 (May 7, 2010)
  • Thor (July 16, 2010)
  • The First Avenger: Captain America (May 6, 2011)
  • The Avengers (July 15, 2011)
  • Iron Man 3 (TBA)

És igen, az a végén az Iron Man 3. Dátum még nincs, de ezek szerint a tervekben szerepel.

human
írta
2008. 09. 30. 11:33
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “A Marvel és a Paramount folytatja az együttműködést” bejegyzéshez

  1. Csak bírják energiával :( …
    Szerintem nem biztos hogy jó ötlet ez, hogy félévente kinyomnak egy szuperhős cuccost…

    Mindenesetre Amerika kapitányon kívül az összes várós :)

  2. Meg lehet ezeket jól csinálni, csak Amerika Kapitány ne legyen halál patrióta, Thor meg ne szónokoljon miközben ossza a népet.
    Mondjuk azt inkább fantasy vonalon lehetne megoldani jól.
    Azt hiszem.

  3. Bocsánat, még csak annyi, hogy sokan bizonyára ismerik az Ultimates című képregényt ami az Avengers modernizált változata. Szerintem azon a vonalon lehetne elindítani az egészet. Kicsit komolyabb kicsit “tökösebb”, habár helyenként a kemény dumákból sok van, mindenesetre a két világot keverve, egész jól el lehetne találni ezeket a filmeket.

  4. Most komolyan, első kommentelők: A Marvel tervei már rég ismertek, ezer éve van róla poszt. Tényleg csak most lepődtök meg rajta mik jönnek? Iron Mankor bejelentették már indet, kivéve az Iron man 3-mat

  5. Talán jobban is eloszthatták volna. Két hónapon belül egymás után aztán egy évig semmi. Persze a nyári bb szezon miatt, de fél éves különbségekkel jobb lenne. Mondjuk mire hozzánk érnek, ki tudja mennyit csúsznak.:)

  6. egyedul a thor-tol tartok kicsit, mert mar kepregenyben sem szeretem, igaz ez volt vasemberrel is, no de meglassuk, csak mondjuk nem lehet a karakterebol szerintem annyit kihozni, mint vasemberebol, hulkal is ez volt a baj…
    esetleg terveznek bele pokembert? (marmint az avengersbe) esetleg ki tudna megrendezni ilyen nagy projectet? en legszivesebben robert rodriguezt latnam a direktori szekben, de esetleg az se lenne utolso, ha az onallo filmek rendezoi kozosen rendeznek meg az avengers-t, s igy akar nagyobb mediavisszhangot is kaphatna a produkcio…azert remelem, h a ket “bogarat” kihagyjak a csapatbol, de legalabb a ferfitagjat…s mondjuk hejukre wolverine-t

  7. madcows: Szerintem a Thor- tól ne félj, nem tudom miket olvastál, de az utóbbi kb. egy évben nagyon feltámadt az a képregény. Tiszta fantázia és remélem a film is olyasféle lészen. :)

  8. nehez dolog rakeresni a wikipedian (akar a magyarban is), de ez egy szuperhoscsapat, hogy hulyen fejezzem ki magam, ez a marvel justice league-ja, egy szuperhoscsapat, aminek a fo tagjai: AmKap, Thor, Vasember, Hangya, Darazs es neha Wolverine, a kezdetekkor meg Hulk is veluk mozgott, de aztan konnyes bucsut vettek…

  9. scud
    az jo lenne, mert en nem vagyok ezugyben ennyire friss, de a par kepregeny alapjan nem fuztem hozza sok remenyt, mert idaig csak lirazgatott egyenes beszed helyett :P

  10. én inkább egy olyan filmet látnék amiben egyszerre jellennek meg a hősök, amolyan x-men féle egyvelegként

  11. Ez mind szép, és remléljük, hogy jó is lesz. A legáltalánosabb Avengers-ben benne van Wisp, Ant-man, Hawkeye, Ironman, Black Widow, Captain America, Thor, meg ügyebár Hulk. Később csatlakozott Black Panther.Érintőlegesen meg Nick Furi a S.H.I.E.L.D. miatt, valamint Vision is. Az meg majd később kiderül, hogy ezek közül kik fogják alkotni a movies Avengers-t.
    A film címe mindenesetre picit aggaszt, Ultimate Avengers-t vártam, a Bosszú Angyalait.

    madcows: szerintem sem kell tartazi Thor-tól. Jópofa karakter, aki isteni mivolta miatt fennhangon beszél, és állandóan sörözik.

  12. Avengers nagyon várós, kíváncsi leszek, hogy pontosan kiket is fognak szerepeltetni benne. Meg persze Iron Man 2., remélhetőleg nem vesztenek majd sokat az első rész színvonalából.

  13. Gabesz83 egy szuperhos csapat ami a fenebb emlitett karakterekbol all.

    En szemely szerint varom az Amerika Kapitanyt. Amiutan az utolso Hulkban lattam Blonsky hogyan mozog amiutan eloszor kapta be a szerumot es csapott ossze Hulk-al, egybol arra gondoltam, hogy na igy kepzelem el Amerika Kapitanyt. Es ebbol kiindulva jo lesz. En is remelem h inkabb az Ultimates vonalat kovetik.

