Csak egy farmház

Semmi más! Miért van itt? Mert most építették az új Tarantino filmhez, az Inglorious Bastardshoz. A nyitójelenethez kell.

10 hozzászólás a “Csak egy farmház” bejegyzéshez

  1. Amerikai konyha van benne? :) Egyébként jó kis kőműves-culáger munka. Megépítése végén pedig így szólott Kőmíves Kelemen a fiához:
    -Gyere fiam vacsorázni. Anyád már fal. :)

  2. Én is rögtön erre gondoltam, hogy azért építettek új házat, hogy felrobbantsák 2 perc nyugi után. :)

  3. az egy dolog, h mostmar lathato jele van, h el fog keszulni rovid idon belul, csak a promoknak nem biztos, h marad ido, ha nem ugy oldjak meg, mint a t4-nel

  4. Remélem, hogy a nyítójelenetben lezajlik majd egy kellemesen hosszú, asztalt körbeülős, tarantinós, f*ck-ozós párbeszéd a német vagy amcsi oldal szereplői között. A téma mondjuk nem a Like a virgin eredete, hanem például a szereplők piszkos multja lehetne, és ugyanez a párbeszéd máshol is megtörténhetne a másik oldal szereplőivel.
    No mind1, ez csak egy hirtelen ötlet volt ahogy ránéztem a képre. Kiváncsian várom a további információkat, mindenképpen várólistás a film.

  5. remélem minnél hamarabb elkészül… bár jobb lenne ha tarantinonak megint kis költségvetése lenne akkor jobb dolgokat csinált.. amugy meg alig várom a filmet…

  6. Repuding: az a baj, hogy ha a szereplők múltjáról lenne szó, akkor már túl sok köze lenne a sztorihoz:D

    Egyébként nagyon várom már, kiváncsi vagyok mit hoz ki Tarantino a világháborúból.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.