  14. amugy remelem majd, h az avengers-t bosszualloknak forditjak, ahogy az iron manben, mert szerintem tomorebb, tokosebb

  15. Mondjuk igazság szerint egy Bosszú Angyalaiba szinte bárkit betehetnek, Miss Marveltől, Beasttől és Wolverine-től kezdve Pókemberen, Sentryn és Black Knighton át She-Hulkig, Captain Marvelig vagy Falconig… Hirtelen nem is emlékszem olyan Marvel figurára, aki nem volt tag – az X-Men törzsén kívül. (Beast és Wolverine talán az összes létező kivétel…)

  16. Wolverine: Pontosan ezért lesz belőle 124 rész, ha egyáltalán sikeres lesz. Amúgy biztosaz alapítótagokra fognak koncentrálni, egy mit tudom én, pokolcica nem hiszem hogy szerepelni fog. :)

  17. én ezekből leginkább Ami Kapit meg az Avengerst várom…
    Thor karaktere nem tüzelt fel annyira, Iron Man-t meg már láttam…
    Mondjuk azért kíváncsi leszek, hogy Iron Man 2-ben ki lesz a főellenség. Rem. nem a Mandarin XD
    Meg jöhetne tényleg a Gépágyú is… :D

  18. Én is remélem hogy mind jó lesz, szeretem a szuperhősös filmeket. Persze volt a közelmúltban is jópár ami feledhető, de csak nem rontják el őket. Ami igazán jólenne, ha Fantasy fronton is így megindulna már valami, nem csak a HP egyeduralkodna, néha egy kis Tolkiennel megfűszerezve. Pl. Forgotten Realmsnek van rengeteg regénye amiből nagyon jó kis filmet lehetne csinálni Drizztről és a többiekről.

  19. Thor egyébként szerintem is tök jó karakter. Durva lenne, ha mondjuk ráosztanák a szerepet Mickey Rourke-ra. Arról a hosszú sérós képekről, amiket a The Wrestler-ből tettek közre, egyből ez ugrott be. Ok nem baba arcú szuperhősös film lenne, de sztem odavágna! Nem is kicsit.

  20. már megijedtem h a förtelmesen szar “bosszuállók” címen futó The Avengers-t fogják ujraforgatni aztán rájöttem h az angol meg nem is marvel:D:D de aztán leesett.. ugy látszik h ujra korukat élik a képregényfilmek ez is azt bizonyítja h amerikában semmi elképzelés sincs uj dolgokkal kapcsolatban, de engem nem is zavar jönnek a szuperhősök százezren és majd Tarantino szolgálltatja az “egyéb” filmeket:D:D ezzel el is lennék

  21. amugy megnéznék egy új Fantom filmet mivel a képregény nagy kedvenc volt. Kiváncsi vagyok hogy csinálnák meg most a nagy dömping idején

  22. Iron 3? Király! Csak ne csináljanak Mandarint!

    Avengers: Ahogy ForgerOn mondja, mindenki volt már pár másodpercig Angyal, de az alapok az elején felsoroltak. Én annak örülnék legjobban ha Hawkeye és Widow is benne lenne, mert ők keménymagok, Magnetó kölykökre valószínűleg nem lehet majd számítani, Wasp+Antman nélkül nincs Avengers. (plusz Antman az egyik legérdekesebb figura Stark mellett).

    Thor: ha a jó kis “száműzlek a földre, hogy megtanuld milyen embernek lenni” séma lesz akkor jól meg lehet majd csinálni.

    AmiKapi: Csak Bucky ne batta el!

    Rozsomák: Egyik Vasember képregény mondatát idézve, ahogy Tony nézi valami régi katonai küldetés anyagát és ott van Rozsi is közte megjegyzi magában: “Logan… Miben nem szerepelt még?” De tudjuk, hogy más stúdió tartja rabságban csontkovácsolt hősünket, csak reménykedjünk, hogy ‘Pool feldobja majd a mutáns vonalat.

    És mi a helyzet a többi Marvel karikkal? Cage, IronFist, Strange, Sub-Marinner meg a többi bejelentett film? Csak Imdb viccelődött?

  23. Szívemből szóltál Trib; Hawkeye a kedvenc hősöm ezért szintén nagyon bízom benne, hogy nem hagyják ki! B. Widow meg Captain A. miatt lesz szerintem benne, úgy mint a Wasp/Antman páros.
    Igen, igen a Wolverine majd viszi az x-men szériát, s talán már helyesen fordítják a nevét…, bár úgy is feliratosan nézem meg.

  24. Már csak azt várom, hogy végre megállapodjanak, hogy ki lesz Thor, mert így 2 évvel bemutató előtt már sztem illene :) meg persze, hogy végre hivatalosan is bejelentsék, hogy Kenneth Brannagh veszi kézbe a stafétát. (legalább az asgardi nyelvezet helyén lesz kezelve…) – és tudom, tudom pletyka, de azért 99,8% már, hogy ő lesz az.

  25. nah…Cheadle váltja Howardot…ez érdekes…állítólag pénzügyi okok miatt….fura…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.